Dodaj do ulubionych

Lusterko boczne.

14.07.07, 15:41
Czasem na drogach widac auta, ktore nie maja wkladu do zewnetrzego lusterka. Moj znajomy jezdzi tak (po kradziezy) juz kilka tygodni. Twierdzi, ze sie przyzwyczail. Jakos mu nie wierze...

A przeciez wystarczy odrobina inwencji. Wczoraj widzialem Mondeo, ktorego kierowca do miejsca, na ktore zaklada sie lustro, przykleil zwykle lusterko jakiego kobiety uzywaja do wykonywania zabiegow kosmetycznych poza domem. Takie w slicznej rozowej ramce ;-D
Obserwuj wątek
    • tomaszek874 Re: Lusterko boczne. 14.07.07, 16:38
      Może po prostu koledze różowe lusterko nie pasowałoby do koloru auta :D
      A w mondeo pasowało.
    • pocieszne Re: Lusterko boczne. 14.07.07, 23:49
      emes-nju napisał:

> Takie w slicznej rozowej ramce ...

rozowej ?
      to cos wiecej znaczy hehe
    • tomek854 Re: Lusterko boczne. 15.07.07, 00:30
      Lusterko to tam jeszcze pół biedy. Najgorzej to nie mieć szyby ;-)
      • pizza987 Re: Lusterko boczne. 15.07.07, 21:01
        tomek854 napisał:

> Lusterko to tam jeszcze pół biedy. Najgorzej to nie mieć szyby ;-)

W 100% się zgadzam. Pyatnie do zainteresowanych: jeździliście kiedyś bez przedniej (czołowej) szyby? Miałem kiedyś taką okazję w połowie października jak oberwałem czymś w szybę (przy ok. 80 km/h) w maluchu i do końca sam sobie ją wytłukłem żeby nie znaleźć jej w swojej twarzy (piękna tej ostatniej by to nie pogorszyło ;P). A ciekawostką było to jak widziałem nad sobą deszczowe chmury i modliłem się żeby tylko nie zaczęło padać....

Najlepsza była reakcja mojej mamusi jak podjechałem pod dom: Matko Boska! Co się stało??!! Nic ci nie jest?? Odpowiedź: Niee, no tylko szyba mi strzeliła w czasie jazdy i wytłukłem ją do końca.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka