krakus.b6 03.08.07, 19:11 www.delest.nl/html/archief.html Jest co podziwiac,prawda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakus.b6 Re: iiiiiiiiiiii... mojego tam nie ma... n/t 03.08.07, 19:48 Mojego też nie ma.:)) ale za 20 lat,może będzie. Odpowiedz Link
edek40 A moj jest :) 03.08.07, 20:41 Za szarym Borgwardem Isabella H 1500 1961 stoi niebieskie coupe mazdy 626 GD. Podobnie jak za Fiatem Topolino 1954 i tez niebieska. A tak im sie spodobala mazda 626 GD, ze trzasneli jej jeszcze jedna fotke wraz z Renaultem R12TL 1976 - ta sama, co przy Borgwardzie. Jak sie ma dobry samochod to sie ma. Nie tak, jak popularna alfe. Odpowiedz Link
speedone Re: A moj jest :) 04.08.07, 12:42 tylko stary jest ;) www.delest.nl/media/img/DCP_6299.JPG Odpowiedz Link
mejson.e Na Kazimierzu... 04.08.07, 20:25 A co powiecie na takie cuda: strony.aster.pl/mejson/images/forum/bmw1_min.jpg strony.aster.pl/mejson/images/forum/bmw2_min.jpg strony.aster.pl/mejson/images/forum/volvo_min.jpg trafione jednego popołudnia na krakowskim Kazimierzu? Albo: strony.aster.pl/mejson/images/forum/porsche1.jpg strony.aster.pl/mejson/images/forum/porsche3.jpg strony.aster.pl/mejson/images/forum/porsche4.jpg złowione na "gierkówce"? Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Na Kazimierzu... 05.08.07, 17:04 mejson.e napisał: > A co powiecie na takie cuda: > > > trafione jednego popołudnia na krakowskim Kazimierzu? Byłeś w Krakowie i nic? Browara by się wypiło. > Odpowiedz Link
mejson.e Re: Na Kazimierzu... 05.08.07, 17:22 krakus.b6 napisał: "Byłeś w Krakowie i nic? Browara by się wypiło." Ano by się. Niestety - nie wyszło. Nie udało się urwać ze smyczy ;-) Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
rapid130 Re: dla koneserów 07.08.07, 08:17 Krakus, nie pisz "dla koneserów", bo mi się zaraz przypominają ogłoszenia z przerdzewiałymi trupami na Allegro. :PPPP Poraziła mnie [pozytywnie] ta... żółta Alfa Romeo Alfasud. :O Znaleźć egzemplarz - i to jakąś normalną, a nie cudaczną wersję - bez śladu korozji, to jest poprostu SUD, upsss.. CUD! Odpowiedz Link