sherlock_holmes 10.10.07, 22:45 img502.imageshack.us/img502/6084/dsc00240dq8.jpg Pyanie: gdzie go wiozą: na złom czy do "drobnej" naprawy blacharskiej? a potem "ledwo draśnięty, starsza pani jeździła na zakupy" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizza987 Re: Zagadka 10.10.07, 22:56 sherlock_holmes napisał: > img502.imageshack.us/img502/6084/dsc00240dq8.jpg > Pyanie: gdzie go wiozą: na złom czy do "drobnej" naprawy blacharskiej? a potem > "ledwo draśnięty, starsza pani jeździła na zakupy" > Nie lamentuj, da się coś wyklepać z tej perspektywy prosto stoi. Jedno pytanie przy późniejszej sprzedaży: jak wytłumaczysz to że starsza pani jeździła przystankiem na zakupy? ;P Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Zagadka 10.10.07, 23:25 Jedząc dziś dobrą zupkę oglądnąłem przypadkiem jakiś program na TVN Turbo ('Na każdą kieszeń' chyba się zowie). Pan najpierw porównywał opla astrę I i golfa III. A potem z ukrytą kamerą wybrał się do komisu. Obejrzał najpierw golfa reklamowanego w ogłoszeniu jako bezwypadkowy. Po wypatrzeniu, że części są źle spasowane i elementy karoserii średnio pasują do siebie kolorystycznie zawołał 'pana z budki'. I dzieli się nim swoim spostrzeżeniami a fragmenty dialogu wyglądały mniej więcej tak: Dziennikarz: Jak Pan może pisać, że on jest bezwypadkowy jak tu części do siebie nie pasują? (pytanie zadawane w różnych konfiguracjach) 'Pan z budki': - Ja nic nie piszę to szef pisze. - On jest bezwypadkowy, tylko miał obcierkę. - Ja Panu mówię, że jest bezwypadkowy a to to jest Pana zdanie. - To jak tamten tam (tu wyciągnięty palec w stronę innego auta) jest lekko obtarty, listew mu nawet brak, to on jest niby też po wypadku?To obcierka zwykła Na koniec prowadzący zapowiedział, że w każdym odcinku takich okazji będą szukać. Mogliby tak czas antenowy 24/7 zapewnić. Odpowiedz Link
plawski Re: Zagadka 11.10.07, 09:44 sherlock_holmes napisał: > img502.imageshack.us/img502/6084/dsc00240dq8.jpg > Pyanie: gdzie go wiozą: Wiozą go do stoczni. Będzie służył jako klin pod kadłub statku. > Odpowiedz Link