krakus.b6 21.10.07, 21:21 Co jest z tą ciszą? Czy aby nie jest tak,że po wstępnym rozeznaniu wyników,pisiory przegrywają z PO i ta cisza to ściema. Oby wyborów nie sfałszowali.:( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edek40 Re: Coś kombinują,dranie. 21.10.07, 21:30 Krakus, wypluj to slowo. Mam nadzieje, ze obserwatorzy obserwuja, a te typy jeszcze nie zawlaszyli az tak panstwa. Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Coś kombinują,dranie. 21.10.07, 21:32 Tfu,tfu,tfu! Wyplułem. Wszystko to z nerwów,bo zwycięstwa PO pragnę z serca. Odpowiedz Link
derwisz911 Re: Coś kombinują,dranie. 21.10.07, 22:46 Niemniej ja mam smutne podejrzenia, ze jednak sfalszuja :( Odpowiedz Link
drpawelek Re: Coś kombinują,dranie. 21.10.07, 22:50 Wszyscy tutaj (wczoraj, w naszym obwodzie) zastanawiają się, dlaczego na niektórych listach wyborczych wyróżniono pewne nazwiska. Np. na liście Nr.8 nazwisko nr 1 I nazwisko nr 20 wyraznie odstają od reszty. Podobnie było na kilku innych stronach. Czy chodzi o zasugerowanie wyborcom, gdzie należy postawić krzyżyk? A może tylko nieudolny urzędnik spłodził coś takiego? W książeczkach było przecież tyle miejsca, więc układ graficzny nie powinien wzbudzać wątpliwości. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Coś kombinują,dranie. 21.10.07, 22:53 To wyscie mieli ksiazeczki? Mysmy w Glasgow glosowali na arkuszach papieru pakowego prawie :-) Odpowiedz Link
drpawelek Re: Coś kombinują,dranie. 21.10.07, 23:10 Mysmy mieli ksiazeczki i nawet kucharza sobie za diety wynajelismy, zeby nam gotowal. Odpowiedz Link
krakus.b6 Re: Coś kombinują,dranie. 22.10.07, 19:32 Dalej uważam,że pisuar coś knuje. To chamstwo,że głosy polskich emigrantów nie zostały jeszcze uznane. Odpowiedz Link
drpawelek Software! 23.10.07, 15:29 Oprogramowanie sluzace do zglaszania wynikow jest niesamowicie skomplikowane. U nas trzy osoby z doktoratami (dr neurofizjologii, dr medycyny oraz dr praw i informatyk w jednym) przez trzy godziny nie mogly za nic na swiecie dojsc, gdzie tkwi blad. Nie dziwie sie wiec, ze w innych komisjach poszlo to jeszcze wolniej. Nie jest to wina rezimu kaczystowskiego, ani nawet Fotygi, tylko PKW - bardzo podobny software byl uzywany w poprzednich wyborach. Odpowiedz Link
krakus.b6 Pchają się dranie do władzy 27.10.07, 17:58 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4618372.html "Pudel" kombinuje,jak stworzyć koalicję PO z pisuarem. Pewnie ma nadzieję zostać Marszałkiem Sejmu. Odpowiedz Link
simon921 Re: Pchają się dranie do władzy 27.10.07, 20:34 A weź nie strasz. Taka koalicja raczej niemożliwa - za dużo ludzi głosowało na PO nie dlatego, że ich lubią, ale żeby zagłosować przeciw PiS. Więc taka koalicja byłaby totalnym olaniem przez tą partię wyborców. Choć w naszym kraju... tfu, tfu, tfu Odpowiedz Link