yamasz 23.02.08, 21:22 www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4484199 Niestety, chciałem porozmawaic ze sprzedajacym ale "nie ma takiego numeru". Szkoda. PZDR Yamasz :::Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie::: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerry_72 100% wypadkowy 24.02.08, 08:54 Nie jest napisane,że bezwypadkowy. Wg mnie był uderzony przodem, poduszek nie ma, te 2 czołowe czarne to zaślepki tylko są. Maska nie jest dobrze spasowana, widać to na zdjęciach. Odpuść sobie:) Odpowiedz Link
lexus400 Re: 100% wypadkowy 24.02.08, 11:09 Masz rację jerry - pasowanie maski tragicznie. Odpowiedz Link
yamasz Re: BEZWYPADKOWY?! 24.02.08, 14:48 No własnie, nie jest napisane że bezwypadkowy. Ale nie jest też ani słowa o tym że miał jakąś przygodę. Właśnie zauważyłem tą maske i zaślepki po poduszkach, mimo iż w obecnej chwili nie chce zmieniac auta to chciałem przedzwonic do sprzedającego i z premedytacją zapytac się czy auto miało jakieś 'przygody'. :::Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie::: Odpowiedz Link