simon921 12.03.08, 15:18 Już nie trzeba za miasto wyjeżdżać;) wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5014987.html Mi niestety udało się kiedyś tylko jeża spotkać w centrum miasta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomaszek874 Re: Bóbr 12.03.08, 16:53 "Dlatego przy tej okazji ważny jest apel: proszę nie głaskać bobra!" Odpowiedz Link
emes-nju Re: Bóbr 12.03.08, 17:26 simon921 napisał: > Mi niestety udało się kiedyś tylko jeża spotkać w centrum miasta. A mi najprawdziwszego losia, ktory spieprzyl z Puszczy Kampinoskiej, zrobil sobie piknik na lakach pomiedzy Laskiem Bielanskim, a Wislostrada (tam go widzialem), a potem zawedrowal na Plac Wilsona gdzie go "ujeto" :-) Jak zwierza zauwazylem, to prawie przez kierownik do przodu polecialem, bo zaskoczony zacisnalem rece na klamkach :-D Odpowiedz Link
pizza987 Re: A ja myslalem, ze bedzie cos o chomasopodobny 12.03.08, 19:50 Łączę się Tobą w bólu ;) Aczkolwiek jak zobaczyłem autora to od razu ciśnienie mi spadło. Sorry Simon, ale o takich sprawach na tym forum najlepiej pisze Bass.. Odpowiedz Link
simon921 Re: A ja myslalem, ze bedzie cos o chomasopodobny 12.03.08, 20:56 Ja tam bassonerowi nie będę jego działki zabierał;) Tu był tylko apel, żeby nie głaskać bobra;) Odpowiedz Link
bassooner Re: A ja myslalem, ze bedzie cos o chomasopodobny 13.03.08, 12:32 simon921 napisał: > Ja tam bassonerowi nie będę jego działki zabierał;) Tu był tylko apel, żeby nie głaskać bobra;) _______________________________________________________________ Nie głaskać bobra ??? Oj to się żonka zmartwi...;-))) Odpowiedz Link
sven_b Re: A ja myslalem, ze bedzie cos o chomasopodobny 13.03.08, 17:47 Nie ma jak laserowe naprowadzanie tematu:) Odpowiedz Link