derwisz911 Re: a skąd !!! 18.11.03, 23:06 Skoro tak jest z kobietami to ciekawe w co sie zamienia radiowóz na drodze po kilku głębszych ;-)))) pozdrawiam serdecznie czuwającą Odpowiedz Link
aankaa Re: a skąd !!! 18.11.03, 23:19 derwisz911 napisał: > w co sie zamienia radiowóz na drodze po kilku głębszych ;-)))) ha, gdybym była w pracy - miałbyś natychmiastową odpowiedź domowy komputr nie ma całej galerii :( (postaram się "srana" uzupełnić) > pozdrawiam serdecznie czuwającą i Ciebie ja :) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: masz pecha :( 19.11.03, 00:00 aankaa napisała: > Witam. Niestety to obowiązek nie pech.Zresztą za nocki lepiej płacą. ................................................................. Dobrych, sprawdzonych i zaufanych kierowców nie należy zmieniać! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
aankaa Re: masz pecha :( 19.11.03, 00:03 krakus.mp napisał: > Niestety to obowiązek nie pech.Zresztą za nocki lepiej płacą. znaczy się - masz szczęście :) > ................................................................. > Dobrych, sprawdzonych i zaufanych kierowców nie należy zmieniać! 3 w 1 to dobre w reklamie szamponu :P > Pozdrawiam. też :) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: masz pecha :( 19.11.03, 00:08 aankaa napisała: > krakus.mp napisał: > > > Niestety to obowiązek nie pech.Zresztą za nocki lepiej płacą. > > znaczy się - masz szczęście :) Szczęście to nie jest.Ale lubię pracować w nocy. Muszę właśnie iść coś zrobić.Pojawię się na forum za godzinkę. > > > ................................................................. > > Dobrych, sprawdzonych i zaufanych kierowców nie należy zmieniać! > > 3 w 1 > to dobre w reklamie szamponu :P > > > Pozdrawiam. > > też :) > Odpowiedz Link
aankaa Re: masz pecha :( 19.11.03, 00:11 krakus.mp napisał: > Muszę właśnie iść coś zrobić.Pojawię się na forum za godzinkę. miłej pracy, za godzinkę to większość już będzie głoooooooooośno chrapać Odpowiedz Link
krakus.mp Re: masz pecha :( 19.11.03, 05:02 aankaa napisała: > krakus.mp napisał: > > > Muszę właśnie iść coś zrobić.Pojawię się na forum za godzinkę. > > miłej pracy, za godzinkę to większość już będzie głoooooooooośno chrapać > Witam ponownie. Dobrnąłem do końca nocki.Troszkę się napracowałem,ale teraz mogę spokojnie coś popisać na forum.Widzę że wszyscy jeszcze śpią. Może ktoś jednak niedługo się odezwie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
derwisz911 Re: OT: Śpią już wszyscy? /NT 18.11.03, 23:36 Pozdrawiam wszystkich nocnych czuwaczy! Trzymajcie się, bo jeszcze sporo przed Wami!(nami?) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: OT: Śpią już wszyscy? /NT 19.11.03, 02:04 I ja tez nie śpię.Deszczyk za okne,oby nie zamarzł.Nie ide spac,bo wlasnie obejrzalem film, w którym sie mordowali :) to jeszcze mi sie przyśni. Odpowiedz Link