tomek854 06.03.09, 15:01 ...czyli podpowiedzi google: :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: Chyba mi jednak o to nie chodziło... 06.03.09, 19:06 napierdala - czyli coś się psuje lub można też napierdalać po łbie bejsbolem............i nie trzeba w goooglach szukać, wystarczyło na forum zapytać:)) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Chyba mi jednak o to nie chodziło... 06.03.09, 21:49 Czyli lepiej jednak na Napierhall ulicę nie iśc? ;-) Odpowiedz Link
rapid130 Re: Chyba mi jednak o to nie chodziło... 06.03.09, 23:49 Kiedyś próbowałem wyciągnąć z netu czegoś więcej na temat podobno jedynego w zamierzłych czerwonych czasach Porsche 911 na wschód od Buga. Kupionego przez moskiewską inspekcję/milicję drogową -> GAI. Wklepałem "GAI Porsche". Niestety, Google miało wyłącznie pedalskie skojarzenia... :PPPPP Odpowiedz Link
tomek854 Re: Chyba mi jednak o to nie chodziło... 07.03.09, 11:53 To mi przypomniało jak w Wordzie (przynajmniej za czasów kiedy go używałem) włączało się słownik synonimów i żądało słów mogących zastąpić wyraz "ptaszek" :-) Odpowiedz Link
mejson.e Ministerstwo Edukacji Narodowej 07.03.09, 14:50 Zgadnijcie, co nauczycielce wyskoczyło na ekranie, gdy wpisała słowo MEN... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link