kaqkaba 26.06.09, 19:30 Syn mi się dzisiaj urodził. 3350 gram, 58 cm. Gratulować. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margotje Re: Tymek 26.06.09, 20:42 G R A T U L U J E Tatusiowi i Mamusi :-) Niechaj sie zdrowo chowa ! Odpowiedz Link
lexus400 Re: Tymek 26.06.09, 21:19 Ja też gratuluję z całego serca - znaczy się facet ma na imię Tymoteusz?? fajnie, rodzicielce "wsiego haroszego" Odpowiedz Link
kaqkaba Re: Tymek 26.06.09, 21:50 Tak. Tymoteusz wygrał z Tymonem. (Jakby kto widział różnicę) Odpowiedz Link
emzecik Re: Tymek 02.07.09, 21:59 Gratuluję :) btw kaqkaba napisał: > Tak. Tymoteusz wygrał z Tymonem. (Jakby kto widział różnicę) Ja widzę ogromną :> Dlatego mój poTomek ma na drugie Tymon. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Tymek 26.06.09, 21:58 każą, no to gratuluję :) niecg rośnie szybko coby po browar dla taty skakać ;) Odpowiedz Link
franek-b Re: Tymek 26.06.09, 23:25 Też gratuluję:-) napisz coś jak było... ja jeszczę muszę poczekać na początek sierpnia na moją małą :-P Odpowiedz Link
kaqkaba Re: Tymek 27.06.09, 08:10 Nie ważne jak było. Ważne, że było warto. Mały nie ułożył się tak jak powinien i skończyło się cesarką. Własnie zaraz jadę do rodzinki. Ostatni miesiąc minie jak z bicza strzelił. Powodzenia. Odpowiedz Link
franek-b Re: Tymek 01.07.09, 10:29 > Nie ważne jak było. Ważne, że było warto. Na pewno :-) > Mały nie ułożył się tak jak powinien i skończyło się cesarką. Własnie zaraz jad > ę > do rodzinki. Najważniesze, że jest happy end:-) > Ostatni miesiąc minie jak z bicza strzelił. Powodzenia. Na razie to mam pełne gacie ze strachu :-P No ale nie zabieram wątku :-) Odpowiedz Link
kaqkaba Re: Tymek 01.07.09, 19:43 > Na razie to mam pełne gacie ze strachu :-P > No ale nie zabieram wątku :-) Luzik. I pamiętaj. To co Ciebie czeka to pikuś. Pamiętaj o żonie/partnerce/matce dziecka. Mały już z nami w domku od poniedziałku. Pierwsze przewijanie o 3 nad ranem - bezcenne. Odpowiedz Link
franek-b Re: Tymek 01.07.09, 21:28 > Luzik. > I pamiętaj. To co Ciebie czeka to pikuś. Pamiętaj o żonie/partnerce/matce dziec > ka. Pamiętam pamiętam :-) moja Żona już sie przygotowuje od 3 miesięcy. > Mały już z nami w domku od poniedziałku. Pierwsze przewijanie o 3 nad ranem - > bezcenne. he he :-) na pewno :-) Bardziej mnie przeraża, to że już później do końca swoich dni będę odpowiedzialny za tego człowieczka :-) i człowiek nie będzie mógł odłożyć na półkę i powiedzieć zrobię to później. Strach strachem ale już nie mogę się doczekać, kiedy w końcu zobaczę na tym świecie maleństwo :-P Odpowiedz Link
tomek854 Re: Tymek 27.06.09, 13:03 Za PiSu dzieci na automobilu się większe rodziły... Ale i tak gratuluję :D Odpowiedz Link
kaqkaba Re: Tymek 28.06.09, 17:58 Za PIS-u to może nie większe ale bardziej okrągłe i niskie i parami. Teraz mamy dzieci na miarę naszych potrzeb i możliwości. Odpowiedz Link
rapid130 Re: Tymek 28.06.09, 22:49 Jestem wujem Tymoteusza, lat 11. To bardzo udany egzemplarz. :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
winnix Re: Tymek 29.06.09, 11:56 Nooo, gratuluję :) Mój siostrzeniec też Tymek, bardzo ładne imię ;) Odpowiedz Link
bassooner Re: Tymek 29.06.09, 14:39 no gratulejszyn nie wal zbyt gruchy przez ten trudny czas... :-))) Odpowiedz Link