wowo5 13.07.09, 03:24 Nawet mi sie to autko podoba. Kosztuje psie pieniadze malo pali i jest dosyc pakowne. To najlepszy dowod na poparcie tezy, ze przyszlosc nalezy do Koreanczykow. www.kia.com/#/soul/explore/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: Kia Soul 13.07.09, 15:39 faktycznie , nie jest specjalnie brzydka jak inne koreańce Odpowiedz Link
franek-b Re: Kia Soul 13.07.09, 18:04 > Nawet mi sie to autko podoba. Kosztuje psie pieniadze malo pali i > jest dosyc pakowne. To najlepszy dowod na poparcie tezy, ze > przyszlosc nalezy do Koreanczykow. > www.kia.com/#/soul/explore/ Teza śmiała :-) myślę, że stają się naprawdę poważnym graczem na rynku. Soul co prawda lepiej wygląda jak jeździ (wg tego co czytałem) ale również podoba mi się to auto. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Kia Soul 13.07.09, 18:52 No to widzę panowie, że nie jestem jedyny, któremu się to podoba:)) mnie zaszokowała wielkość wnętrza. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Kia Soul 13.07.09, 19:09 Mnie dzisiaj zaszokowało Daihatsu Sirion. W porównaniu do mojego nissana: Z przodu na długość porównywalnie miejsca (to znaczy jest krócej, ale się w nieco innej pozycji siedzi, takiej bardziej krzesłopodobnej) a za to nie szoruję czupryną o sufit. Z tyłu - no to byłem w szoku. Za na maksa odsuniętym fotelem się mieszczę. Kolanami się ocieram o przednie oparcie (tak jak w nissanie) za to nie muszę się schylać - bo w nissanie to masakra jest totalna. A jeszcze można sobie oparcie odchylić do tyłu. Z przodu ma fajnie pokombinowane rózne schowki i półeczki, czytelną deskę z dużymi przyciskami od radia no i generalnie nie jest taki wąski na jakiego wygląda. Zajrzałem też pod maskę, akurat był ten silnik 1.0, to by się jeszcze drugi taki obok zmieścił. Ale to co mnie interesowało to to, czy do wymiany żarówek trzeba być ośmiornicą - nie trzeba. Bardzo łatwy dostęp jest i to mi się też podoba. Akurat nie mieli na składzie takiego co ja bym chciał, więc się na jazdę próbną stawię kiedy indziej. Ale jak mi się w jeździe będzie podobał tak, jak mi się podoba po przymiarce to to chyba będzie ten. Odpowiedz Link
fazi_ze_sztazi nie ladna 17.07.09, 01:41 brzydkie to. nissan cube jeszcze brzydszy. to ze male i pakowne i oszczedne itp to i owszem. to ze koreance robia coraz fajniejsze autka to tyz prowda. dzisiaj mi smignal na ulicy elantra kombi. mysle sobie fajne autko. porownalem parametry z moim civic i wiem ze wybral bym teraz hyundai'a a nie honde acha, co do ladnych aut to je chce takiego ... Odpowiedz Link
wowo5 Re: nie ladna 20.07.09, 02:17 To nieco inna klasa. Kia Sould zbiera niezle recenzje. Uzytkownicy tez ja lubia. autos.msn.com/research/vip/reviews.aspx?year=2010&make=Kia&model=Soul&trimid=-1 Odpowiedz Link