heniulaa 22.10.09, 10:19 Chociaż namiastka... i przedsmak www.tvp.pl/seriale/obyczajowe/dom-nad-rozlewiskiem a dla wszystkich jako ciekawostka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Coś dla Asi 22.10.09, 19:53 Dziekuje Heniulii. Dopiero teraz mam mozliwosc obejrzenia. Juz wiem ze pani Braunek w niebieskich okularach mi sie baaardzo podoba. Bo ja lubie takie wyglupy. Ide sobie jeszcze postudiowac barwy kolory widoki - no lubie i juz. serialu nie musze ogladac - starcza mi obrazki. Dzieki raz jeszcze. Odpowiedz Link
heniulaa Re: Coś dla Asi 22.10.09, 22:25 Nie ma sprawy Asiu A czy udało Ci się ściągnąć i obejrzeć? Bo jest taka opcja. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Coś dla Asi 22.10.09, 22:50 narazie przetestowalam swoj komputer i czegos mi cholera brakuje. zbiore sie i dociekne czego, narazie mysle ze mam za starego Firefoxa lub cos inne za stare poczekam az mi sie uda. Odpowiedz Link
heniulaa Re: Coś dla Asi 22.10.09, 23:05 Ja próbowałam ściągnąć pierwszy odcinek i po 30 min podał mi czas... 3 godziny!!! i zrezygnowałam. Ale możemy zrobić tak: - wejdziemy na stronę, - wyślę smska za 3,66, - podam Ci kod który wpiszesz w okienko, - obejrzysz. I tak z kolejnymi odcinkami, ale w przyszłym tygodniu bo jutro jadę na zajęcia i wracam w niedzielę. Jeśli chcesz oczywiście. Odpowiedz Link
lylika Re: Coś dla Asi 01.11.09, 21:06 No i co recenzentka o dzisiejszym odcinku nam opowie? Edyta, opieszalasz się! Odpowiedz Link
ida14 Re: Coś dla Asi 01.11.09, 21:12 ja mam sciagniete pierwsze dwa. nie wiem gdzie bym Wam mogla przesłac. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Coś dla Asi 03.11.09, 10:16 Buzka Idusiu, ja rezygnuje. Wole niech Edyta zrecenzuje - moze byc z opoznieniem. Kiedys obejrze kawalkami , to z ja bywam w kraju, a i dziecko ma juz polska telewizje. Sie zdazy. Dziekuje . Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Coś dla Asi 15.11.09, 21:22 Ja oglądałam. Małgosia się będzie rozwodzić. Usiłowałam jakoś streścić odcinek w trzech zdaniach, ale wyszło mi tylko jedno krótkie. Poza kwestią rozwodową jak zwykle nic się nie działo. Nie, przepraszam. Bohaterka przez kwadrans przeżywała, że widziała z okna, jak matka całowała się z Tomaszem. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Coś dla Asi 15.11.09, 21:20 Asiu, się zdąży, zwłaszcza że nie ma się do czego wyrywać. Beznadzieja. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Coś dla Asi 15.11.09, 21:27 Noz toz mowilam, po kiego sie spieszyc? Dzieki wam za dbanie o mnie...tak mnie sie ciepelko rozlewa i bez filmowego rozlewiska Odpowiedz Link
lylika Re: Coś dla Asi 15.11.09, 21:40 Była jeszcze akcja pani sklepowej na temat organizacji chóru kościelnego. Bezkonkurencyjna akcja. Lepsza niż w książce. Widział ktoś? Odpowiedz Link
lylika Re: Coś dla Asi 15.11.09, 21:48 Asiu, film nie jest wiernym odzwierciedleniem książki, ale stara się odtworzyć klimat. Moim zdaniem, całkiem nieźle mu to wychodzi. P.S. Książkę trzymam pod pachą przy każdym odcinku. Czuwam! Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Coś dla Asi 15.11.09, 21:51 Akcja była niezła, to fakt. W ogóle ta Elwira to jedyna osoba w całym filmie, która ma jaja Zastanawiają mnie natomiast te zachwycone spojrzenia, kiedy śpiewała - toć ona fałszowała jak nieboskie stworzenie! Odpowiedz Link