Dodaj do ulubionych

Wyścigów nie będzie??...

24.03.04, 09:12
GW dzis napisała:

"Organizator wyścigów konnych bankrutem

Sąd ogłosił we wtorek upadłość spółki organizującej wyścigi konne na
Służewcu. Mimo to ciągle jest nadzieja na zorganizowanie normalnego sezonu
gonitw.
Sąd rejonowy przy ul. Marszałkowskiej uznał, że spółka Służewiec Tory
Wyścigów Konnych nie jest w stanie dalej funkcjonować. Firmom i hodowcom koni
zalega ok. 10, 5 mln zł. Tymczasem jej majątek jest znikomy - to m.in.
popsuta fotokomórka do ustalania wyników gonitw, stare samochody i studio
telewizyjne. Upadłość nie oznacza jednak likwidacji firmy, bo sąd dał jej
czas na dogadanie się z wierzycielami. Z takiego rozwiązania byli zadowoleni
również właściciele koni, którym nie wypłacono w ostatnim roku niemal dwóch
milionów złotych nagród. - To jedyne wyjście. Teraz jesteśmy w trakcie rozmów
z poważnym inwestorem - mówi Jan Topolewski, prezes STWK.

- Chciałbym, by sezon zaczął się zgodnie z kalendarzem, ale nie tylko ode
mnie to zależy - zapewniał Tadeusz Kretkowski, nadzorca sądowy i nowy
decydent na Służewcu. Jego zdaniem Służewiec potrzebuje 20-25 mln zł, by
wyjść z dołka."

Hmm.. Ciekawe, co na to nasza Guru'a?
Ja szczerze sie przyznam, że od czasu do czasu lubię sobie pooglądać wyścigi,
ale bez obstawiania.
W tym roku miałam jednak zaszaleć i trochę kasy na wyścigach przepuścić...
Obserwuj wątek
    • stara.gropa Re: Wyścigów nie będzie??... 24.03.04, 09:23
      Wyścigów nie będzie??? I to wtedy właśnie, kiedy wybieraliśmy się tam
      zbiorowo!!! Niemożliwe, muszą być!
      • dc22 Re: Wyścigów nie będzie??... 06.04.04, 10:38
        Czy ktos wie co z wyscigami? Chetnie stracilabm kilka zlotych, zwlaszcza w
        dobrym Towarzystwie.
        • kkeicam Wyścigi będą!!!!!! 06.04.04, 14:12
          Plan gonitw na sezon 2004 wraz z wysokością nagród został już zatwierdzony.
          Wyścigi mogą więc rozpocząć się zgodnie z planem - czyli 24/25.04.
          www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=13&news_id=36203

kk
          • dc22 Re: Wyścigi będą!!!!!! 06.04.04, 14:25
            Super!
            Rozumiem ze towarzysko zwolujemy Topwarzystwo i idziemy nacieszyc oko gracja
            konskich pieknosci?
            Kto za?
            Sobota?
            • kkeicam Re: Wyścigi będą!!!!!! 06.04.04, 15:23
              Ja bede. Amen.
              • dc22 Re: Wyścigi będą!!!!!! 06.04.04, 15:57
                Toże.
                Howgh!
                • stara.gropa Jak grać. 07.04.04, 09:32
                  A tu mała ściągawka jak grać.
                  www.wyscigi.pl/v2/howtoplay.php
                  • sloggi Re: Jak grać. 07.04.04, 10:48
                    stara.gropa napisała:

> A tu mała ściągawka jak grać.
                    > www.wyscigi.pl/v2/howtoplay.php
                    Wydrukuję i czas na naukę.
                    • anmanika Re: Jak grać. 07.04.04, 12:07
                      A co byscie powiedzieli na male spotkanko klubowe na Sluzewcu?? Mozeby nasza
                      idolka zaszczycila nas swoja obecnoscia i podpowiedziala na kogo gracwink
                      • stara.gropa Re: Jak grać. 07.04.04, 12:34
                        Pani Joanna bywa na Służewcu w loży dla V.I.P.-ów. Za wysokie progi jak dla
                        nas. A nasz kaowiec - Jotka twierdzi, że najweselej jest na trybunie dla mas.
                        Gururze będziemy mogli najwyżej pomachać z daleka.
                        To co robimy 24? Idziemy na wyścigi? Jedziemy do Garwolina? Ja głosuję za
                        wyścigami.
                        • edeka5 Re: Jak grać. 07.04.04, 12:39
                          Mój głos na wyścigi.
                          Olgi i Alicji też.
                          • stara.gropa Re: Jak grać. 07.04.04, 12:43
                            Fajnie! Może 24.04 staniemy się milionerkami!
                            • edeka5 Re: Jak grać. 07.04.04, 12:45
                              Ja kwietniowa, nie mam szans. Ale inni czemu nie?
                            • dc22 Re: Jak WYGRAC :-) 07.04.04, 12:47
                              ja bede bede z pewnoscia!
                              moze sie gdzies umowimy wczesniej?

po powrocie do domu zabieram sie po raz "enty" za wyscigi i florencje - moze
                              wygram, tralalalalasmile
                              • anmanika Re: Jak WYGRAC :-) 07.04.04, 13:15
                                Faaajnie to widzimy sie na wyscigach, moze ktos cos wygrasmile)
                                • sloggi Re: Jak WYGRAC :-) 07.04.04, 13:18
                                  Raz w życiu grałem - nie wygrałem, może któryś rumak zeżre czterolistną i
                                  akurat na niego postawię?
                                  • stara.gropa Jak grać, żeby wygrać? 07.04.04, 13:30
                                    Może nasi stali bywalcy wyścigowi Jotka i Kkeicam powiedzą, gdzie najlepiej się
                                    umówic. Żebyśmy się nie pogubili.
                                    To teraz nam się dostanie od sekcji garwolińskiej za sabotowanie wyjazdu!
                                    • dc22 Re: Jak grać, żeby wygrać? 07.04.04, 14:52
                                      bez przesady, przeciez nie wyladuje w tym terminie w Garwolinie UFO.. zreszta -
                                      przeciez ufo nie wybraloby Garwolina smile)
                                      Swietnie, bardzo sie ciesze, nie chcialam sabotowac, ale skoro Stara Gropa... smile

Czas, miejsce, ubior?

Pozdrowionka wiosenne
                                      • kkeicam Re: Jak grać, żeby wygrać? 07.04.04, 15:34
                                        Kilka słow o wyscigach...
                                        24 bede, moze nie od rana, ale bede.
                                        ja chodze na glowna trybune od lat, bo i biletu nie trzeba i najweselsze
                                        towarzystwo...
                                        jesli mielibysmy sie gdzies umawiac, to chyba najlepiej kolo budki totolotka z
                                        napisem "u nas mozesz sie odegrac" wink))))) jest miedzy hala glowna a
                                        przejsciem na vipy, kolo grillow roznych, znalezc bardzo latwo.
                                        teraz - jak grac.
                                        kilka jest metod ktore przetestowalem:
                                        1. "na pewniaka"
                                        kupuje sie wczesniej ze 3-4 gazety ktore typuja (z m do m, zycie warszawy,
                                        przeglad sportowy itp.) wylicza sie srednia i tak sie gra wink skutecznosc:
                                        spora; emocje: umiarkowane
                                        2. "na przedstacza supergracza"
                                        znajdujesz po pierwszej gonitwie kogos kto wygral (odbiera pieniadze z kasy) i
                                        przy kasie do obstawiania stajesz za nim. podsluchujesz i stawiasz to samo.
                                        skutecznosc: umiarkowana; emocje: spore (szczegolnie przy podsluchiwaniu wink
                                        3. "na konski zad"
                                        ogladasz koniki na parcourze i ten ktory nie rzuca zadem i ma najladniejszy ten
                                        bedzie typem wink skutecznosc: hmmmm; emocje: duze
                                        4. "na zwrot stawek"
                                        za ostatniego konia ktory przyjdzie minimum 10 dlugosci za przedostatnim daja
                                        zwrot postawionych pieniedzy wink skutecznosc: 0; emocje: niebywale wink))

powazniej nieco:
                                        mozna postawic pojedynczo. czyli na konia numer 1 albo 6
                                        mozna postawic porzadek. czyli pare koni, np. 4-7 (jak przyjda 4-7 albo 7-4
                                        dostaniesz kase)
                                        mozna ostawic trojke (czyli 3 koniki, np. 1-4-6, ale tu jak w porzadku nima...
                                        jak beda 6-1-4 to du...)
                                        trojke mozna pomylic z tripla. ale w trojce obstawia sie trzy konie w jednej
                                        gonitwie, a w tripli 3 pierwsze konie w trzech kolejnych gonitwach. nie wiem co
                                        latwiejsze.
                                        sa bardziej skomplikowane sposoby gry. i to sporo. ja najczesciej jak mam 3
                                        koniki upatrzone to gram 3 porzadki (1-2, 2-3 i 3-1) i prawdopodobienstwo jest
                                        wieksze ze trafie. tylko kasa mniejsza, jak zapewne zdajecie sobie sprawe wink

ot i cala filozofia wink

kkk (ostatnie k to 'koniarz') wink
                                      • dc22 Re: Jak grać, żeby wygrać? 07.04.04, 18:38
                                        dc22 napisała:

> bez przesady, przeciez nie wyladuje w tym terminie w Garwolinie UFO..
                                        zreszta -
                                        >
                                        > przeciez ufo nie wybraloby Garwolina smile)
                                        > Swietnie, bardzo sie ciesze, nie chcialam sabotowac, ale skoro Stara
                                        Gropa... :
                                        > )
                                        >
                                        > Czas, miejsce, ubior?
                                        >
                                        > Pozdrowionka wiosenne

Ha! Sabotaz sie powiodl. bardzo sie ciesze na nasze spotkanie i juz zbieram
                                        kaske coby miec co przegrac smile
                                        KKieckam! Swietne te Twoje metody ponizej. Zastosujemy moze wszytskie, wtedy
                                        powodzenie gwarantowane a i poziom adrenaliny niczego sobie

do zobaczenia zatem!

powtorze sie co prawda ale napisze, a jak - bardzo sie ciesze!
                                    • bumbecki Re: Jak grać, żeby wygrać? 07.04.04, 16:10
                                      smile))
                                      sekcja garwolińska częto bywa w Garwolinie i nie raz widziała już dworzec
                                      autobusowy ... smile)
                                      tak więc jak się namyślicie co do wyjazdu to dajcie znać, to zorganizujemy
                                      wyprawę (słyszałam już coś o terminach majowych hihihi ... tyko nie wiem czy
                                      wtedy nam się uda pojechać sad(( )

ABumbecki
                                      • stara.gropa Godzina spotkania. 08.04.04, 07:22
                                        O której spotkamy się pod tym kioskiem?
                                        Dlaczego jeszcze śpicie, a ja tu sama stukam!
                                        • dc22 Re: Godzina spotkania. 08.04.04, 08:40
                                          stara.gropa napisała:

> O której spotkamy się pod tym kioskiem?
                                          > Dlaczego jeszcze śpicie, a ja tu sama stukam!

Jak dobrze sie zbudzic o swicie,
                                          jak dobrze sie zbudzic o swicie ach
                                          i spiewac radosnie tak

Jak dobrze sie zbudzic o swicie,
                                          A JESZCZE JEST LEPIEJ SPAC!

smile

• kkeicam Re: Godzina spotkania. 08.04.04, 08:40
                                          bo my pracujemy dopiero jak sie obudzimy a nie odwrotnie ;-P
                                          nie wiem kiedy jest pierwsza gonitwa, trzeba by kupic program po prostu (aha,
                                          jesli gonitwa jest o 13 np. to dobrze jest byc pol godziny wczesniej, zeby koie
                                          obejrzec, no i - co najwazniejsze - cos postawic)

kk
                                        • uran4 Re: Godzina spotkania. 08.04.04, 08:45
                                          Wam to dobrze!!! Ja na wyścigi mam 300 kmsad((
                                          Poza tym, kto tu śpi?! W pracy?!
                                          • stara.gropa Re: Godzina spotkania. 08.04.04, 09:29
                                            Możesz obstawić zakłady w totalizatorze, czy jak to się nazywa. O, właśnie
                                            przyszedł mi do głowy pomysł. Kupimy program na 24.04, podamy na forum jakie
                                            konie biegają w gonitwach i tu wspólnie wytypujemy nasze"towarzyskie" typy.
                                            Postawimy na nie pieniądze, oczywiście wygramy, a za wygrane pieniądze
                                            zaszalejemy np. w Garwolinie.smile)))
                                            • dc22 Re: Godzina spotkania. 08.04.04, 10:06
                                              Stara Gropo.... nie bez kozery jestes Przewodniczaca!
                                              Swietny pomysl!
                                              To juz wiadomo o ktorej zacyznaja sie wyscigi? Chcialam Swoja Druga Polowke tez
                                              wyciagiagnac.
                                              • stara.gropa Re: Godzina spotkania. 15.04.04, 08:00
                                                Są już typy na sobotę 24 kwietnia:
                                                www.wyscigi.pl/v2/courses.php?season=2004&did=159
                                                Mi spodobały się konie:
                                                1.Szumiący las
                                                2. nie mam typu
                                                3.Naturysta albo Ekstra
                                                4.Złotokap
                                                5.Dobry i mocny
                                                6.Widłak
                                                7.Indigo Blue
                                                Musimy obstawić konie w imieniu TWCh!
                                                • edeka5 Re: Godzina spotkania. 15.04.04, 08:06
                                                  Co to znaczy okulary? Kto jest w okularach? jeździec czy koń?
                                                  I bez bata?
                                                  • stara.gropa Re: Godzina spotkania. 15.04.04, 08:10
                                                    W okularach jest jeździec, a z lub bez bata koń!smile))))))))))))
                                                    Mam nadzieję, że mi wybaczysz ten żarcik.
                                                    W okularach jest koń, jeśli jest płochliwy. To nie są prawdziwe okularysmile,
                                                    tylko takie osłonki na boki.
                                                    A bez bata bywa jeżdziec, bo generalnie to jadą z batem, właściwie to jest taka
                                                    trzcinka. Ale trzcinka, czy nie trzcinka nie chciałabym nią dostać po kłębie.
                                                  • edeka5 Moje typy 15.04.04, 08:15
                                                    1. Szumiący Las
                                                    2. Fellow
                                                    3. Harnaś lub Naturysta
                                                    4. Saracen lub Złotokap
                                                    5. Gawrysia lub Dobry i mocny
                                                    6. Ozyrys
                                                    7. Droga ma lub Cykorina
                                                    Tyle z samych nazw, a może ktoś wytłumaczy te cyferki koło jeźców.
                                                    Przeczytałam na świeżo "Wyścigi", ale tam tego nie ma.
                                                  • stara.gropa Re: Moje typy 15.04.04, 08:33
                                                    Liczby obok nazwiska oznaczają wagę dżokeja. A taka np. (-1) przed nazwiskiem
                                                    oznacza, że jeźdźcowi brakuje jednego zwycięstwa do osiągnięcia tytułu dżokeja,
                                                    czy innego o który się stara.
                                                  • stara.gropa Re: Moje typy 15.04.04, 08:34
                                                    Przypomniało mi się, że Gurua pisała, że klacze na początku sezonu nie mają
                                                    szans.
                                                  • edeka5 Re: Moje typy 15.04.04, 08:38
                                                    A jak rozpoznać klacze? Oczywiście z programu, bo w naturze to bym chyba
                                                    umiała wink)
                                                  • edeka5 Re: Moje typy 15.04.04, 08:36
                                                    To te minusy są ważne. Taki powinien lecieć, żeby wygrać.
                                                  • cafeszpulka Re: Godzina spotkania. 15.04.04, 08:12
                                                    A mi pasuje Kristel i Alwaro... zapachniało wielkim swiatem, wygram na Was
                                                    kochane koniki (chyba, dżokej to Blake i Consuela)
                                                  • dc22 Re: Godzina spotkania. 15.04.04, 08:29
                                                    wydrukowalam plan gonitw, rozlozylam dookola siebie (niech patrza niuzytki w
                                                    pracy i zazdroszcza przyszlej fortuny!) i teraz waham sie miedzy pluciem przez
                                                    lewe ramie a rozrzucaniem z rogu obfitosci nazw koni..
                                                    hm.
                                                    "moj sssssssssskarb....."
                                                    smile
                                                  • anmanika Re: Godzina spotkania. 15.04.04, 08:55
                                                    dc22 napisała:

> wydrukowalam plan gonitw, rozlozylam dookola siebie (niech patrza niuzytki w
                                                    > pracy i zazdroszcza przyszlej fortuny!) i teraz waham sie miedzy pluciem
                                                    przez
                                                    > lewe ramie a rozrzucaniem z rogu obfitosci nazw koni..
                                                    > hm.
                                                    > "moj sssssssssskarb....."
                                                    > smile

Niech typuje ten kto sie w kwietniu urodzil wedlug zasady Guruy (ja niestety
                                                    marcowa).
                                                    O ktorej sie zaczynaja wyscigi?
                                                  • edeka5 Re: Godzina spotkania. 15.04.04, 09:00
                                                    Ja zrozumiałam, że to kwietniowi nie mają szans wygrać ???
                                                  • anmanika Re: Godzina spotkania. 15.04.04, 09:32
                                                    Czyzby juz Alzheimer mnie dopadl?? To by jednakowoz tlumaczylo fakt, ze raz
                                                    wygralam na wyscigach (ale tylko raz).
                                                  • franula Re: Godzina spotkania. 15.04.04, 09:41
                                                    ogolnie najlepszym chyba dzokejem na Sluzewie jest T.Dul ale ma opinie
                                                    kaprysnego tzn przychodzi wtedy gdy jest wieksza kasa do wziecia
                                                  • stara.gropa Re: Godzina spotkania. 15.04.04, 09:47
                                                    To może na początku sezonu jest "goły" i będzie chciał coś zarobić. Gramy go?
                                                  • edeka5 Re: Godzina spotkania. 15.04.04, 09:54
                                                    No widzę, że tu jest coraz więcej znawców. Niech się jeszcze odezwą Jotka i
                                                    Kkeicam.
                                                  • franula Re: Godzina spotkania. 15.04.04, 10:27
                                                    jeszcze jedno, pamietajcie ze jak obstawicie na najbardziej granego konia np
                                                    byl taki kon kupiony za milion dolcow z Dulem na grzbiecie w dobrej gonitwie to
                                                    nawet jesli wygracie to za swoje 2 zł dostaniecie 2,20. Natomiast jesli
                                                    obstawicie niepozornego konia na ktorego nikt nie spojrzy a przyjdzie (w
                                                    charakterze fuksa oczywiscie) to dopiero jest satysfakcja!

Bylam na wyscigach ze cztery razy i moim rekordem jest zwrot za 2 zlote za
                                                    porzadek 75 zł! TYlko zeby nei było w sumie jestem do tyłusmile

jest jeszcez jedna strategia grania - obstwawic wszystkie konie (np w wyscigu
                                                    biegnie 5 koni obstawicie po 2 zlote wszystkei czyli wydajecie 10 zł) i
                                                    jestescie zrelaksowane bo wiecie ze na pewno wygraciesmile pytanie tylko czy
                                                    przyjdzie faworyt i zwroci sie wam 2,5 albo 4 czy tez fuks i zwroci sie Wam 15.
                                                    To jest strategia na taki wyscig gdy caly tor gra faworyta a wy czujecie ze na
                                                    pewno ten nie przyjdzie ale nie wiecie ktory innysmile

gralam tak ze dwa razy i nie bylo zle. Inna sprawa ze zaden prawdziwy
                                                    hazardzsta i bywalec toru tak nie zagra bo najwieksza satysfakcja w typowaniu i
                                                    obstawianiusmile

acha - na co gra tor widac na monitorach rozstawionych w roznych miejscach.
                                                    Pisza szacunkowa wyplate za kazdego konia gdyby wygral.
                                                    Pozdrawiam
                                                    F
    • april02 Typy na 24.04 15.04.04, 10:25
      1. Diament
      2. KP Moreed
      3. Kompozycja
      4. Saracen
      5. Dobry i mocny (to jeden koń czy dwa smile))
      6. Nonet
      7. Bolero
      Ale z góry ostrzegam, że jestem kwietniowa a do tego Baran.
      Z drugiej jednak strony byłam na wyścigach dwa razy i dwa razy wyszłam na zero,
      czyli chyba nie tak źle smile
      • edeka5 Re: Typy na 24.04 15.04.04, 10:35
        April z Tobą nie jest źle, Ty jesteś z tego dnia co Gurua.
        Ja jestem z Prima Aprilis, co wytypuję - to pewnie będzie dobry kawał.
        Chyba posłucham się rad Franuli.
    • edeka5 Dalsze wątpliwości ... 15.04.04, 10:30
      Wiem, że jestem już u..... , ale wytłumaczcie mi jak to się dzieje, że waga
      dżokeja jest zmienna. Np. T.Dul ma wagę w zakresie od 55 do 62 kg. Rozumiem, że
      pewnie go dociążają, ale dlaczego ?
      A sama waga, bez dżokeja, to co to jest?
      Już więcej pytań, chyba, nie uda mi się wyprodukować, ale ...
      • stara.gropa Re: Dalsze wątpliwości ... 15.04.04, 10:34
        Lepszy koń w stawce ma większą wagę dla wyrównania szans dla tych słabszych.
        Chyba o to chodzi.
        Jakto sama waga, bez dżokeja?
        • edeka5 Re: Dalsze wątpliwości ... 15.04.04, 10:37
          stara.gropa napisała:

> Jakto sama waga, bez dżokeja?

Np. 1 i 7 koń w pierwszej gonitwie.
        • stara.gropa Sama waga 15.04.04, 10:37
          Juz wiem o co chodzi. Nie ma nazwiska dżokeja, tylko podana jest waga. To
          znaczy, że nie wiadomo jeszcze kto będzie jechał.
          • edeka5 Re: Sama waga 15.04.04, 10:40
            stara.gropa napisała:

> Juz wiem o co chodzi. Nie ma nazwiska dżokeja, tylko podana jest waga. To
            > znaczy, że nie wiadomo jeszcze kto będzie jechał.

Ale wagę jego już znają. Ciekawe smile)
    • edeka5 Wyścigi 15.04.04, 10:48
      To dla podgrzania atmosfery wyścigowej
      www.photovault.com/Link/Sports/Horses/SpeedRacing/show.asp?tg=SHSVolume01/SHSV01P06_13
      Jakie dalsze typy dla TWCh ???
      • franula Re: Wyścigi 15.04.04, 10:54
        Kochani w tym oficjanym rozkladzie nie ma podstawowych informacji (chocby czy
        to klaczka czy niesmile, w innych np w z m do m (mozna kupic w niektorych kioskach
        np. bywalo na pl. Trzech Krzyzy kolo zielarni) sa informacje jak dany kon
        sprawowal sie w poprzednich sezonach (4latki), ktory przychodzil, czesto
        przeciez scigal sie z tymi samymi konmi.
        Ja osobiscie nie przepadam za arabami sa najbardziej nieprzewidywalne.
        Procz tego: zawsze jest kilka koni wycofanych, co psuje wczesniejsze rachunki,
        zmiany dzokejów, no i sama przyjenosc obstawianie na konie chodzace po
        padddoku - nei znam sie na zwierzatkach ale i tak zawsze sie skusze zeby cos
        doobstawicsmile
        • dc22 Re: Wyścigi 15.04.04, 11:56
          juz mnie emocje za wlosy chwytaja, az szybciej stukam w klawiaturke!
          no to jak grac zeby wygrac? juz misie wszystko pomerdalo...
          • stara.gropa Re: Wyścigi 15.04.04, 12:06
            Podaj swoje typy.
            • kkeicam Re: Wyścigi 15.04.04, 13:05
              za wczesnie na typy - toz to jeszcze 10 dni... pare sie wycofa, pare dojdzie
              nowych. dzokeje sie zmienia, a to ze waga jest juz ustalona to zazwyczaj znaczy
              ze jakby jakis lzejszy jechal to dostanie w kieszenie po dwa duze kamienie wink

kk poswiatecznie szczesliwie powrocony wink
              • dc22 Re: Wyścigi 15.04.04, 14:16
                mi sie podoba
                1. diament w okiularach - ja tez jestem taki jaby nieoszlifowany w oprawkach
                2. med - boy (z racji branzy w ktorej pracuje)
                3. wedding gift - tak na przekor
                4. zlotokap - w koncu mamy wiosne
                5. dobry i mocny - co nie wymaga komentarza
                6.hm.. waham sie miedzy chronosem a numidusem
                7. droga ma w dodatku bez bata - wszak ciagnie mnie w boczne, ale jakze drogie
                drogi smile)

swoja droga te cyferki to jest waga... hm.. ja juz chyba z kompleksow nie wyjde
                i na zadnego konia nie wsiade smile)

pozdrowionka dla Wszytskich Hazardzistow co im krew szybciej krazy w zylach..

(tu chcialam napisac rzenie konia, jakies takie iiiiiii... ale.. nie umiem,
                ktos umie?) coz za zubozenie slowne przez internet!
                • kkeicam Re: Wyścigi 15.04.04, 17:13
                  Na razie (zastrzegam ze na razie):
                  1. Arak
                  2. nie mam pojecia
                  3. Wedding Gift
                  4. moze Alwaro
                  5. nie wiadomo kto jedzie sad
                  6. Chronos
                  7. Mont Bard albo Kristel

iiiiihaaaaaaa wink
                  kk
                  • dc22 Re: Wyścigi 15.04.04, 21:24
                    kkeicam napisał:
                    > iiiiihaaaaaaa wink
                    > kk

niby konsko, ale jak zmienic intonacje....
                    icha icha smile))))

no prosze - do golebia mamy jeszcze jednego stworka do oddaniasmile
                    • stara.gropa Godzina spotkania. 19.04.04, 14:39
                      Spotkajmy się w sobotę o 14.30 pod budką z piwem, tfu, z totalizatorem z
                      napisem "Z nami się odegrasz" czy jakoś tak. Pomiędzy dwiema trybunami. Dobrze?
                      • stara.gropa Re: Godzina spotkania. 22.04.04, 09:31
                        To kto będzie w sobotę, proszę wycieczki?
                        • edeka5 Re: Godzina spotkania. 22.04.04, 11:02
                          Oczywiście i mam nadzieję, że sztuk trzy.
                          • kkeicam Re: Typy 23.04.04, 09:51
                            Wedle ostatnich rozeznan moich:
                            I. Diament (postawcie za dc22 2 zlote, za mnie tez mozecie - oddam)
                            II. nadal nie mam pojecia, ale chyba Med-boy albo Fellow
                            III. Wedding Gift, Naturysta
                            IV. Alwaro
                            V. Sakenos, Arkan
                            VI. Chronos oraz para budowlana: Bumar i Widłak hihihi
                            VII. Mont Bard i Jerycho

jak sie czegos dowiem wiecej to jeszcze dam Zn

kk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka