edyta95 01.04.05, 08:21 a czemu to nam nikt nie donosi, nikt się nie cieszy? Od dziś w księgarniach nowa książka p. Joanny, ze specjalną dedykacją dla nas pozdrowionka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dc22 Re: nowa książka 01.04.05, 08:31 PRIMA APRILIS. CZEGOS TAKIEGO NIE PRZEPUSCIL BY NIKT! )))))))))))) ale dobre, w pierwszej chwili sie zlapalm i chcialam pytac o tytul!\ Odpowiedz Link
edyta95 Re: nowa książka 01.04.05, 10:01 mam cały arsenał innych dowcipów, ale nie chcę być posądzona o jakieś złośliwości hi hi wiem że to słabiutkie było Odpowiedz Link
dc22 Re: nowa książka 01.04.05, 10:24 wcale nie po prostu zbyt chyba na biezaco jestemy poza tym naprawde chcialam zapytac o tytul ))) ja mam stary wyprobowany od wielu lat numer mojego taty, ktory po przebudzeniu idzie do okna i mowi "o.ile sniegu napadalo"... dzis rano wstalam - zawiadomilam ukochanego o zmianie aury. cisnal we mnie poduszka i powiedzial zebym dala mu jeszcze chwilke pospac. gdy wrocilam z lazienki siedzial rozezlony na lozku i powtarzal "co, stopnial juz chyba"... okazalo sie ze rzucil sie do okna jak tylko zamknelam za soba drzwi lazienki, przerazony odsniezaniem autka ) hihihihihihihi )podejrzewal "wkret" ale wolal sie upewnic ) a swoja droga - jak fajnie byloby gdyby wiadomosc podana przez Ciebie nie byla zartem )) Odpowiedz Link
anmanika Re: nowa książka 01.04.05, 10:34 Guruya mówiła coś na spotkaniu, że w tym roku conajmniej dwie książki planuje? Może to pobożne moje życzenie usłyszało ww. słowa? Też o mało się nie zapytałam o tytuł) Odpowiedz Link
edyta95 Re: nowa książka 01.04.05, 10:35 ech dzień taki dzisiaj że odechciało mi się już dowcipów, w wiadomości siedzę wpatrzona Odpowiedz Link
czekolada72 Re: nowa książka 01.04.05, 10:57 ja zasluchana, i cierpne jak muzyke wyciszaja Odpowiedz Link
altu Re: nowa książka 01.04.05, 11:50 faktycznie, dzisiejszy dzien, i to co sie dzieje w Watykanie, w ogole nie pasuje do kartki w kalendarzu.. łudzę się, ze to dowcip... ech.. tak latwo nie bedzie... a czy prima aprilis jest obchodzony w innych krajach? czy tylko w Polsce? Odpowiedz Link
groha Re: nowa książka 01.04.05, 12:04 Jeszcze w nocy pamiętałam, że to prima aprilis i chciałam wystrzelić z jakimś dowcipem, ale rano zupełnie o tym zapomniałam. Przyznaję - w pierwszym odruchu chciałam lecieć do księgarni. A w ogóle, to trzymajmy się mocno. Odpowiedz Link