lol21ndm Re: Kolekcja 14.09.05, 23:34 stara.gropa napisała: > W piątek, na zebraniu wykluł się nowy pomysł, którego jeszcze nie mogę > zdradzić szerokiemu ogółowi. Na razie mam pytanko: jakie przedmioty kojarzą > się Wam z poszczególnymi książkami Guruy? Co jest najbardziej > charakterystyczne? Szydełko i włóczka - na pewno, znaczki - też. Co jeszcze? Pewnie duzo powtorze, ale nie mam chwilowo czasu czytac co inni mysla... Tak wiec w wielkim skrocie: niskie lampy ogrodowe, czerwone wstazeczki, parasole ze szpikulcem, kalendarzyki, porcelana, materialy w wielkie kropy, kapsle, piwo, cement, jaguary, luksusowe jachty, urzadzenia nadawcze, radia z zielonym okiem, patelnie, przykladnice, gabloty, garby, jaskry, nogi od foteli i wielkie budziki, mloty, bohomazy (tak to sie pisze?), kastaniety, barki na alkohol, duze slowniki, reduktorki... mam pisac dalej? Odpowiedz Link
groha Re: Kolekcja 15.09.05, 00:55 Jeśli ten wykluty pomysł miałby polegać na zgromadzeniu tych wszystkich, wymienionych przez nas rekwizytów, to ciekawi mnie, czy Stara.Gropa przewiduje wynajęcie hangarów, płyty lotniska, czy może ma na oku jakiś hektarowy nieużytek pod Warszawą? )) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Kolekcja 15.09.05, 08:40 Przeciez to wszystko ma sie nam zmiescic w hotelowej toalecie i zmiesci sie! Odpowiedz Link
blue_eyes Re: Kolekcja 15.09.05, 13:12 budzik prababki skamieniałe daktyle drewno (najlepiej z sękami) Odpowiedz Link