goonia 21.08.08, 21:33 Ide spac, z nadzieja, ze o 2-giej nie zostane obudzona w celu kolorowania obrazkow. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Nowy dobranocnik 21.08.08, 21:41 He he, predko sie przestawilas a dziecina normalna, potrzebuje ze trzy doby. )) Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 21.08.08, 21:49 Goonia pewnie ma jeszcze w środku czas europejski. Szast prast i się przestawia. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Nowy dobranocnik 21.08.08, 22:01 wróciłam z fikołków i chyba zmęczona jestem tym dzisiejszym dniem. Biomet był dla mnie niekorzystny, w głowie się kręciło. Dobranoc Wam zatem i dziękuję za nowy, śliczny, krótki dobranocnik Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 21.08.08, 22:57 Co otworzę jakiś wątek, to ostani wpis jest mój. Pora spać. Pa! Odpowiedz Link
groha Re: Nowy dobranocnik 21.08.08, 23:34 E, bo przesadzacie z tym gaszeniem światła o tak młodej godzinie, naprawdę. Życie takie krótkie, wieczór taki piękny, szkoda czasu na spanie przecież. O 22.00, to gonią do łóżek w domu spokojnej starości... Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowy dobranocnik 22.08.08, 00:32 groha napisała: > E, bo przesadzacie z tym gaszeniem światła o tak młodej godzinie, naprawdę. Zdecydowanie przesadzają) Ja też uważam, że teraz pora na duchy mocne popółnocne) Ale skoro już wszyscy poszli spać i na czwarty bok się przekręcają, to ja sobie pójdę też. A już jest piątek! Ten piątek! Gooniowy piątek!!! Szajka bez końca - Forum Fanów Chmielewskiej Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 23.08.08, 00:18 Zmykam do lozeczka bo ledwo patrze na oczy. dobrej nocki wszystkim)))))))) Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 23.08.08, 22:08 dobrej nocki bo cora stoi mi nad glowa.Ide sluchac radia. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 24.08.08, 23:34 dobra(???)nocka,mam nadzieje,ze bedzie lepsza niz dzien. Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowy dobranocnik 25.08.08, 23:40 Północ zaraz, Lyliki wprawdzie nie ma i świece nie zdmuchnięte (nie dba Szanowna Pani Prezes o p.poż, nikogo nie upoważniła do zapewnienia bezpieczeństwa) ale cisza zalega, we trzy z Cytrynką i Papugą za całe społeczeństwo nie nastarczymy Idę pod prysznic, pora do łóżeczka. Dobrej nocy życzę. Szajka bez końca - Forum Fanów Chmielewskiej Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 26.08.08, 00:04 Ty się nie wymawiaj moją nieobecnością. Wróciłam. ) Odpowiedz Link
edeka5 Re: Nowy dobranocnik 26.08.08, 00:16 eulalija napisała: > Północ zaraz, > Idę pod prysznic, A sąsiedzi tak nic na nocny koncert w rurach? Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 26.08.08, 21:52 dobrej nocki,musze zmykac bo dzieci wrocily i koniecznie musza uczyc sie do poprawki wlasnie na kompie.Ide pic Harnasia z Zakopanego. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Nowy dobranocnik 26.08.08, 22:52 spać się wybieram, nie wiem tylko czy usnę, w emocjach jestem wielkich. Fotoradar mnie cyknął, czyżbym pierwszy raz w życiu miała dostać mandat? prawo jazdy od dwudziestu ponad lat, to chyba trzeba już. Trochę jestem zła, a trochę mnie duma rozpiera. Dobranoc się z Państwem Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Nowy dobranocnik 26.08.08, 23:22 jak sie usmiechalas w tym czasie to ci mniej nalicza za najpiekniejsze zęby dobranoc panstwu. Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 27.08.08, 23:35 Grohy nie ma, Asi nie ma. Sama zostałam jak ta sierota. Może jutro w dobranocniku kogoś spotkam... Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Nowy dobranocnik 27.08.08, 23:44 Już dziś spotykasz mnie,ale ja też już dobranockuję. Pa,do jutra. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 27.08.08, 23:47 mnie tez spotkals,ale zmykam juz bo rano trza wstac, dobranocnik,do jutra,pa. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Nowy dobranocnik 28.08.08, 09:38 > Sama zostałam jak ta sierota. No moj Boze! Az sie serce kroi. Do tego w bolach porodowych. Trzeba bylo trabic wczesniej do bysmy przylecialy krzyz pomasowac, podac reke do scisniecia, dowcip opowiedziec, alboco Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 28.08.08, 23:25 asia.sthm napisała: > > Sama zostałam jak ta sierota. > > No moj Boze! Az sie serce kroi. Do tego w bolach porodowych. Trzeba > bylo trabic wczesniej do bysmy przylecialy krzyz pomasowac, podac > reke do scisniecia, dowcip opowiedziec, alboco ... Na szczęście już urodziłam. Dziecię prawie dorodne, trochę już podstarzałe (łysina się sypie) i ciężkie. Teraz ciężkie. Jak się rodził ważył 2345 gramów i 49 cm. długości miał. Potem wychlustał wzrostem, a ostatnio wagą też. Żona przejęła stery nad wagą i ma to co ma. Urodziny były papuśne. Uśmialiśmy się z papużki na You Tube i z naszych własnych ułomności i słabości. Dobrze, że umiemy się z siebie śmiać. ) Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 28.08.08, 23:52 Je tu kto? Czy tylko ja się tłukę??? .... ... .. Padam do nóżek, ścielę się miękkim podnóżkiem i oddalam się do moich ukochanych bocznych dróg, które kupiłam właśnie na Allegro dla cioci s Łodzi. Pa... Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 29.08.08, 00:02 No tak. Cioci s Łodzi. Pogratulowć!!! S Łodzi, a może po prostu ciocia słodzi, tylko ja o tym nie wiedziałam. Tak czy siak, marnie mi wychodzą te synkowe urodziny. Gadam od rzeczy, lepiej gdybym pozła spać, co też czynię. Do jutra! Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 29.08.08, 00:21 ja tez bede zmykac spac bo rano pobudka. dobranoc wszem i wobec. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Nowy dobranocnik 29.08.08, 22:30 O tej dopiero porze? No to pa, moge dzis pogasic szczegolnie ze pysk mi sie wyjatkowo drze. Fajnych snow zycze. PS Snilo mi sie ze latalam wlasnym sumptem. Nie wiem co to sumpt. Jutro sprawdze w wikipedii ))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Nowy dobranocnik 29.08.08, 22:36 No i dupa, zle mi sie przysnilo. Sprawdzam od razu a tu wedlug pana Kopalinskiego: sumpt przest. w wyrażeniu własnym sumptem - za własne pieniądze. Etym. - łac. sumptus 'koszt, nakład, wydatek' z p.p. od sumere, zob. asumpt. Nie zgadza mi sie, bo ja latalam wsnym odrzutowaniem nie kosztem. Odrzut mialam taki, ze niech sie ten Gruby Albert schowa i zaplacze Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 30.08.08, 23:05 Dobranoc, gości mam moich kanadyjskich za progiem. Do jutra. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 31.08.08, 00:36 dobranoc,milej nocki wszystkim.leb mi sie jakis ciezki zrobil czy co)) Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 31.08.08, 22:52 Sterałam się dziś, więc udaję się na zasłużony odpoczynek. Pozdrawiam, całuskuję... jutro wpadnę. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 31.08.08, 23:25 moze lepiej nie wpadaj,a tak wogole to dobranocka,buziaki,pa. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 02.09.08, 00:25 pojde sobie,co bede tu tak sama siedziala(( dobrej nocki i kolorowych snow. Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 02.09.08, 00:27 A ja, to pies? (przepraszam psa) Czuwam pry numerku. )) Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowy dobranocnik 02.09.08, 00:33 Przepadło klepadło numerkowe, nałęczką nakryłam, mogę iść spać) Żadne wanny się nie wysypały, z prostego powodu, że żadnej nie mam, poszło na zmarnowanie, jak nazwisko Chabrowiczów)) Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 02.09.08, 00:37 I ileż przyjemności z numerku. ) Z numerka też sama przyjemność. Dobranoc państwu. Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 02.09.08, 22:18 Zajrzałam tu. Mężydło wyjechany a ja się tłukę jak Marek po po piekle, choć mnie kręgosłup do ziemi przygina. Trochę mi smutno, że tu nikt ostatnio nie bywa. Chyba lepiej było jak był zwyczajny nocnik. Zawsze ktoś przysiadł, choć na chwileczkę. No idę, idę do wyra i przestaję przynudzać. Pa... Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowy dobranocnik 02.09.08, 00:27 Północ minęła, pora spać, tym bardziej, że trzeba będzie znowu wcześnie wstać( Rymuję jak stara poeta, tyle, że głowa nie ta)) Wiecie, zajrzałam dziś przypadkiem i przelotem na włościa, mam tam dwa wrzosy, jaśniejszy i ciemniejszy. Jaśniejszy jakoś marnie się czuje, ale ciemniejszy ... ho ho ho, zwiastuje zimę mroźną i długą. Nie dość, że rozrósł się jak głupi, to kwitnie jak szalony na całych długościach gałązek. A może to odwrotnie było? Może jak marnie kwitnie, to zima mroźna i długa? Eee tam, nie to ważne, ważne, że pięknie wygląda i oko cieszy) Odpowiedz Link
kamila29091 Re: Nowy dobranocnik 02.09.08, 22:28 Jutro ciężki dzień.. Dobranoc wszystkim i miłych snów.... Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 02.09.08, 23:19 jestem nie do życia,łeb mam jak z kamienia,który na dodatek boli jak diabli.ma ktoś rade ja uciąć łeb żeby nie wyzionąć ducha? bo chętnie bym go od siebie oddzieliła,a jednocześnie jeszcze bym pożyła. Idę spać bo to chyba najlepsze co moge zrobić,dobrej nocki wszystkim. Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowy dobranocnik 02.09.08, 23:50 Dziś się tylko tu doczołgam ... Nawet nie stać mnie by rzec dobry dzień ... Kurczę, padam na pysk. Szajka bez końca - Forum Fanów Chmielewskiej Odpowiedz Link
konopika Re: Nowy dobranocnik 03.09.08, 21:02 Pierwszy raz to piszę - dobrej nocy wszyskim. Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 03.09.08, 21:08 konopika napisała: > Pierwszy raz to piszę - dobrej nocy wszyskim. ... O tej porze???!!! Ja umówiłam się z nim na dziewiątą... Owszem przyszedł, zjadł i wyszedł. Przed wyjściem poprawił przedziałek i powiedział żeby nie czekać na niego. Selażizń. Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 03.09.08, 22:10 Pożegnam się z państwem elegacko. Dobrych snów życzę. Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 04.09.08, 00:02 Teaz już mogę iść spać. Baron cały i zdrowy tarza się w pieleszach. Pa kochani, pa... Odpowiedz Link
edyta95 Re: Nowy dobranocnik 06.09.08, 23:41 spać już pora jutro na śniadanie naleśniki z syropem albo placki z jabłkami tez polane syropem, ot dylemat Odpowiedz Link
goonia Re: Nowy dobranocnik 07.09.08, 01:17 Padam na twarz, choc zdaje sie nie powinnam. uprzejmie donosze, zem juz w domu, z drobnym 6-cio godzinnym opoznieniem. Po zasiasciu i wysiasciu z samolotu w Warszwie, dane nam bylo rozkoszowac sie ponownie nowym terminalem. I tak mialam lepiej, bo Ci do Chicago nie polecieli wcale. Podziwiam swoje dzieci, nie dosc, ze nie marudzily, to jescze mi pomagaly, dzieki czemu nie zgubilam zadnej z 5 sztuk bagazu podrecznego. Dobranoc. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 07.09.08, 22:42 dobrej nocki,pięknych,kolorowych snów życzę wszystkim.Idzie burza i musze wyłączyć kompa((((((((((((((((( Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowy dobranocnik 07.09.08, 22:43 Dzielne dzieciaki!! Takie chmielewskie one są )) Idę do wyrka, jutro parchaty o 3.45. Ciemno wtedy jeszcze. Dobrej nocki Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 07.09.08, 22:50 No tak... Edyta i Eulalija pierwsze do spania. To musi te na "E" takie śpiące królewny... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowy dobranocnik 07.09.08, 22:52 Twardo siedzę!!!!!! Dziś Wallander o 23,05. Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 07.09.08, 23:02 Jednym okiem oglądam film "Targowisko Próżności". Świetnie nakręcony, doskonałe postaci. Lubię takie precyzyjne oddawanie klimatu. Każdy kadr coś mówi. Polecam tę wersję. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowy dobranocnik 07.09.08, 23:12 No i po ptokach! Wallander będzie ,ale 28 września, a na razie jakiś serial. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!! Spadam! Odpowiedz Link
konopika Re: Nowy dobranocnik 10.09.08, 21:13 no, to na mnie już czas, jestem okropnie zmęczona - padam na pysk. Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 11.09.08, 22:20 Chociaż to nie nocnik, ale zasiędę sobie na chwilkę. Może to być nawet na doranocniku. Poczekam odrobinkę, a jak sie nię doczekam, to i tak z przyjemnością pójdę do łóżka. Mężydło wrócił! P.S. Tyciek oszalał z radości. Nie złazi z mężydła ani na chwilę. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Nowy dobranocnik 11.09.08, 22:22 Hura, hura, to Tyciek ma szał radości )))))) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Nowy dobranocnik 11.09.08, 22:39 No ja też skromnie o Tobie nie wspomniałam ;o)))) Lyliko, odmeldowuję się, bo jutro znów ten poranek, kiedy to wizytuję Nowy Świat o wczesnej porze i obserwuję sobie świat o poranku, uaaaaaa...... Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 16.09.08, 21:22 Czy już wszyscy śpią? Dość wcześnie jeszcze. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Nowy dobranocnik 16.09.08, 21:35 Ja nie śpię,jeszcze,właśnie z Mamunią rozmawiałam i niniejszym przekazuję od Niej pozdrowienia. Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 16.09.08, 22:50 Spadnę do wyrka. Może po spadnięciu ciśnienie też spadnie. Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowy dobranocnik 16.09.08, 22:54 Ja zaraz też spadnę, jeszcze trochę czytam forum, ale oczka już mi się same zamykają. Moje ciśnienie jest tak wysokie, że całkiem mnie nie dostrzega, nie będę go niepokoić. Szajka bez końca - Forum Fanów Chmielewskiej Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 17.09.08, 00:25 ja tez spadam zrzucana przez żmiję wyhodowaną na własnym łonie. Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 17.09.08, 22:46 Chiałoby się posiedzieć na nocniku, ale gdzieś przepadł i tylko dobranocnik mamy do dyspozycji. To ja, mimo wszystko, chwilę przysiądę i poczekam, A nuż ktoś się pojawi. Odpowiedz Link
konopika Re: Nowy dobranocnik 17.09.08, 22:49 Spadam, do łóżka z Wiedźminem. Choć oczy mi tak lecą, że nie wiem ile poczytam. Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 17.09.08, 22:52 Jak z Wiedźmninem, to raczej długo poczytasz. Nie daje się szybko oderwać. Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 17.09.08, 22:54 Łojezu; Wiedźminem, a nie jakieś takie wygibasy, sorki. Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 17.09.08, 23:02 Padam do nóżek, ścielę się miękkim podnóżkiem i w ogóle różne takie ceregiele wyczyniam na dobranoc.... Wpadnę jutro. Tak przypuszczam. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowy dobranocnik 17.09.08, 23:05 Z wiedźminem już byłam niedawno w łożnicy, dziś idę na całość - z rodziną Słonimskich )) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Nowy dobranocnik 19.09.08, 15:43 Chętnie bym już się tu wpisała, ale jeszcze sptokanie mam (na które zresztą się cieszę) i mecz jest o 20.00 (na który zresztą... nie, nie cieszę się, bo moja drużyna ostatnio badziewi mecz za meczem), więc tak od razu spać nie pójdę. Ale oczy zmykają, znaczy zamykają się same... Jak to było, to ziewane na forum? Łuuuuaaaaa, czy jakoś tak? No to łuuuuaaaaa..... Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 19.09.08, 22:13 Łuuuuuaaaaaa jest nad wyraz odpowiednim odpowiednikiem ziewniecia. Ziewaj Papuniu ile chcesz, tylko spać jeszcze nie idź. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 20.09.08, 01:43 fobrej nocki,dzis u mnie kupa luda(sztuk8 ze mna i mama)bo koleg dzieci postanowil urodziny zrobic u nas.igly nie da sie wsadzic. Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 20.09.08, 22:24 Szanownemu Gremium kłaniam się nisko. Odmeldowuję się. W bety mi trza, bo to i lekownicy zalecają i mężydło szturcha: do łóżka, bo jutro znowu ci ciśnienie skoczy. I co ja mogę biedna sirota? Słuchać się muszę, no musze... Dobranoc. Nie, nie obranoc, jasięmuszędowiedzieć gdzie Eulalijsk??? No gdzie?? Przepadła jak sen jaki złoty?? Odezwij się @-! Otwórz szafę i mów do rzeczy. Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowy dobranocnik 21.09.08, 11:17 Nic się nie stało, oprócz klasycznych siurpryz, które mam na codzień dołączyła jeszcze uciecha w postaci braku dostępu do netu przez trzy dni. Żyję, tak łatwo to się mnie nie pozbędziecie. Szajka bez końca - Forum Fanów Chmielewskiej Odpowiedz Link
spoko_kolarz dygresja sportowa 19.09.08, 22:29 Że tak się wetnę, Papugo: Górnik czy Cracovia? Jeśli można spytać oczywiście. Dobranoc wszystkim którzy już się kładą, ja mam wolną chatę tzn. siedzę z piesem, więc raczej spać się na razie nie wybieram. Za to na stację benzynową po fajki i załatwić ostatni spacer zaraz idę. Odpowiedz Link
lylika Re: dygresja sportowa 19.09.08, 22:33 Pogodnego spaceru. Bellę odebrałaam "sflużoną" po spacerze. Do prania pies się nadawał. Teraz, po kąpieli, cudna. Odpowiedz Link
konopika Re: dygresja sportowa 21.09.08, 23:31 Miłych spacerów, pąkania piesów po tych spacerach, odmeldowuję się. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: dygresja sportowa 25.09.08, 00:40 spoko_kolarz napisała: > Że tak się wetnę, Papugo: Górnik czy Cracovia? Jeśli można spytać oczywiście. : > ) Cracovia. Po ostatnim meczu z Legią lepiej byłoby się nie przyznawać, ale co pan zrobisz? Nic pan nie zrobisz. Serce kibica.... Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowy dobranocnik 23.09.08, 00:14 Dowlokłam się, żeby świeczki pogasić, salony przewietrzyć, poduszki strzepnąć na rano. Biała Dama obrażona gdzieś sobie poszła, bo pusto i głucho i nie miała komu wyć. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 23.09.08, 00:23 eulalija napisała: > Dowlokłam się, żeby świeczki pogasić, salony przewietrzyć, poduszki > strzepnąć na rano. Biała Dama obrażona gdzieś sobie poszła, bo pusto > i głucho i nie miała komu wyć. )))))))))))) dobrej nocki wszystkim)) Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowy dobranocnik 23.09.08, 00:31 E, ja jestem, może sobie u mnie powyć, bom już wróciła do używania rozumu po dzisiejszej (wczorajszej) pogodzie. Coraz większa psychopatka meteorologiczna się robię. I nie mam na myśli tycia. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 24.09.08, 00:15 dobrej nocki wszystkim,milych snow,radosnego przebudzenia)) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Nowy dobranocnik 24.09.08, 22:42 Na dobranoc wszystkim grzecznym dzieciom pl.youtube.com/watch?v=3c2476XIZQg&NR=1 Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Nowy dobranocnik 24.09.08, 22:59 Rany boskie! Limahl ma 50 lat! No tak, ja wtedy miałem 17...Ech... Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 24.09.08, 23:03 Nie do uwierzenia, taki gnojek, a taki stary, Jak można mieć 50 lat? W głowie się nie mieści. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Nowy dobranocnik 24.09.08, 23:23 spać idę. A Upiora stanowczo odradzam, na trzeźwo jest to trudne przeżycie, ale co nas nie zabije... Odpowiedz Link
myszwkropki Re: Sipicie? 27.09.08, 23:55 Dobry wieczór! Ja nie straszę, chociaż północ, chciałam przywitać szanownych po tak długim czasie Jest tu kto? Odpowiedz Link
lylika Re: Sipicie? 28.09.08, 21:50 To nie echo echo echo... To wiatr hula po forum, bez echa. Zostałyśmy my dwie. Znaczy para. Zechceszże mnie? Odpowiedz Link
lylika Re: Sipicie? 28.09.08, 21:57 Wszyscy sipią, ledwie zipią, muchomory marynują, na sptkaniu nas podtrują. Wierszokleta spłodził rymowankę, bo nie miał nic lepszego do roboty. ... Matuchno, ale pustka, wyć się chce.... Odpowiedz Link
lylika Re: Sipicie? 28.09.08, 22:36 To ja mam grać czy czekać na Wallandera? Bo ja już głupia jestem... Odpowiedz Link
lylika Re: Sipicie? 28.09.08, 22:40 Postanowiłam zmienić miejsce. Poczytam sobie w łóżeczku. Dwie Głowy sobie poczytam, bo taka jakaś zapóźniona jetem w temacie. Do jutra... Odpowiedz Link
edyta95 Re: Sipicie? 30.09.08, 21:04 Zmęczyłam się tym zarządzaniem dziś na forum. Biorę książeczkę i do łóżeczka. Dobranoc się z Państwem Odpowiedz Link
lylika Re: Sipicie? 30.09.08, 21:07 Zawsze mówiłam, że rządzenie bardzo męczy. Palec wskazujący bardzo potem jest sfatygowany... Odpowiedz Link
goonia Re: Sipicie? 30.09.08, 21:23 Alez ja Wam zazdroszcze. Tez chetnie do lozka bym poszla, nawet bez ksiazki Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sipicie? 01.10.08, 21:54 Dla wyciszenia wieczorową porą www.youtube.com/watch?v=goTda42baIw Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Sipicie? 01.10.08, 23:02 Się umoszczam powoli. Słodkich i kolorowych. Pa! Odpowiedz Link
lylika Re: Sipicie? 01.10.08, 23:10 Baron mnie porzucił, udaję się więc z kielichem goryczy do łoża... och... Odpowiedz Link
lylika Re: Sipicie? 02.10.08, 22:31 Bluszcz, bluszcz, bluszcz... lecę czytać. Albo się zakocham albo kolejne rozczarowanie. Życzcie mi szczęścia. Sobie, wy czytający, też. No to pa... do poczytania. Odpowiedz Link
lylika Re: Sipicie? 02.10.08, 22:38 Bardzo jestem ciekawa co Wołoduch na ten nowy periodyk powie. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 02.10.08, 23:22 dobrej nocki wszystkim,rano trza do pracy,dobrze,ze jutro piatek. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Nowy dobranocnik 03.10.08, 15:24 To zapraszamy pana Tadeusza na pażdziernikowe? Odpowiedz Link
goonia Re: Nowy dobranocnik 03.10.08, 18:27 o jezuuu......... a wlasciwie to tez chcialabym wiedziec, czy zechce przybyc, bo jakby nie bylo, ego mu sie podeptalo czas jakis temu. Ciekawam co bedzie dalej Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Nowy dobranocnik 03.10.08, 19:07 No właśnie, ciekawe czy Szefowa dzwoniła do pana T. I ciekawe czy będzie. Odpowiedz Link
konopika Re: Nowy dobranocnik 03.10.08, 22:55 dobrej nocy, dla wszystkich. Ciągle brakuje mi czasu, żeby trochę popisać, ale znajdę kiedyś i popiszę. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Nowy dobranocnik 03.10.08, 23:10 Też sie dziś kładę niemal o dziecięcej godzinie. Jutro srana polowanko na łupy w boru.... Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Nowy dobranocnik 04.10.08, 23:24 Wszyscy śpią czy na balety poszli? 23 ledwo co minęła! Odpowiedz Link
myszwkropki Re: Nowy dobranocnik 04.10.08, 23:55 Jakie balety? Zimno, ciemno, do domu daleko... Tylko pod kołderkę się wcisnąć i spać. Chyba, że się w pracy przebywa ku swojemu utrapieniu Odpowiedz Link
eulalija Re: Nowy dobranocnik 05.10.08, 00:37 Przebywanie w pracy o takiej ekstremalnej porze nie jest tym, co tygrysy lubią najbardziej. Ale ja wiem, że Ty dla dobra większego, więc już nic nie mówię, tylko życzę, byś miała spokojnie i albo sobie tu poczytała albo podrzemała w jakimś ciepłym kąciku. Odpowiedz Link
myszwkropki Re: Nowy dobranocnik 05.10.08, 08:19 Dzięki, Eulalijo, wielkie dzięki. Podrzemałam w cichym kąciku i nikt nic nie chciał ode mnie ciemną nocą Zaraz stąd wybywam i będę się oddawać zajęciom bardziej fizjologicznym przy niedzieli. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 06.10.08, 00:05 no,no lyliko-takie grzeczne pożegnanie to nie w twoim stylu-żartowałam-)))))))).Dobrej nocki wszystkim. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Nowy dobranocnik 07.10.08, 00:35 dobrej nocki,idę do łóżka z bólem głowy,a rano trzeba wstać. Odpowiedz Link
lylika Re: Nowy dobranocnik 08.10.08, 23:34 Odczekałam prawie akademicki kwadrans. Nikt nie odpowiada, czuję zwolniona z obowiązku czuwania. Miło kiedyś było, kiedy się czuwało na nocniku. Teraz nocnik gdzieś przepadł. Gdzie te cudowne czasy? Odpowiedz Link
groha Re: Nowy dobranocnik 09.10.08, 00:25 lylika napisała: >Gdzie te cudowne czasy? Przeminęły, jak przypuszczam. Ach, kochany Augustynie, wszystko minie, minie, minie... Odpowiedz Link