36krzysiek Re: Spotkanie marcowe. 27.02.09, 22:06 13-tego? Buuu, to mnie nie będzie, jadę na zachodnie rubieże. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Spotkanie marcowe. 27.02.09, 22:08 Trzyynasteego świaat w różoowym koloorze! Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie marcowe. 27.02.09, 22:25 dziewczynka_do_bicia napisała: > A ja... tez bym mogła ??? ... Wykluczone!!!! Odpowiedz Link
dziewczynka_do_bicia Re: Spotkanie marcowe. 01.03.09, 22:27 Ja to juz dawno byłam zdecydowana ale nieprzewidziane trudnosci stawały na drodze Tym razem najprawdopodobniej 13 mam obrone pracy podyplomowej . Ale moze to nie problem bo wieczorem bedzie juz po i albo upije się ze szczescia albo z rozpaczy No ale nie wiem... no nie wiem, jak lylika mówi ze "wykluczone"... Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Spotkanie marcowe. 02.03.09, 10:55 dziewczynka_do_bicia napisała: > A ja... tez bym mogła ??? Paulino, bardzo się cieszę, że będziemy mogli Cię poznać osobiście, przybywaj W dodatku okoliczność będzie zankomita, bo już bedziesz "po" obronie. Mam jedno małe pytanie: dlaczego masz takiego nicka??? Nie mogę go przeżyć i przetrawić. No nie mogę i już. Odpowiedz Link
dziewczynka_do_bicia Re: Spotkanie marcowe. 02.03.09, 14:52 papugo_aro - żeby nie zaśmiecać wątku "spotkaniowego" obiecuje że genezę mojego nicka wyjasnie na spotkaniu (ale napisze tylko ze nick ma wydzwiek pozytywny i optymistyczny - wbrew pozorom I absolutnie nie jest wynikiem skarżenia się na coś / kogoś ) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Spotkanie marcowe. 03.03.09, 13:48 dziewczynka_do_bicia napisała: > papugo_aro - żeby nie zaśmiecać wątku "spotkaniowego" obiecuje że genezę mojego > nicka wyjasnie na spotkaniu > (ale napisze tylko ze nick ma wydzwiek pozytywny i optymistyczny - wbrew pozoro > m > I absolutnie nie jest wynikiem skarżenia się na coś / kogoś ) OK, trzymam Cię za słowo. Aczkolwiek nadal wolę Twój drugi nick - jest piękny A ten pierwszy jest dla mnie trudny do przeżycia, ze względu na feministyczne zapędy. Ale to tylko moje odczucia, którymi się dzielę, a To przecież Twój nick i Ty masz go lubić, nie ja. I już nie marudzę więcej Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie marcowe. 27.02.09, 22:20 36krzysiek napisał: > 13-tego? Buuu, to mnie nie będzie, jadę na zachodnie rubieże. ... W moje imieniny??? Chyba się udam do Cieszyna. Tam Krystyn będzie zatrzęsienie i nie będę się czuła samotna. Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie marcowe. 27.02.09, 22:21 cafeszpulka napisała: > menu z lutowego, przyjmuje zapisy ... Ja się trochę pogubiłam w menu. Czy sałatki jakieś są? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Spotkanie marcowe. 09.03.09, 11:13 Ja poproszę jedną sałatkę z duńczykiem i jedną z gurczakiem. Odpowiedz Link
the_dzidka Do diabła, drugi raz 09.03.09, 11:14 Sklerozę mam kurczę, że nie zauwazyłam, że już wczoraj prosiłam? Agrrrhh. Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: Do diabła, drugi raz 09.03.09, 11:19 znaczy głodne Dziewczyny, będzie podwójnie Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: Spotkanie marcowe. 27.02.09, 22:25 Sałatki: Z kurczakiem (sałata,papryka,pomidor,feta) Z tuńczykiem (tuńczyk,ser żółty,ziemniaki,jajka) Zupa: Serowa z łososiem i grzankami z serem Dania: Quesadilla z kurczakiem Placki ziemniaczane, łosoś i kawior Makarony: Tagliatelle z łososiem Spaghetti carbonara Gorące buły: Łososiowa (łosoś,sos koperkowy) Wegetariańska (ser feta,sos vinaigrette) Z kurczakiem (kurczak,sos curry) Na bogato (ser owczy,wędzonka,sos musztardowy) Odpowiedz Link
lylika Re: Spotkanie marcowe. 27.02.09, 22:29 Z tuńczykiem poproszę, jeśli można. Barzdzo mi smakowała. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Spotkanie marcowe. 01.03.09, 14:59 Będę. Z zamówionym przez Cafeszpulkę Migosem do konwersacji. Czy ma się podszkolić w jakimś konkretnym temacie? Odpowiedz Link
edeka5 Re: Spotkanie marcowe. 01.03.09, 17:28 cafeszpulka napisała: > menu z lutowego, przyjmuje zapisy A co sprawia najmniej kłopotu? Chcę z Tobą pogadać, a nie oglądać jak kursujesz sala-kuchnia i z powrotem. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Spotkanie marcowe. 01.03.09, 19:01 Słuchajcie!!!!!!!!!!!Nie można tych spotkań zmienić na soboty????????? Litości!!!!!!!Chciałabym choć czasem spotkać się z Wami.Myślę,że takich jak ja jest więcej,w piątki to jedynie warszawiacy mają możliwość,a my((((((((((((((((((((((((((((((!!!!!!!!! Odpowiedz Link
edeka5 Re: Spotkanie marcowe. 01.03.09, 19:18 Już na samym początku TWCh ustalono, że soboty są dla domu i dlatego piątki. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Spotkanie marcowe. 01.03.09, 19:22 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link
labellaluna Re: Spotkanie marcowe. 02.03.09, 09:23 No właśnie tez bym nie miała nic przeciwko sobocie, ale co zrobić. Jak na złość ja będę w Warszawie, ale w środę 11-go ((( Ech. A akurat skończyłam czytać siódmy tom Autobiografii i aż mnie ssie, żeby poznać Szacowne Grono TWCh. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Spotkanie marcowe. 03.03.09, 14:10 labellaluna napisała: > No właśnie tez bym nie miała nic przeciwko sobocie, ale co zrobić. Jak na złość > ja będę w Warszawie, ale w środę 11-go ((( Ech. A akurat skończyłam czytać > siódmy tom Autobiografii i aż mnie ssie, żeby poznać Szacowne Grono TWCh. Labella, to może zrobimy przedspotkanie i przedpoznanie, jak przedskoczek na skoczni? W środę będę jeszcze mieć urlop i dysponuję czasem do godziny 20.15. Jeśli masz przestrzeń na nadprogramowe spotkania, to ja zgłaszam swój udział w takowym Odpowiedz Link
labellaluna Re: Spotkanie marcowe. 03.03.09, 14:38 Pokiełbasiło mi się. W Warszawie będę, ale jutro, a nie 11-go. Ale okazało się, że i tak bym nic nie wskórała, bo grafik mi się rozciągnął (to wyjazd służbowy). Nic to. Po cichu czaję się na majowe spotkanie TWCh, bo w kwietniu to na pewno nie. A z Tobą Papużko - mam nadzieję, że ktoś się jeszcze podłączy - to spotkam się chyba już niedługo, prawda? Maila dostałam Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Spotkanie marcowe. 04.03.09, 23:05 Podłączy się, podłączy. Madamepantalon się pisze na harce poznańskie I moż Dzidka? Dziiiiidka!! Czy Ty zamierzasz może być w Poznaniu w sobotę 4. kwietnia?? Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: Spotkanie marcowe. 01.03.09, 22:30 wszystko jedno Elu, tym razem zawezwe pomoc na dwie godziny Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: Spotkanie marcowe. 01.03.09, 19:50 o szczęście niepojętę czytam teraz książkę pod tytułem "bóg urojony", zagadam Go na śmierć ! bardzo dziękuje ! Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Spotkanie marcowe. 08.03.09, 17:34 A ja tradycyjnie zupę serową,pliiizzz. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Ja będę z Mamunią - możemy? ;-) 01.03.09, 20:18 Dawaj mamunię. Pamiętam wasze zwyczaje świąteczne - to z pewnością jest porządna, chmielewska rodzina. Odpowiedz Link
dziewczynka_do_bicia Re: Ja będę z Mamunią - możemy? ;-) 01.03.09, 22:29 Mam pytanie - jak rozumiem z tego menu trzeba cosik wybrać? Odpowiedz Link
dziewczynka_do_bicia Re: Ja będę z Mamunią - możemy? ;-) 02.03.09, 14:54 To ja mam chrapkę na Tagliatelle z łososiem Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Ja będę z Mamunią - możemy? ;-) 05.03.09, 00:33 Nie za późno jeszcze prosić o sałatkę z tuńczykiem? Dyg. Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: Ja będę z Mamunią - możemy? ;-) 05.03.09, 00:58 zamówienia zbieram do przyszłego czwartku dyg, dyg Odpowiedz Link
anmanika Re: Ja będę z Mamunią - możemy? ;-) 06.03.09, 09:21 ja tez poprosze salatke z tunczykiem. Odpowiedz Link
szkorbut.pl Re: Ja będę z Mamunią - możemy? ;-) 06.03.09, 12:27 Tradycyjnie: spaghetti carbonara, praszu! Odpowiedz Link
betti_nuka Re: Ja będę z Mamunią - możemy? ;-) 07.03.09, 21:38 A ja jestem zrozpaczona - bo do Czeladzi jechac musze i powrót mam w sobote - ominie mnie takie cudowne wydarzenie, buuuuuuuuuu, buuuuuuuuu, buuuuuuuuuuuuuuuuu. Poopowiadacie później, co? Odpowiedz Link
heniulaa Re: Ja będę z Mamunią - możemy? ;-) 08.03.09, 20:52 Zgłaszam obecność na regulaminowym a do jedzenia proszę coś BEZ zieleniny (koper, sałata i żywe ogórki)! ale za to coś z mięskiem bo inaczej z głodu sobie łapę odgryzę! Odpowiedz Link
heniulaa Re: Ja będę z Mamunią - możemy? ;-) 08.03.09, 21:13 Jakiś kurczaczek z nadzionkiem? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Ja będę z Mamunią - możemy? ;-) 08.03.09, 23:42 Proszę zatem sałatkę raz z duńczykiem i raz z kurczokiem. Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: Ja będę z Mamunią - możemy? ;-) 09.03.09, 10:25 zapisałam wszystko oprócz czegoś z kurczakiem Heniuli, poprosze o konkret Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: Ja będę z Mamunią - możemy? ;-) 09.03.09, 17:32 od razu lepiej zapisane Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Ja będę z Mamunią - możemy? ;-) 09.03.09, 20:13 Ja poproszę sałatkę z tuńczykiem. Rybka po mnie chodzi. Odpowiedz Link
ter.eska Re: Ja będę z Mamunią - możemy? ;-) 09.03.09, 21:24 O!Chodząca rybka,cale życie się człowiek czegoś uczy Odpowiedz Link
migos Re: Ja będę z Mamunią - możemy? ;-) 09.03.09, 22:08 ja też to na Q poproszę! i przepraszam od razu za nieujawnianie się ostatnio, ale zarobionym wielce zawodowo ostatnio, oczywiście ad maiorem Dei gloriam, innemy słowy - w służbie społeczeństwu Odpowiedz Link
papuga_ara W sprawie żarełka 11.03.09, 23:00 cafeszpulka napisała: > zamówienia zbieram do przyszłego czwartku dyg, dyg Czyli jeszcze zdążam, bo do czwartku została godzina Poproszę placki ze śmietaną, bez kawioru tym razem. Dyg, dyg, dzięk, dzięk Odpowiedz Link
heniulaa Re: W sprawie żarełka 12.03.09, 17:01 Buuuuuu z ogromnym żalem zawiadamiam że mnie niestety nie będzie z przyczyn nie zależnych. Ale myślami i sercem będę z wami. Kochana Szpulko czy mogę anulować zamówienie to na Q? Odpowiedz Link
lylika Re: W sprawie żarełka 12.03.09, 20:35 Zaraz po spotkaniu marcowym zamierzam się oddać do uśpienia, więc chyba zrezygnuję z tej sałatki z tuńczykiem. Szkoda dobrego żarełka. Piwo tylko będę żłopać. Albo wino. Albo koniak. Albo wszystko na raz. Na umór! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: W sprawie żarełka 12.03.09, 21:25 Jak tak zdrowo chlapniesz wszystkiego, to i bez uśpienia się obejdzie )) Odpowiedz Link
eulalija Re: W sprawie żarełka 12.03.09, 22:49 Zaraz to znaczy jutro koło północy czy dopiero koło południa dnia następnego? Bo wiesz, ewentualne uśpione zewłoki koło stołu alibo obok to jakoś nie halo one są) Jeśli będę, a już mam całe 40% szans, to Ci dotrzymam towarzystwa w piwie. Nie mogłam nic do żarcia zamówić (co mi zresztą tylko na dobre wyjdzie), nie mając jakiejś przyzwoitej pewności( Odpowiedz Link
eulalija Re: W sprawie żarełka 12.03.09, 22:45 Heniulaaaaaaa, matkooooo, zamorduj przyczyny albo co ... Odpowiedz Link
kurcgalopek Re: W sprawie żarełka 13.03.09, 11:33 Ja ciągle nie wiem, czy będę. Jak nie będę to się zapłaczę po prostu. Strasznie niefartownie mi się ten tydzień układa Odpowiedz Link
paulina.galli Re: W sprawie żarełka 13.03.09, 11:41 Bardzo poprosze o podanie konkretnego adresu! Odpowiedz Link
anmanika Re: W sprawie żarełka 13.03.09, 11:52 Ten jest w watku no 1 pt.'lokalizacja bramy". Nooo spotkam szanowna sasiadke Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: W sprawie żarełka 13.03.09, 14:52 Co sadzicie, czy jak mam o 19-ej sprawe na Brackiej, to warto wpasc na chwile? Tzn. czy zdaze cos wiecej niz sie rozebrac z plaszcza? Nie umiem oszacowac odleglosci, jak dlugo sie pokonuje trase: Brama<->Bracka, nogami albo komunikacja miejska. Odpowiedz Link
edyta95 Re: W sprawie żarełka 13.03.09, 14:58 zazwyczaj kończymy 23-24, zatem myślę, że zdążysz Odpowiedz Link
bbbzyta Re: W sprawie żarełka 13.03.09, 15:19 Romy, alleluja i do przodu Z Brackiej to albo tramwaj do Anielewicza lub Stawek (po Andersa), albo autobus do Franciszkańskiej (po Krakowskim), albo metro do Arsenału, dalej per-pedesem, nie ma rady. Chyba żeby taxi. Odpowiedz Link