lylika 09.07.09, 15:25 Baronie, przestań się wygłupiać i wracaj na łono. Ja wiem, że musisz zapłacić 60 milionów kary za "nadużywanie dominującej pozycji", ale to jeszcze nie koniec świata. Co to jest 60 baniek dla Barona. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migos Re: Baron!!! 09.07.09, 18:47 Zestaw Szefowa + Gógiel znajdą rozwiązanie na każdą okazję: do tańca (1) i do różańca/pracy (2)!!! Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Baron!!! 09.07.09, 18:55 Ty Migos nie dowcipaj, za chwilę się okaże, że z tej drugiej "pci" ostałeś się jeno Ty... Odpowiedz Link
lylika Re: Baron!!! 09.07.09, 19:03 Nie mam bladego pojęcia dlaczego wlazło dwa razy Zaraz wykasuję. Odpowiedz Link
lylika Re: Baron!!! 09.07.09, 19:06 Gucio. Tego z Googlem nie da się wykasować. Nie patrzcie na to i już. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Baron!!! 09.07.09, 19:47 A może właśnie o to chodziło? Migosie,pozdrawiam Cię przed zejściem,jak Cezarów:AVE! Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Baron!!! 09.07.09, 19:49 A wydawało się,że ten wątek dotyczy Barona,ehm... Migos na prezydenta,premiera i prymasa! Odpowiedz Link
lylika Re: Baron!!! 09.07.09, 21:02 Musiałam wejść w: odpowiedz, skopiować link i dopiero zobaczyłam tę tarczę. Odpowiedz Link
lylika Re: Baron!!! 09.07.09, 21:04 Już wiem, u mnie użera kawałek linku. Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link
lylika Re: Baron!!! 09.07.09, 21:19 Wracam do początku wątku. Proponuję żebyśmy wszyscy wrzasnęli na Barona i tupnęli nogą. Może się wreszcie opamięta. BAROOONIE von DUPERSZTANGIEL!!! Co jest do jasnej Anielki? Tupnięcie! Odpowiedz Link
goonia Re: Baron!!! 09.07.09, 21:33 Baron najwyrazniej w czwartki nie przyjmuje. Trzeba przyjsc kiedy indziej. Na razie mozemy zostawic wizytowke. Odpowiedz Link
lylika Re: Baron!!! 09.07.09, 21:39 goonia napisała: > Baron najwyrazniej w czwartki nie przyjmuje ... W czwartki nie przyjmuje? Zgłupiał??? A co na to TRADYCJA? Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Baron!!! 09.07.09, 21:52 hm...TRADYCJA ma imieniny w sierpniu,może wtedy do niej uderzyć? Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Baron!!! 09.07.09, 21:33 ...i TUUPNIIIĘCIIIIEE!!! Może być? Nie za słabo? Bo jakby co,to mogę mocniej!? Odpowiedz Link
kurcgalopek Re: Baron!!! 09.07.09, 22:01 No ja nie wiem.. może do Barona trzeba jakoś tak bardziej oficjalnie, jakieś pismo napisać, ukłonić się 10 razy itd, a nie tak wołać sobie po prostu? Odpowiedz Link
lylika Re: Baron!!! 09.07.09, 22:13 Barona, to najlepiej walnąć w łeb, żeby oprzytomniał. Co On bez nas zrobi? Taki sam, puszczony na pastwę, no co? Zmarnuje się, jak nic. Że ja musiałam tego dożyć... Dziecię adoptowane utracić... Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Baron!!! 09.07.09, 22:18 BARONIE,BARONIE, mać przybrana płacze... A może tu spróbować: forum.gazeta.pl/forum/w,14722,90605020,90605020,Baronie_Madonna_na_Bemowie_.html Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Baron!!! 09.07.09, 22:25 Ipod,co to jest? Twitter mnie dziś sponiewierał przy żabie,ja dziękuję za te nowoczesności,ja tak jak Goonia poproszę ołówek i kartkę,uhhh,jak ja kocham ołówki! Zawsze jak jestem w Ikea,zabieram ze sobą ze dwie sztuki,no po prostu kocham ołówki! Odpowiedz Link
goonia Re: Baron!!! 09.07.09, 22:38 Sie poprawilam przeciez iPod, takie empecostam grajae. A tak wogole to Apple iPhone jest na topie. Co dla mnie to juz przerost obrazkow jest Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Baron!!! 09.07.09, 22:50 Gooniu,szyfrem gadasz,ja nie przyswajam,ja za stara jestem,ja dziecków nie mam i nie ma mnie kto uświadomić! Odpowiedz Link
goonia Re: Baron!!! 09.07.09, 23:37 Dziecka tu nie maja nic do gadania, bo za male sa. Ty sie pacjentow pytaj co w nowosciach piszczy, jako i ja robie, a kazdy Ci chetnie swoja zabaweczke pokaze Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Baron!!! 10.07.09, 02:00 goonia napisała: > a kazdy Ci chetnie swoja zabaweczke pokaze > Tak myślisz? Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Baron!!! 11.07.09, 00:15 cytrynka6543 napisała: > goonia napisała: > > > a kazdy Ci chetnie swoja zabaweczke pokaze > > > > Tak myślisz? No robi się interesująco.... Odpowiedz Link
lylika Re: Baron!!! 11.07.09, 21:33 Na Barona spadł obowiązek przywiezienia dywanu pod stópki Guruy, przywilej pierwszego tanga sylwestrowego i splendor odtańczenia z Bóstwem. Odpowiedz Link
lylika Re: Baron!!! 12.07.09, 10:12 A dlaczego miałby nie wiedzieć? Jestem przekonana, że regularnie czyta forum, tylko nie pisze, bo ma focha połączonego ze sraczką przed koncertem Madonny. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Baron!!! 12.07.09, 11:15 Szanpan nie miewa trywialnej sraczki, jeśli już to przynajmniej dyspepsję. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Baron!!! 12.07.09, 11:59 Hm, czy z angielska to dziś nie nazbyt pospolicie dla arystokratycznej odwrotnej strony medalu... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Baron!!! 12.07.09, 12:04 PS - dla podniesienia poziomu na TVP Kultura własnie leci "Śpiąca królewna królewna" Pieti Czajkowskowo, wystupajet baliet Kirowa. Odpowiedz Link
lylika Baronie, przegiąłeś. 12.07.09, 22:21 Już się nie martwię. Mogę tylko oczekiwać na przeprosiny. Odpowiedz Link
lylika Re: Baronie, przegiąłeś. 12.07.09, 22:34 Uwaga! Baronów przeklinam! Do setnego pokolenia przeklinam, No, nie nie przeklinam, własnego dziecka, ani adoptowanego nie przeklnę. Tak sobie tylko głupio gadam. Co mi też przyszło do głowy? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Baronie, przegiąłeś. 12.07.09, 23:10 A jeśli szanpan B. złożon ciężką niemocą dogorywa w kątku, nawet może szklaneczki burbona czy kieliszka innego koniaku nie ma mu kto podać???? Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Baronie, przegiąłeś. 13.07.09, 08:42 Jestem dziwnie spokojna, że wtedy resztkami sił doczołgałby się do klawiatury, by się na forum pożalić. Odpowiedz Link
eulalija Re: Baronie, przegiąłeś. 13.07.09, 09:02 A nmoże spróbuj wydziedziczyć? Może mu coś obiecałaś? Edyta pilnuje swojego wazonika jak Harpagon, może Baron, przerażony perspektywą utraty srebrnej łyżeczki, o zaraz, było coś o serwetkach szydełkowych, piał z zachwytu na spotkaniu w grudniu półtora roku temu u Ciebie, jak do "Jaskini hazardu" się przymierzaliśmy ... Pomyśl coś Lyliko, tylko Ty dysponujesz zasobami odpowiednimi do gustów Barona, w dodatku ta adopcja ... Odpowiedz Link
szkorbut.pl Okres ochronny na Barony 14.07.09, 12:14 Uprasza się nie strzelać do zwierza, bo to płoszy. Jak już zwierz odtaje, to sam nosa z pieczary wyściubi - a wtedy się go zgrabnie capnie. Póki co, puszczamy uspokajające ćwierkanie ptasząt oraz innych madonn i tuptamy cichutko, na paluszkach... Odpowiedz Link
lylika Re: Okres ochronny na Barony 14.07.09, 12:32 www.youtube.com/watch?v=X_oXJnG5E4U&feature=related Odpowiedz Link
goonia Re: Baron!!! 09.07.09, 22:15 Tradycja sie wsciekla, ma globus i wapory. Takie czasy panie. Ipodem trzeba sms's poslac, albo na facebook isc, albo i inny twitter. Ale ja to wole kartke i olowek, zatem mnie sie nie pytajcie, bo tam nie bywam. ps. iPod, tak chyba jednak jest poprawnie Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Baron!!! 09.07.09, 23:36 No właśnie - co z Baronem?? Czy ktoś już może jego wie? Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Baron!!! 17.07.09, 17:42 Nadal nikt nie wie co się dzieje z Baronem? To nagłe zamilknięcie robi się coraz bardziej niepokojące... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Baron!!! 17.07.09, 18:03 Jeśli nie gada z plebsem, to uprzejmie donoszę, że jedna z moich trzech babek była aż von und zu Odpowiedz Link
lylika Re: Baron!!! 17.07.09, 22:53 Hmmm... Baron przepadł... ileż to ludzi ginie w wypadkach, nawet Barony giną. Pożegnamy Go więc minutą ciszy. Żegnaj Baronie. Nigdy Cię nie zapomnimy. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Baron!!! 17.07.09, 23:01 proponuję wprowadzić nową tradycję świecką. Jak ktoś zginie to wspominajmy najśmieszniejsze momenty z jego życia. Zatem Baronie lepiej się ujawnij Odpowiedz Link
groha Re: Baron!!! 18.07.09, 13:39 Rany boskie, przeczytałam o tych wypadkach i aż mi się słabo zrobiło... Jeśli kiedyś nie zejdę przy Was na serce, to będzie cud, słowo daję. I nawet nie dziwię się panu Baronowi, że zaniemiał widząc taki rejwach, bo każdy facet, z czystej przekory i na złość, siedziałby wtedy cicho, wiadomo. Jak ten synek, który bawił się na podwórku i głodny był już, jak diabli, ale kiedy usłyszał matkę krzyczącą z okna na całe osiedle: Krzyyyyyysieeeek! Do domu! - schował się w krzaki, mrucząc sobie wesolutko pod nosem: dobra, to teraz zobaczymy, kto dłużej wytrzyma: matka na górze, czy sąsiedzi z dołu... Odpowiedz Link
edyta95 Epitafa 18.07.09, 13:50 bo przecie Baronu się należy Tu leży Baron nieżywy, który przed śmiercią wpadł raz w pokrzywy. Pokrzywy rosły na pięknej łące, gdzie Baron ładzał łowić zające. Odpowiedz Link
groha Re: Epitafa 18.07.09, 14:08 Dobre! Też pasjami lubię epitafia. A Baronu się należy, to jasne. Tu spoczywa taki szkrab, Co opłakał go pułk bab. Bo był słodki, jak amorek. Przechodniu - zmów paciorek. Odpowiedz Link
szkorbut.pl Re: Epitafa 18.07.09, 14:22 Pod tym nagrobkiem się leni Dawca trójrogich jeleni. Nie wrzucajcie mu paszy, Bo się chłopię przestraszy! Odpowiedz Link
lylika Re: Epitafa 18.07.09, 22:11 Baronie! Dzisiaj w telewizji powiedziało, że Madonna, to tupeciara, raczej mało urodziwa i kompletnie bez głosu. Nauczyła się tylko profesjonalnie kaszleć do mikrofonu. Czy to prawda??? Odpowiedz Link
lylika Coś się musiało stać! 18.07.09, 22:33 Miejmy nadzieję, że nic ostatecznego. W razie czego mam numer telefonu do Piotrka. Weźmiemy Go na męki i dowiemy się prawdy. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Coś się musiało stać! 18.07.09, 23:11 No właśnie, nikt nie ma kontaktu z naszym arystokratą?? Jak ja nie lubię kiedy ktoś tak nagle milknie... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Epitafa 18.07.09, 22:07 Tu spoczywa nasz ongis baron bab oblubieniec, on ci on urwal sie im z Tworek i w dupie ma paciorek Odpowiedz Link
edyta95 Re: Epitafa 18.07.09, 23:23 Tu spoczywa ciało Barona co nagle uciekł z naszego łona Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Epitafa 19.07.09, 00:17 Całe TeWuCha we łzach tonie po von Dupersztanglu. Baronie. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Baron!!! 31.07.09, 15:35 Podnoszę wątek. Niech sobie Sz.P. Baron nie myśli, że o nim tu zapomniano. A tak baj dzy uej, kto nam zesprawozda o koncercie Sz.P. Madonny!??? Odpowiedz Link
lylika Re: Baron!!! 31.07.09, 15:54 Najpierw niech napisze sprawozdanie ze spotkania z Guruą. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Baron!!! 31.07.09, 16:10 Kto wie jak się robi pułapki na barony? Dzidka mogła by rozstawić i z pracowego okna sprawdzać. Odpowiedz Link
lylika Re: Baron!!! 31.07.09, 21:59 Stawia się obszerną klateczkę, a w niej elegancki stolik z nakryciem. Kawior na lodzie, wdówkę, pieczonego bażanta i zacny koniaczek. Baron wchodzi a my szast prast zamykamy pułapkę. Potem wyjmujemy zwłoki Barona i z uszanowaniem kładziemy je na katafalku. Odpowiedz Link
lylika Re: Baron!!! 31.07.09, 22:04 Kurza stopa, mieszkanie trzeba doprowadzić do błysku. Może Gurua będzie chciała do wychodka, a tu srebra nie wyczyszczone. Marzyłeś wszak Baronie o tym zajęciu. Stoi przed Tobą otworem. Odpowiedz Link
aganoreg Re: Baron!!! 31.07.09, 23:06 lylika napisała: > Stawia się obszerną klateczkę, a w niej elegancki stolik z nakryciem. Kawior na > lodzie, wdówkę, pieczonego bażanta i zacny koniaczek. Baron wchodzi a my szast > prast zamykamy pułapkę. Potem wyjmujemy zwłoki Barona i z uszanowaniem kładzie > my je na katafalku. Obawiam sie, ze w takiej klateczce moglibysmy znalezc niekoniecznie barona. Bo to, panie, ludzie niczego nie uszanujom i wlazom nieproszone na salony.* *pisownia zamierzona, zeby mnie nikt nie posadzal Aczkolwiek przez ten brak polskich liter mam czasem ochote pisac jak el bimbo: jom, som itd. Odpowiedz Link
goonia Re: Baron!!! 31.07.09, 23:27 >Kawior na lodzie, wdówkę, Dlaczego "Wdowke" akurat? panienka sie nie nada? DDD Odpowiedz Link
lylika Re: Baron!!! 02.08.09, 20:37 doratos napisała: > Tak sobie myślę,może naprawdę coś się stało??? ... No pewnie, że się stało. Baron ma sraczkę gigant przed występem Madonny i żaden lekarz nie umie jej zastopować. Że też nie skorzysta z porady pierwszego, lepszego zawiadowcy stacji (ma układy na kolei). Zawiadowca lizakiem najcięższy pociąg zatrzymuje, to głupiej sr.. / przepraszam/ biegunki miał by nie zatrzymać? Odpowiedz Link
lylika Re: Baron!!! 02.08.09, 20:30 papuga_ara napisała: > Też mię ta "wdówka" zaintrygowała ... Chodziło o wdówkę Clicquot. Odpowiedz Link