Dodaj do ulubionych

Pediatra na Mickiewicza 18

14.09.10, 15:41
Wiem, że przychodnia ogólnie nie polecana i jak z czasów PRL-u zwyczaje tam panują, ale jednak postanowiłam zarejestrować w niej swoje 2 tygodniowe Dziecię. Możecie polecić jakiegoś dobrego pediatrę tam przyjmującego ?

My dziś byliśmy u dr Tesli, głównie o skierowania nam chodziło (badanie stawu biodrowego i ponowne badania słuchu). Dr obejrzał i osłuchał Małego. Wygadany mocno nie był, ale jak o coś pytałam to odpowiadał.

Jestem jednak ciekawa opinii rodziców mających już większe doświadczenie z przyjmujacymi tam pediatrami :)

Z góry dziękuję za informacje,
Ula
Obserwuj wątek
    • paolcia79 Re: Pediatra na Mickiewicza 18 14.09.10, 17:10
      szczerze? Nie ma w tej przychodni pediatry godnego polecenia. "Najlepsza" jeżeli można tak powiedzieć:/ jest chyba dr Bulej. Bardzo dobra jest za to neurolog dr Trausolt.
      Co do lekarza z powołania z naszych stron z całą odpowiedzialnością polecam (oczywiście prywatnie koszt wizyty coś ok 60-80zł) dr Hoffmana. Jak będziesz miała jakieś pytania pisz na priva. Pozdrawiam
    • atwar1 Re: Pediatra na Mickiewicza 18 14.09.10, 19:13
      Nie wiem czy jeszcze pracuje ale niedawno tylko raz w tygodniu była dr Kołodziejczyk. Moim najlepsza z pracującego tam personelu ale niestety zbyt rzadko obecna
      • waran3 Re: Pediatra na Mickiewicza 18 28.02.11, 10:05
        atwar1 napisała:

> Nie wiem czy jeszcze pracuje ale niedawno tylko raz w tygodniu była dr Kołodzie
        > jczyk. Moim najlepsza z pracującego tam personelu ale niestety zbyt rzadko obec
        > na
        Tylko piątki i póki co prywatnie nie przyjmuje.
    • lidiast12 Re: Pediatra na Mickiewicza 18 14.09.10, 19:50
      WITAM.JA OD 6-LAT Z CÓRECZKĄ A TERAZ Z SYNKIEM 5-MC UCZĘSZCZAM DO TEJŻE PRZYCHODNI TYLKO PO JAKIEŚ POTRZEBNE SKIEROWANIA LUB ZGODĘ NA SZCZEPIONKI, A POZA TYM POTRZEBA TAM DUUUUUŻO CIERPLIWOŚCI CO DO PAŃ REJESTRATOREK-SĄ JEDNYM SŁOWEM BEZNADZIEJNE,A CO DO LEKARZY NIE POLECAM ŻADNEGO,JA OSOBIŚCIE POLECAM DR.SZYMAŃSKĄ, PRYWATNIE PRZYJEŻDZA- KOSZT WIZYTY TO 50 ZŁ, BARDZO MIŁA,SYMPATYCZNA ,KONKRETNA ,POMOCNA,PRACUJE TAKŻE W SZPITALU W WOŁOMINIE NA ODDZIALE NOWORODKOWYM.ŻYCZĘ DUŻO CIERPLIWOŚCI I POWODZENIA Z MALUSZKIEM ,POZDRAWIAM
      • supermenka99 Re: Pediatra na Mickiewicza 18 19.09.10, 10:28
        Zdecydowanie popieram :))

Dr. Szymańska jest świetnym lekarzem, do tego miła i sympatyczna, moje dzieciaki ją uwielbiają. Przyjeżdża do domu na telefon, zawsze doradzi i pomoże.
        To zdecydowanie najlepszy lekarz w Zielonce ( ... i okolicach ) :))) POLECAM.

Stanie w kolejce do lekarza z przychodni ( zwlaszcza jak czlowiekowi rozchoruje sie cała mała trójka na raz ) nie jest niczym miłym. Panie w okienku zazwyczaj nie w humorze. Tragedia.
        Dlatego nie marnuje swojego czasu i zawsze dzwonię po dr. Szymańską.
        • inia25 Re: Pediatra na Mickiewicza 18 19.09.10, 10:44
          Tesla leczy homeopatia....
          nie ma tu lekarza godnego polecenia
          ja zapisalam dzieciaki do przychodni w rembertrowie na zawiszaków
          chodze tam tylko na szczepienia
          w razie choroby polecam dr. Szymańska (prywatnie) - prawdziwy pediatra z odpowiednim podejściem do dziecka i do rodzica tez.
          • elamoma Re: Pediatra na Mickiewicza 18 20.09.10, 12:21
            Za miesiąc przeprowadzamy się do Zielonki i temat przychodni i pediatrów będzie jednym z głównych na początku (dwóch malców i trzecie w drodze).Po przeczytaniu komentarzy o przychodni na Mickiewicza wrr bardzo proszę o namiary do polecanej przez spore grono osób dr.Szymańskiej.Z góry dziękuję za namiary na gazetowego priva.
            • supermenka99 Re: Pediatra na Mickiewicza 18 20.09.10, 14:09
              Dr. Szymanska tel. 607 330 184
              • elamoma Re: Pediatra na Mickiewicza 18 20.09.10, 15:42
                Wielkie dzięki za namiary do dr.Szymańskiej.
    • qchcia1 Re: Pediatra na Mickiewicza 18 28.02.11, 13:56
      Zdecydownie nie polecam dr Bulej, mieliśmy z nia bardzo złe doświadczenia, jedyny plus to taki, że ostatecznie nie szła w zaparte, tylko przyznała, że nie poradzi sobie z naszym przypadkiem. Natomiast przy doraźnej pomocy z czystym sumieniem polecam dr Szymańską.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka