Dodaj do ulubionych

Podziękowania

22.11.10, 15:19
Witam Państwa,
do wejścia na listę zabrakło mi 5 głosów.

Jednak chciałam podziękować serdecznie wszystkim, którzy okazali mi zaufanie i zagłosowali na mnie. To naprawdę bardzo wiele. Co prawda do Rady nie weszłam ale nie zamierzam osiąść na laurach. Podczas tych wyborów zdobyłam dodatkowe doświadczenie i wiedzę,którą będę się starała wykorzystać w pozytywnych działaniach dla naszego miasta. Będę wspierać kolegę, który wszedł z naszej listy KWW DZ.

Jeszcze raz pięknie dziękuję i pozdrawiam
z wyrazami szacunku
Katarzyna Szczepańska
Obserwuj wątek
    • zawsze.katinka Re: Podziękowania 03.12.10, 19:33
      Jeszcze raz chciałam podziękować za wszystkie głosy i zaufanie i na razie żegnam się z tym forum. Działalność społeczna to jedna sprawa i tym zamierzam się dalej zajmować. Jednak pobyt na tym forum jest coraz bardziej stresujące a jako osoba zaangażowana w życie Zielonki i widząca jak z nas, mieszkańców władza robi sobie mięso wyborcze, po prostu mam już dosyć i przynajmniej na jakiś czas, żegnam się z Państwem.

Jeśli ktoś będzie chciał porozmawiać i nawiązać kontakt, proszę o kontakt mailowy:
      artdekoprojekt@gmail.com

Pozdrawiam serdecznie
      Katarzyna Szczepańska
      • xxyyzzetka Re: Podziękowania 03.12.10, 19:39
        Zgodzę się, że ostatnimi tygodniami forum to stało się zupełnie innym miejscem, niz było wcześniej. Żenującym jest, jakiego poziomu momentami sięga. I niestety za sprawą zwolenników za równo jednej, jak drugiej opcji.

Oby do niedzieli...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka