28.03.11, 17:51
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów,
mam takie pytanie, kierowane w szczególności do pań - czy wiecie, czy w Zielonce bądź okolicach jest zakład fryzjerski, w którym przyjmuje fryzjer, a nie fryzjerka?

Będę wdzięczna za wszelkie informacje - gdzie znajduje się taki salon i nr telefonu tam

Pozdrawiam, Ania :)
Obserwuj wątek
    • obserwatorka1125 Re: Fryzjer 28.03.11, 20:49
      Wiem, że fryzjer - Mariusz pracuje w salonie Chaniss, przy ul. Wyszyńskiego 9a, tel. 22 761 08 01. :) Fryzjerek też jest tam kilka.
      • moniczek_k Re: Fryzjer 29.03.11, 16:43
        dane z wizytówki:
        Daniel Ząbek
        ul.Kochanowskiego 7
        tel.508-103-886
        • kooralinaa Re: Fryzjer 30.03.11, 14:21
          Witam,
          Z tego co wiem, to p. Daniel jest fryzjerem męskim.
          Z czystym sumieniem natomiast mogę polecić p.Agnieszkę (młodszą ..) w solonie fryzjerskim MARZENA przy ulicy Kolejowej.
          Korzystałam z usług wielu fryzjerekm, ale Ta jest na prawdę świetna w tym co robi.

Pozdrawiam i życzę zadowolenia z fryzurki :)
          K.
          • danielstudio Re: Fryzjer 04.04.11, 22:59
            Witam serdecznie i dziękuje za polecanie mojego salonu na tym forum a co do studia MARZENA pani Agnieszka już nie pracuje więc poleca sam osobiście panią Marzenkę jest naprawdę super stylistką i wspaniałą fryzjerką kierującą się pasją w fryzjerstwie znającą się na rzeczy gorąco polecam od 7 maja studio MARZENA przekształca się w AKADEMIE FRYZUR z siedzibą przy ulicy Poniatowskiego 49 ZAPRASZAM
            • kooralinaa Re: Fryzjer 07.04.11, 15:11
              Witam ponownie,
              mam wrażenie, że mamy na mysli nie Te same Panie Agnieszki, obecnie w Studio Marzena pracuje Pani Agnieszka i POLECAM Ją z czystym sumieniem, nie umniejszam tym samym umiejętności :)) Fantastyczna Fryzjerka bez dwóch zdań!
              Pozdrawiam.
              • kooralinaa Re: Fryzjer 07.04.11, 15:13
                Mała poprawka :)
                nie umniejszam tym samym umiejętności Pani Marzeny :)) Fantastyczna Fryzjerka bez dwóch zdań!
              • sportif Re: Fryzjer 07.04.11, 16:50
                jeśli chodzi o fryzjerki Agnieszki w Zielonce - to pierwsza i najlepsza od kilkunastu lat jest Agnieszka na Sienkiewicza koło pralni. Wszystko co później powstało to podróbki. Za naście zł każdy facet może się ładnie ściąć.
                • kooralinaa Re: Fryzjer 07.04.11, 19:07
                  Owszem, każdy facet "się zetnie " :))),ale nie jest to jedyna "oryginalna" Agnieszka :) i pewnością nie "zetnie" kobiety równie twórczo niż pozostałe...wyżej wymienione Agnieszki ;))
                  Pozdrawiam :)
      • tu-brzoza Re: Fryzjer 30.03.11, 13:00
        Wiem, że fryzjer - Mariusz pracuje w salonie Chaniss, przy ul. Wyszyńskiego 9a,
        > tel. 22 761 08 01. :) Fryzjerek też jest tam kilka.

Nie ufam fryzjerkom w fryzurach, które od nadmiaru lakieru do włosów się nie ruszają ;-) Oraz fryzjerom, którzy mówią do mnie, jakbym była niepełnosprawna intelektualnie :/
        • ann_kka Re: Fryzjer 30.03.11, 14:27
          w "Daniel Studio" pan (zapewne) Daniel jest fryzjerem męskim, kobietami zajmuje się jakaś pani

a co do tego salonu na Wyszyńskiego - dziękuję, zapewne się przejdę, obejrzę i potem zdecyduje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka