Dodaj do ulubionych

do opiekunow forum

18.06.13, 21:38
wyjaśnijcie który z was usunął post z informacją o nowym portalu o Zielonce a wypowiedzi zawierające reklamy innych stron pozostają nietknięte?

Nie jestem zwolennikiem "z24" ale bądźcie obiektywni i konsekwentni albo wszystkie reklamy do kosza albo żadna!
Obserwuj wątek
    • oriolus7 Re: do opiekunow forum 23.06.13, 17:41
      zielonkowiak napisał:

> wyjaśnijcie który z was usunął post z informacją o nowym portalu o Zielonce
      > a wypowiedzi zawierające reklamy innych stron pozostają nietknięte?

>
      > Nie jestem zwolennikiem "z24" ale bądźcie obiektywni i konsekwentni albo wszyst
      > kie reklamy do kosza albo żadna!

Cenzura na tym forum wywala wszystko co jest nieprawomyślne.
      W moim wątku nie było reklam ( ale były krytyczne uwagi do lokalnych włodarzy ) i też go usunęli.
      To już któryś z rzędu, który przeszedł do historii.

Ciekawe jak Agora toleruje, to co tu się dzieje ?
      • zielonkowiak Re: do opiekunow forum 23.06.13, 18:23
        W KOŃCU KTOŚ UKRÓCIŁ TĄ JAŁOWĄ DYSKUSJĘ brawo!!!

temat nie miał nic wspólnego z Zielonką. Zaczynał się od reklamy + przedruku czyjejś wypowiedzi a skończył na pyskówce. Dziwi mnie zachowanie opiekunów, że dopiero teraz ktoś zareagował.
        Lepiej późno niż wcale.
        • oriolus7 Re: do opiekunow forum 23.06.13, 19:01
          zielonkowiak napisał:

> W KOŃCU KTOŚ UKRÓCIŁ TĄ JAŁOWĄ DYSKUSJĘ brawo!!!
          >
          > temat nie miał nic wspólnego z Zielonką. Zaczynał się od reklamy + przedruku cz
          > yjejś wypowiedzi a skończył na pyskówce. Dziwi mnie zachowanie opiekunów, że do
          > piero teraz ktoś zareagował.
          > Lepiej późno niż wcale.

Pomyliłeś chyba wątki, ale mniejsza o to.

Poza tym temat w oczywisty sposób dotyczył Zielonki bo dotyczył jej dawnego radnego, który obecnie prowadzi stronę poświęconą temu miastu i mieszka gdzieś w okolicy.
          I oczywiście reklamy tam żadnej nie było, tylko rzetelne podanie źródła tekstu.

Ja nadal się dziwię dlaczego właściciele Forum Gazeta.pl tolerują takie ograniczenia wolności słowa na forum miasta Zielonki ?
          • zielonkowiak Re: do opiekunow forum 23.06.13, 23:11
            Góral­ska teoria poz­na­nia mówi, że są trzy praw­dy. Do której można zaliczyć twoją wypowiedź każdy oceni sam.
            • oriolus7 Re: do opiekunow forum 24.06.13, 06:52
              zielonkowiak napisał:

> Góral­ska teoria poz­na­nia mówi, że są trzy praw­dy. Do której można zaliczyć
              > twoją wypowiedź każdy oceni sam.

Ciekawy jestem jak każdy to zrobi skoro wątek został usunięty.

Ot, demagogia.
              • baseciq Re: do opiekunow forum 24.06.13, 07:15
                Wątek nie został usunięty.

forum.gazeta.pl/forum/w,396,145124723,145124723,Idzie_nowe_.html
          • podatnik2014 Re: do opiekunow forum 25.06.13, 19:50
            oriolus7 napisał:
            Ja nadal się dziwię dlaczego właściciele Forum Gazeta.pl tolerują takie ograniczenia wolności słowa na forum miasta Zielonki ?

Miasta Zielonka, Zielonki to jakaś wieś w Polsce, piszesz jak ten były radny
    • zielonka24pl Re: do opiekunow forum 24.06.13, 14:00
      Nie wiem, kim jest "zielonkowiak", ani czy chodziło mu o mój wpis 9jeśli tak, to dziękuję!), ale to prawda - wpis został bezceremonialnie skasowany po kilku godzinach od publikacji.
      • baseciq Re: do opiekunow forum 24.06.13, 14:08
        Może ktoś kliknął "skasujcie" na górze posta.
        • zielonka24pl Re: do opiekunow forum 24.06.13, 14:12
          baseciq napisał:

> Może ktoś kliknął "skasujcie" na górze posta.

Może. Ale czy to oznacza, że jeśli ja teraz poklikam sobie skasujecie przy kilkuset innych postach, to wszystkie znikną? Czy może jednak ktoś to subiektywnie kontroluje?
          • baseciq Re: do opiekunow forum 24.06.13, 15:26
            Kliknięcia w "skasujcie" nie trafiają do nas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka