Dodaj do ulubionych

linia-zdrowia

03.02.14, 18:35
Czy ktoś może podzielić się opinią o gabinecie terapii Linia -Zdrowia z Wrzosowej?
Czy dobrych maja specjalistów? Czy warto zapisać tam dziecko na terapię?
Podobno organizują wyjazdy wakacyjne, zimowe, może ktoś z Was wysyłał dziecko z nimi dziecko?
Obserwuj wątek
    • bluella4 Re: linia-zdrowia 12.02.14, 16:31
      Witam! Moge smialo polecic terapeutow Linii Zdrowia i zajecia, ktore sie odbywaja. Moje dziecko uczeszcza tam juz ladnych pare lat. Bralo udzial w zajeciach indywidualnych pedagogicznych, w zajeciach integracji sensorycznej... do tej pory uczeszcza na zajecia grupowe (trening umiejetnosci spolecznych). Spotkalismy tu zyczliwosc i fachowa pomoc. Dziecko mimo uplywu lat przychodzi tu z radoscia, a to sukces! Jezdzi rowniez na obozy zimowe i letnie. Gdzie wysylam je ze spokojem. Nikt nigdy nie kazal mi zabrac dziecka w czasie turnusu co niestety zdarza sie na innych koloniach czy obozach.... terapeuci organizuja rowniez warsztaty dla rodzicow jak radzic sobie z trudnym dzieckiem, 8.03 beda kolejne zajecia. Sa tu psycholodz, pedagodzy, logopedzi, rehabilitanci, instruktor od hipoterapii.... Mozna tu uzyskac rozsadna pomoc i opieke dla dziecka, ktore ma trudnosci.... Naprawde polecam. Moje dziecko radzi sobie coraz lepiej dzieki terapii w tym osrodku... Ja rowniez otrzymuje wsparcie....
      • biel113 Re: linia-zdrowia 04.12.14, 10:47
        Ja też mogę polecić. Mają dużą salę do integracji, hipoterapię. Jest przyjemnie domowo, Dzieci lubią tam chodzić szczególnie na grupy TUS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka