12.12.14, 08:24
mówiłem, że bajki?
Jak to się zarzekali...
I znów będzie, że 5/4/3/2/1 głos*) to za mało.
Czasem jeden głos decyduje o wszystkim... Choćby o wprowadzeniu lub nie punktu pod obrady...
Wątpliwa ta satysfakcja...

*)niepotrzebne skreśl
Obserwuj wątek
    • michal_prickstein Re: no i co? 12.12.14, 09:45
      śmiać się chce z nabitych w butelkę przez KI i jego świtę.
      • michal_prickstein Re: no i co? 07.01.15, 12:34
        Nie chce powielać plotek i pomówień dlatego wszelka zbieżność imion, nazwisk i wydarzeń jest przypadkowa i niezamierzona:
        dzisiaj na bazarku robiąc zakupy włoszczyzny dowiedziałem się, że niejaki Kamil już niedługo zasiądzie jako kierownik WYDZIAŁU ZAGOSPODAROWANIA PRZESTRZENNEGO I GOSPODARKI NIERUCHOMOŚCIAMI.
        • jedynyjaku Re: no i co? 07.01.15, 15:28
          nisko by mierzyl. ale wazniejsze: czy ma odpowiednie kwalifikacje i "wygral" posade w uczciwej walce?
        • kama2201 Re: no i co? 07.01.15, 20:26
          Nie ma to jak informacja z bazarku.Za cztery lata będziemy wybierali radnych do bazarku?Wiadomość z bazarku jest tylko plotką.Chyba że masz wiadomość z Urzędu Miasta.To wtedy tak napisz.PozdKM.
          • michal_prickstein Re: no i co? 08.01.15, 10:33
            Nikt nie wybiera radnych do bazarku. W swoim poście oznaczyłem, że cytuję plotkę, a może i pomówienie. Ale Pani znowu strzela na oślep. Pogrąża się Pani.
            Część plotek się sprawdza, część nie. To na bazarku usłyszałem, że do rady będzie kandydować pewna niewaista z ośrodka zdrowia. Usłyszałem miesiące zanim pojawiły się jakiekolwiek ulotki.
            To na bazarku usłyszałem, że do walki staje klan Szymańskich, na długo przed wyborami.
            I usłyszałem inne rzeczy które się nie sprawdziły. A Pani miota się na oślep w furii. O co chodzi?
    • mariomarines Re: no i co? 09.01.15, 07:49
      Mieszkańcy kombinują, jak tu wycofać się z twarzą z obniżenia sobie diet. Nie jest im w smak odbieranie sobie kasy, skoro już dorwali się do koryta. Zasmakowali już tych wysokich apanaży za nic nie robienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka