10.04.15, 14:54
Widziałem dzisiaj na Kolejowej patrol pieszy Policji. Czyżby coś się stało, bo nie widziałem naszej dziarskiej Policji na takim patrolu chyba ze dwa lata.:)
Obserwuj wątek
    • michal_prickstein Re: Patrol 10.04.15, 17:17
      Budżet państwa jest w fatalnym stanie. Trzeba go podreperować pieniążkami ludzi przechodzących nie na pasach, pijących alkohol, sprzedających ze straganów bez placowego, przechodzących między opuszczonymi zaporami, zeskakującymi z peronu na torowisko na skróty itp. Sens to gdyby taki patrol chodził po zmroku ciemną bangkówką bo łobuzeria tam dokazuje.
      • mieszkaniec_witusia Re: Patrol 11.04.15, 12:35
        Prawda na bankówce ostatnio wieczorami jakby więcej marginesu niż parę lat temu, co się dzieje ?
        • woroskoczek Re: Patrol 12.04.15, 16:55
          Radzę nie czekać na pomoc naszej policji bo doszedłem do wniosku że oni boją się własnego cienia i wziąć sprawy w swoje ręce i starym dobrym sposobem pokazać że mieszkańcy bankówki rządzą u siebie a nie jakieś małolaty.
          • michal_prickstein Re: Patrol 13.04.15, 11:26
            Taka prawda, sąsiedzi wiedzą czyj -przepraszam za określenie- gnojek się włóczy.
            Sporo jest też elementu napływowego, tymczasowego, bo dosyć tanio wynająć można i taki efekt że nie szanują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka