paulanek 31.08.15, 11:24 cyt. KŻ-Ż "Mój syn świetnie zdał maturę. Dostał się na Jagiellonkę, ale ostatecznie wybrał studia na Wyższej Łużyckiej Szkole Humanistycznej. Głównie ze względu na prestiż tej uczelni" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: Prestiż ŁWSH 31.08.15, 23:35 paulanek napisał(a): > cyt. KŻ-Ż A co to jest? > "Mój syn świetnie zdał maturę. Dostał się na Jagiellonkę, ale ostatec > znie wybrał studia na Wyższej Łużyckiej Szkole Humanistycznej. Głównie ze wzglę > du na prestiż tej uczelni" Może to jak z tą dziennikarką, co za prawdę wzięła niusa z ASZdziennika? Ktoś może zaczerpnął po rostu cytat ze FB strony Zdania, których żaranie nie mówią nigdy? Odpowiedz Link Zgłoś
paulanek Re: Prestiż ŁWSH 01.09.15, 09:40 cyt. = cytat cyt. KŻ - Ż "Jeżeli jednak ledwo udało ci się prześliznąć przez egzamin dojrzałości, zostałeś odprawiony z kwitkiem ze wszystkich pozostałych uczelni, furtka do "Łużyckiej" nadal jest dla Ciebie otwarta" Odpowiedz Link Zgłoś
walter.simx Re: Prestiż ŁWSH 01.09.15, 11:28 Kilka rzeczy nam się udało: powietrze,basen,uczelnia... Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Prestiż ŁWSH 01.09.15, 22:09 > cyt. KŻ - Ż Czyli co, lub kogo cytujesz? Domyślam się, że Kuriera Żarsko - Żagańskiego, ale ja, ani zapewne wielu forowiczów nie ma tej pewności (tym bardziej z jakiego numeru pochodził ów cyt.). Racz Waćpan, klarowniej a zrozumiale się wyrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
paulanek Re: Prestiż ŁWSH 02.09.15, 12:46 Sztuka interpretacji sytuacji niejasnych. Odpowiedz Link Zgłoś