Dodaj do ulubionych

Strona przeciwko odyssei

27.08.06, 18:34
zapraszamy

antyodysseia.blox.pl/
Obserwuj wątek
    • alex.x Re: Strona przeciwko odyssei 27.08.06, 20:44
      mogę się wpisać na liste przeciwników tyle że nie ma listy
      przeszkadza mi towarzystwo wracające z Odyseji oraz głośna muzyka dobywajaca się
      z tego przybytku na okolicę
      wracają po nocy i wydzierają się jak zwierzaki
      • katya23 Re: Strona przeciwko odyssei 27.08.06, 21:24
        Dzięki za uwagę. Uruchomię taką listę. Poza tym zapraszam do współpracy
        chętnych. Jakby co, to może ci udostępnie pisanie na tym blogu? Chcesz? My dwaj
        będziemy mielu uprawnienia do pisania na nim.
    • katya23 Re: Strona przeciwko odyssei 27.08.06, 21:50
      jest też forum www.antyodysseia.fora.pl/
      • rekaboga Re: Strona przeciwko odyssei 28.08.06, 02:54
        o ja cię krece ale to bedzie afera !!!!tylko że Bojanek sprzedał Odyssejie
        • moofka Re: Strona przeciwko odyssei 29.08.06, 08:58

oo, a kto ja kupil?
          • erykzary Re: Strona przeciwko odyssei 29.08.06, 11:48
            ponoć jakis p. Dydyński, czy jakoś tak, a blog jak narazie jest nieźle krytykowany...to nie jest przeciez wina lokalu że co niektorzy niby-ludzie zachowują się jak bydło...nie obrażajac bydła
            • alex.x Re: Strona przeciwko odyssei 29.08.06, 12:15
              jak bydło nie umie się zachować to lepiej dla wszystkich niech sobie siedzi na wsi
              • erykzary Re: lokalna ksenofobia? 29.08.06, 13:06
                Coś mi tu zalatuję taką lokalną ksenofobią, czego nie popieram, chciałem tylko zauwarzyć, że spora część bywalców klubów (nie tylko odyssei) mieszkających w mieście też lubi sobie "uwolnić swoje zwierzęce instynkty". A z tego co słyszałem, to częstymi bywalcami dyskotek są też żarscy cyganie, a wiadomo jak oni się zachowują (nie mówie tu o wszystkich cyganach, ale jest w Żarach grupa pewnych meneli, którzy psują im tylko reputację)
                • erykzary Re: lokalna ksenofobia? 29.08.06, 13:20
                  i jeszcze jedno, najbardziej ciekawi mnie ten tekst:
                  "lecz jesteśmy świadkami tego co tam się faktycznie dzieje - to co obserwujemy, to co widzimy, to czego tam doświadczamy. Nasz serwis służy podkreśleniu faktu, który głosi że Odysseia to melina skupiająca wokół siebie patologiczne i niemoralne społeczeństwo, czujące się bezkarnie w całym klubie."

Czyli mam rozumieć że wy (autorzy bloga) przebywacie w tym, zacytuję "patologicznym i niemoralnym społeczeństwu" regularnie?...co za poświęcenie :lol:
                  • alex.x Re: lokalna ksenofobia? 29.08.06, 13:31

nie wiem nie chodzę
                    ale jak słysze te zwierzęce ryki nad ranem to sie zastanawiam gdzie jest policja
                    zamiast siedzieć w tej odyseji przez pół nocy drą się w pobliskiej okolicy
                    załatwiając swoje sprawy, szczególnie jeden osobnik zawsze ryczy jak byk

więc lepiej żeby tego nie było, zostaną tam gdzie mieszkają i szczeniackie
                    wybryki rozłożą się równomiernie a nie tylko na mieszkańców w promieniu
                    kilometra od odyseji
                    • alex.x Re: lokalna ksenofobia? 29.08.06, 13:38

ten ryczący byk upodobał sobie miejsce pod apteką kilkadziesiąt metrów od
                      odyseji i wydziera sie przez pół nocy wraz z kompanami zamiast "tańczyć " w
                      odyseji, więc zamknąć to badziewie jak to ma służyć jako punkt zbiorczy dla
                      lokalnych i przyjezdnych szumowin etc...
          • obserwator71 Re: Strona przeciwko odyssei 29.08.06, 13:23
            pan DydYński
            link foto:

cegla.zary.com.pl/html/power_horse_2_12.html
    • alex.x Re: Strona przeciwko odyssei 29.08.06, 13:49
      więzniów niech rozmieszczą pod kronopolem - po 10-20 latach odsiadki
      coponiektórych będzie widać jakie "sosnowe" powietrze "zdrowe" i jak cudowny
      jest jego wpływ na ludzi - jak to takie zdrowe to więzniom nie zaszkodzi
      • croolick Re: Strona przeciwko odyssei 29.08.06, 14:01
        alex.x napisał:

> więzniów niech rozmieszczą pod kronopolem - po 10-20 latach odsiadki
        > coponiektórych będzie widać jakie "sosnowe" powietrze "zdrowe" i jak cudowny
        > jest jego wpływ na ludzi - jak to takie zdrowe to więzniom nie zaszkodzi

To byloby niehumanitarne, chcialbys miec Rade Europy i Amnesty International na glowie??? ;-)))
      • erykzary Re: Strona przeciwko odyssei 29.08.06, 14:03
        To może wypadałoby okazac sie wzorowym mieszkańcem i dać zarobić SM?...a nie narzekać i narzekać...w końcu oni za coś pieniądze biorą!
        • katya23 Re: Strona przeciwko odyssei 29.08.06, 14:47
          >erykzary napisał:

>Czyli mam rozumieć że wy (autorzy bloga) przebywacie w tym,
          >zacytuję "patologicznym i niemoralnym społeczeństwu"
          >regularnie?...co za poświęcenie :lol:

Tak, przebywamy tam, i nie po to aby się tam "bawić", lecz po to, aby zbierać
          materiały (nie tylko na nasza stronę). Wspominaliśmy już że wszystko co
          piszemy, to nasze obserwacje i sytuacje których byliśmy świadkami, a nie
          wyssane z palca plotki.

>obserwator71 napisał:

>pan DydYński
          >link foto:
          >
          >cegla.zary.com.pl/html/power_horse_2_12.html

Taki sam łysy menel jak Bojanek. Wiecie jak "dba" o swoją cegłę, tak samo
          również będzie dbać o odyseję. Śmieszy mnie to, że akurat takie typy są
          najczęściej właścicielami klubów.

>alex.x napisał:

>więc zamknąć to badziewie jak to ma służyć jako punkt zbiorczy dla
          >lokalnych i przyjezdnych szumowin etc...

No właśnie, wielu zwolenników odysei zawzięcie broni tego miejsca i udowadnia
          że można tam się wyładować, pobawić, potańczyć etc. Jednak jak
          każdy "wyładowuje się" w klubie i okolicach? Tak jak piszesz alex.x to jest
          punkt zbiorczy dla szumowin. Nowy właściciel będzie lepszy? Skoro na jego glinę
          i piasek jest tyle samo skarg co na odyseię.
          • obserwator71 Re: Strona przeciwko odyssei 29.08.06, 15:13
            > Taki sam łysy menel jak Bojanek. Wiecie jak "dba" o swoją cegłę, tak samo
            > również będzie dbać o odyseję. Śmieszy mnie to, że akurat takie typy są
            > najczęściej właścicielami klubów.

przepraszam ale to nie jest własciciel klubu CEGŁA !!!! i to nie forum o tym
            klubie ,ale widze że katya23 jest wszystko jedno !!!!
          • obserwator71 Re: Strona przeciwko odyssei 29.08.06, 15:15
            prrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!! maleńka
          • orlik12 Re: Strona przeciwko odyssei 29.08.06, 15:39
            Ty masz chłopie jakieś kompleksy i to ogromne a tu to nie blog ale dobry
            PSYCHIATRA potrzebny,poczekaj dam Ci parę namiarów, mylisz pojęcia i gubisz się
            w normalnym świecie. Tobie i Twojej Panci trochę się pomyliły pojęcia, nie rób
            z kogoś wariata, że niby nie wiesz klo jest właścicielem cegły i kto to jest
            p.Dydyński- uważasz się za inteligenta a....szkoda gadać, takie bajki to możesz
            sprzedawać wiesz gdzie. A tak czytając Twoje wywody to zastanawiam się, czy
            tobie chodzi o kampanię przeciw odyssei czy jej właścicielowi-byłemu?bo chyba
            mylisz pojęcia.zastanów się.a może zaangażuj się w jakieś misje,albo jakieś
            inne akcje charytatywne jak ty taki zbawca ludzkości i pokutnik niby jesteś,co
            tydz płacić za bilet i śledzić w męczarni, robić notatki,fotki co się dzieje w
            odyssei- order za wytrzymałość, albo honorowego mieszkańca Żar
            • katya23 Re: Strona przeciwko odyssei 29.08.06, 15:45
              Oppps, rzeczywiście pomyliłam tych gości, sorry, już wiem że Dydyński nie jest
              właścicielem cegły. Spokojnie, wciąż będziecie mieć miejsce schadzek speluny i
              chalania, więc nie ma się czego obawiać ;) A na Moniuszki i Lotników wciąż będą
              ryczeć pijani jegomoście. I jak tam ludzie mają spać?
              • orlik12 Re: Strona przeciwko odyssei 29.08.06, 15:52
                a ja ci na to niedooooooooooowiary, taki bajki możesz serwować na swoim blogu
                wśród reszty bzdur, a ciekawi mnie gdzie ty się bawisz?? ale bawisz a nie
                wykonujesz misję zbawienia świata w katuszy śledząc nas bawiących się np w
                odyssei, europie, zielonce itp, bo z tego co rozumię to wszyscy co chodzą do
                dyskotek to menele i chołotą, dzicz nie umiejąca się bawić
                • orlik12 Re: Strona przeciwko odyssei 29.08.06, 16:02
                  upssss, co by tu wymyślić prawda, aby się nie wsypać tajemniczy informatorze,
                  coś długo myślisz tym razem z odp, za trudne pytanie jak na twoj poziom????
          • ja19771 Re: Strona przeciwko odyssei 29.08.06, 16:33
            to jaki z was rzetelny informator jak nie znasz podstaw i sam szerzysz
            plotki "wyssane "- jak to mówisz z palca, jak ktoś ma wierzyć w to co piszesz
            jak podajesz do publicznej informacji takie bzdury, najpierw się myśli,zbiera
            materiały, potem sprawdza, a na końcu pisze nasz ty UCZONY POSZUKIWACZU SENSACJI

p.Dydyński właścicielem cegły??? - TY to potrafisz zabłysnąć, jak taki poziom
            reprezentuje twoja stronka, jak ty - to faktycznie warto cztać, może dowiemy
            się czegoś równie ciekawego i rzetelnie sprawdzonego,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka