boberzary Re: Śmierć Kronopolowi! 03.01.07, 22:55 Armagedon Worms Armagedon!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daka1112 Re: Śmierć Kronopolowi! 03.01.07, 23:00 Koniec rozmów. Podawajcie dane personalne, adresy kierownictwa. Jesteśmy z chłopakami już gotowi do uderzenia. Na początek podpalamy chatę i wpierdolimy Maciuszonkowi. Mamy już namiary na jego posiadłość w Drożkowie. Szukamy zielonogórskich adresów. Pracownicy Kronopolu. Wasi koledzy giną, a prawdziwe przyczyny śmierci są zatajone. Możecie być następni. Pomóżcie nam. Sabotaż dokonany z Waszą pomocą to główna broń w walce z aroganckimi prezesami. Mamy informacje, że niektóre wypadki były nieprzypadkowe. Możecie być następnymi ofiarami. Nie będziemy tolerować zatrucia powietrza. Nie pozwolimy na oszczędności kosztem naszego zdrowia. Dopóki jakość powietrza się nie poprawi, zdrowie i życie zarządu i dyrekcji będzie zagrożone! My się trujemy, a oni budują się daleko w Zielonej Górze! Nie pozwolę aby moje dzieci umierały na raka! Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Śmierć Kronopolowi! 03.01.07, 23:07 hahahahaha terroryści się znaleźli w Żarach :o) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.x Re: Śmierć Kronopolowi! 04.01.07, 09:29 KOlego, lepiej sie zastanów bo to nic nie pomoże, tu są potrzebne szerokie działania społeczne, nacisk na władze i likwidacja lobbyngu kronopolu, a nie przemoc Odpowiedz Link Zgłoś
alabama.pl Re: Śmierć Kronopolowi! SMROD 05.01.07, 23:39 Kilkanascie lat temu, przed moim wyjazdem, nie smierdziało. Ale ilekroć teraz wracam do Żar, cuchnie wiórami. Społeczność Wielkopolski potrafiła wziąć za dupę padlinę senatora Stokłosy (www.kropla-sepzn.vel.pl), a Żaranie wolą dawać dupy i dawać sie truć. Odpowiedz Link Zgłoś
plakon83 Re: Śmierć Kronopolowi! SMROD 06.01.07, 11:16 "cuchnie wiórami"... mnie się zawsze wydawało, że wióry pachną, jest to zapach neutralny, no chyba, że masz tak delikatne powonienie, jeśli tak to nie radzę wjeżdżać do dużych miast, bo bidulku w takim Wrocławiu to byś się spalinami zadusił:) a porównywanie zapachu wiór do zapachu padliny... conajmniej nie na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
alex.x Re: Śmierć Kronopolowi! SMROD 06.01.07, 16:52 tak smród chemiczny wiór jest 100 razy gorszy niż padliny, wolałabym już zdechłe kurczaki i indyki niż smród z kronopolu ! a ty czemu się tak angażujesz w obronę truciciela - masz tam jakąś posadkę czy inny osobisty interes, może przeprowadz sie do Żar to poczujesz piękny zapach wiórów a twoje dzieci ci powiedzą czy wióry pachną jak zaczną codzień rano charczeć i kwękać, skoro tu nie mieszkasz to doprawdy nie rozumiem jak możesz nam wmawiać że nie ma smrodu i zatrucia, w badaniach przez wiele lat stwierdzono DUŻE skażenie powietrza FOrmaldeHYDEM i innymi związkami (formaliny) Odpowiedz Link Zgłoś
plakon83 Re: Śmierć Kronopolowi! SMROD 07.01.07, 19:28 alex.x napisał: > tak smród chemiczny wiór jest 100 razy gorszy niż padliny, wolałabym już > zdechłe kurczaki i indyki niż smród z kronopolu ! > a ty czemu się tak angażujesz w obronę truciciela - masz tam jakąś posadkę czy > inny osobisty interes, może przeprowadz sie do Żar to poczujesz piękny zapach > wiórów a twoje dzieci ci powiedzą czy wióry pachną jak zaczną codzień rano > charczeć i kwękać, skoro tu nie mieszkasz to doprawdy nie rozumiem jak możesz > nam wmawiać że nie ma smrodu i zatrucia, w badaniach przez wiele lat > stwierdzono DUŻE skażenie powietrza FOrmaldeHYDEM i innymi związkami (formaliny > ) > Czy ja napisałem, że nie mieszkam w Żarach? otóż mieszkam. Ale wiór nigdy nie czułem, być może dlatego, że nie mieszkam w pobliżu, ale nawet jak bywałem obok to nie czułem. Nie, nie mam posadki w krono, nikt z mojej rodziny też tam nie pracuje. Nie bronię także fabryki. Uważam po prostu, że jest to zwykła niepodparta konkretami nagonka w stylu średniowiecznego polowania na czarownice. Zanim wydam osąd wolę zapoznać się z FAKTAMI, a czyjeś subuektywne odczucie "smrodu wdzierającego się przez okna" do takich nie należy. Może truje, może nie truje, tego nie będę pewny dopóki nie zobaczę dowodów Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Śmierć Kronopolowi! SMROD 07.01.07, 20:55 > Uważam po prostu, że jest to zwykła niepodparta konkretami nagonka w stylu > średniowiecznego polowania na czarownice. Zanim wydam osąd wolę zapoznać się z > FAKTAMI, a czyjeś subuektywne odczucie "smrodu wdzierającego się przez okna" > do takich nie należy. To ja Ci powiem jakie sa fakty, przed trzema laty mieszkalem jeszcze w srodmiesciu i Kronopol nie przeszkadzal mi zbytnio. Przez trzy ostanie lata mieszkam na Kompozytorskim i faktem jest, ze czesto mam podrazniona sluzowke w nosie, wiec to nie jest tylko kwestia smrodu. Pogorszenie sie stanu moich gornych drog oddechowych i fakt, ze nie moge sie wyleczyc do konca mimo pobytu w szpitalu jest jakas poszlaka. Ja w kazdym badz razie wynosze sie stad (z tego osiedla) - dziekuje ci Kronopol. Odpowiedz Link Zgłoś
lech_galik Podejrzane wezwania do antykronopolowskiego powsta 07.01.07, 12:30 Groteskowe są niedane antykronopolowskie a właściwie anty maciuszonkowskie pobrzękiwania szabelką w internecie, co poniektórych żarskich tu nam nagle objawionych wojowników o ekologiczne środowisko Żar, a zwłaszcza ciekawią przyczyny ich nagłych wezwań do zadymy. Najlepsze że takie wezwania albo są wyrazem rozpaczy i intelektualnego lenistwa zarazem, albo prowokacją mająca skierować gniew ludu nie tam gdzie są poukrywani prawdziwi winowajcy. Jednym słowem kowal zawinił a ktoś bardzo przebiegły nam sufluje jak powiesić cygana. Na cygana wspaniale się nadaje oczywiście prezes Maciuszonek, zwłaszcza że już były i pozbawiony wpływów. A przecież powszechnie znanych jest kilkanaście nazwisk różnych szkodników których wina za stworzenie śmiertelnych dla mieszkańców Żar zagrożeń ekologicznych jest 10 razy większa niż wina takiego prezesa Maciuszonka. Dlaczego tych nazwisk nikt nie ośmiela się tu wymienić dlaczego tamtych bandziorów nik nie straszy linczem czy podpaleniem? Ciekawy problem nieprawdaż? Z pewnością demaskujacy obłudę żarskich środowisk uważających się za inteligenckie i opiniotwórcze. Odpowiedz Link Zgłoś
drogba666 Re: Podejrzane wezwania do antykronopolowskiego p 07.01.07, 12:52 Ja nie znam nazwisk "szkodników", jak znasz takie to wymień. PS. Za każdym razem kiedy czytam twoje obraźliwe wpisy ciesze sie że nie zostałes wybrany do Rady Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
lech_galik Re: Podejrzane wezwania do antykronopolowskiego p 07.01.07, 12:59 drogba666 napisał: > Ja nie znam nazwisk "szkodników", jak znasz takie to wymień. > > PS. Za każdym razem kiedy czytam twoje obraźliwe wpisy ciesze sie że nie > zostałes wybrany do Rady Miasta. Nazwiska wymieniłem w innych topikach i postach kto czyta uważnie będzie wiedział o kogo chodzi. Jeżeli chodzi o obrażanie to mylisz pojęcia człowieku. Prawda nikogo nie obraża oprócz oszustów, złodziei i bandytów. Odpowiedz Link Zgłoś
lech_galik Re: Podejrzane wezwania do antykronopolowskiego p 07.01.07, 13:12 drogba666 napisał: > Ja nie znam nazwisk "szkodników", jak znasz takie to wymień. > > PS. Za każdym razem kiedy czytam twoje obraźliwe wpisy ciesze sie że nie > zostałes wybrany do Rady Miasta. Masz swoje nazwiska obłudniku :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=149&w=54752494&a=55076003 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=149&w=54752494&a=55000964 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=149&w=54752494&a=55078970 A co do Twojej radości z faktu że nie jestem Radnym w Radzie Miejskiej to wynika ona raczej ze strachu przed tym co by się stało jakbym tam był i dobrał się do tyłka takim kanaliom jak TY <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
drogba666 Re: Podejrzane wezwania do antykronopolowskiego p 08.01.07, 08:31 Wybacz Lechu ale mam inną orientację seksualną od twojej i mój tyłek zostaw w spokoju. Z takim chamem jak ty nie bede dyskutował Odpowiedz Link Zgłoś
lech_galik Re: Podejrzane wezwania do antykronopolowskiego p 08.01.07, 09:24 W języku polskim w powszechnym rozumieniu idiom "dobrać się komuś do tyłka" oznacza uzyskać nad kimś władzę między innymi wymierzania mu kary (dawniej dosłownie kary cielesnej typu tradycyjne lanie). Nie wiem co ten idiom znaczy w pedalskim slangu i prawdę powiedziawszy mało mnie to interesuje. W związku z powyższym czy mógłbyś mi nie zawracać tyłka swoją orientacją seksualną? Odpowiedz Link Zgłoś
alabama.pl Re: Podejrzane wezwania do antykronopolowskiego p 09.01.07, 22:44 Ilekroć wracam do Żar, cuchnie wiórami. To smród charakterystyczny, duszący, całkiem odmienny niż smród dużego miasta jak Poznań. Nie porównuję go do padliny. Porównuję Kronopol do ex senatora Stokłosy, którego społeczność Wielkopolski potrafiła wziąć za dupę www.kropla-sepzn.vel.pl Żadko bywam w Żarach, stąd moje spostrzeżenia są chyba ostrzejsze. Brat mi marudził, że Kronopol zastrasza, że boi sie protestować, że dziwne wypadki... Ale teraz ja sam nie ufam SMIERDZIELOWI Odpowiedz Link Zgłoś