Dodaj do ulubionych

proszę o pomoc w interpretacji

26.08.04, 18:15
to moj pierwszy cykl w ktorym obserwuje temperature dlatego nie wiem czy
wyciagnelam dobre wnioski. Podaje temp. i proszę powiedzcie co z tego
wyczytalyscie.W ktorym dniu byla (jezeli to mialo miejsce) owu? Z gory
dziekuje za udzielone odpowiedzi :)

11 dc 36,1
12 dc 36,1
13 dc 36,25
14 dc 36,25
15 dc 36,3
16 dc 36,00
17 dc 36,2
18 dc 36,2
19 dc 36,4
20 dc 36,4
21 dc 36,6
22 dc 36,6
23 dc 36,6
24 dc 36,5
25 dc 36,6
26 dc 36,6

temperatura mierzona o godz. 7.00 pod jezykiem, do miesiaczki jeszcze 2 dni
ale mysle ze to nie przeszkadza w prawidlowej interpretacji :-)
Obserwuj wątek
    • skrzynka3 Re: proszę o pomoc w interpretacji 26.08.04, 21:40
      Jesli moge zabawic sie w proroka to troche dluzej na ta miesiaczke tym razem
      poczekasz. Jest dopiero 6 wyzszych pomiarow a druga faza trwa przecietnie 12-16
      dni. Nie piszesz nic o sluzie a to pomaga w interpretacji bo liczy sie skok
      tempki po objawie szczytu ale wyglada na to ze skok byl 21 dnia.I dokladnie
      nigdy nie wiadomo kiedy byla owu. Wiadomo tylko ze wieczorem trzeciego dnia
      wyzszej zaczyna sie nieplodnosc po jajeczkowaniu a najwieksze szanse na
      poczecie sa w ostatnim dniu nizszej i pierwszym wyzszej tempki.Pozdrawiam
      Skrzynka
    • skrzynka3 Re: proszę o pomoc w interpretacji 27.08.04, 11:00
      Hej spojrzalam jeszcze raz i oczywiscie sie machnelam bo za skok mozna uznac
      juz 19 dzien -sorki ;)) ale to i tak oznacza raczej pozniejsza miesiaczke chyba
      ze masz krotka faze wyzsza (ok 10 dni ale to dalej norma) pozdrawiam Skrzynka
      • myszzz Re: proszę o pomoc w interpretacji 27.08.04, 16:02
        skrzynka3 napisała:

> Hej spojrzalam jeszcze raz i oczywiscie sie machnelam bo za skok mozna uznac
        > juz 19 dzien -sorki ;)) ale to i tak oznacza raczej pozniejsza miesiaczke
        chyba
        >
        > ze masz krotka faze wyzsza (ok 10 dni ale to dalej norma) pozdrawiam Skrzynka

ja tez sie pomylilam piszac ze miesiaczka za 2 dni bo jej termin przypada na
        27.08 Mam regularne co 28 dni czasami z jednodniowymi odchyleniami. Tak czy
        inaczej juz widac ze mam krotka II faze. Rowniez pozdrawiam :) A co do sluzu to
        w tym cyklu prawie wogole go nie zaobserwowalam, tzn bylo sucho, wilgotno, ale
        sluzu plodnego niestety nie bylo.
        • myszzz Re: proszę o pomoc w interpretacji 27.08.04, 16:03
          myszzz napisała:

> skrzynka3 napisała:
          >
          > > Hej spojrzalam jeszcze raz i oczywiscie sie machnelam bo za skok mozna uz
          > nac
          > > juz 19 dzien -sorki ;)) ale to i tak oznacza raczej pozniejsza miesiaczke
          >
          > chyba
          > >
          > > ze masz krotka faze wyzsza (ok 10 dni ale to dalej norma) pozdrawiam Skrz
          > ynka
          >
          > ja tez sie pomylilam piszac ze miesiaczka za 2 dni bo jej termin przypada na
          >31.08 Mam regularne co 28 dni czasami z jednodniowymi odchyleniami. Tak czy
          > inaczej juz widac ze mam krotka II faze. Rowniez pozdrawiam :) A co do sluzu
          to
          >
          > w tym cyklu prawie wogole go nie zaobserwowalam, tzn bylo sucho, wilgotno,
          ale
          > sluzu plodnego niestety nie bylo.
          • myszzz Re: proszę o pomoc w interpretacji 27.08.04, 16:04
            przepraszam nie skasowalam a wyslalo raz jeszcze wyjasnienie miesiaczka
            przypada na 31.08 :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka