Dodaj do ulubionych

NPR Kraków

15.05.05, 08:37
Witajcie! Szukam sensownej poradni NPR w Krakowie - tylko nie za bardzo z
kręgu Radia Maryja. Najchętniej lekarz, który nie będzie mi mówił dlaczego,
tylko jak.
Na pewno już na forum to było, ale nie mogę znaleźć. Będę wdzięczna za pomoc.
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • burczykowa Re: NPR Kraków 15.05.05, 09:11
      Z całego serca polecam dr Marię Szczawińską- nie dość, ża sama zna metody i
      jest nauczycielem, to jeszcze jest świetnym ginekologiem z super podejściem do
      człowieka, a to dzisiaj rzadko się zdarza. Przyjmuje na Sławkowskiej przy
      Fundacji Pro Humana Vita (nazwa może Ci się kojarzyć z pewnym kręgiem, o którym
      wspomniałaś, ale zapewniam, że nie usłyszysz od p.dr.żadnego cytatu z Biblii, a
      dokładnie odpowie Ci na wszystkie Twoje pytania związane z problemem, z jakim
      do niej pójdziesz). Z tego co wiem, to czasami na wizytę trzeba poczekać nawet
      2-3 tygodnie, więc chocby to świadczy o niej jako fachowcu. Są nią zachwycone
      np. pewne studentki z Krakowa, które trafiły do niej po "regulowaniu"
      miesiączek antykami- sama im Ją polecałam :)
      PS Na miejscu tez mozna zrobić USG i badania hormonalne- niestety, płatne, jak
      i wizyta.
    • kalmaja pro humana vita-sławkowska 16.05.05, 08:04
      Ja również polecam przychodnię Pro humana vita, wizyta NPR kosztuje tylko 10 zł
      bardzo miła i fachowa obsługa.ul. Sławkowska 1/4
      tel. 422-53-29, 422-53-49
      fax 422-53-38 pozdrawiam
      • geesje Re: pro humana vita-sławkowska 20.05.05, 07:58
        Hm... byłam.
        Porad NPR nie ma - "nie dostaliśmy grantu. Proszę iść do poradni - przy każdej
        parafii jest".
        Problem w tym, że ja nie chcę do parafii. Byłam przy okazji obowiązkowych
        spotkań przedmałżeńskich i dziękuję, wystarczy.
        Czy nikt opróćz nawiedzonych panienek dla których najważniejszym celem jest
        wychowanie matki-Polki nikt się nie zajmuje poradnictwem?
        • andaba Re: pro humana vita-sławkowska 20.05.05, 20:51
          Miałam napisać, że Sławkowska, nie wiedziałam, że już nie działają...
          Najlepszy byłby lekarz, który wierzy w sens i skuteczność NPR, ale trochę trudno
          o takiego.
    • burczykowa Propozycja 20.05.05, 23:51
      W związku z tym, że jakos coraz więcej nowych osób pojawia się na forum (mam
      wrażenie, jakoby było to po artykule w Obcasach :) i coraz częsciej padaja
      pytania o poradnie NPRu, to może warto byłoby załozyć watek, w którym
      wypisywałybysmy polecane przez nas poradnie? Chociaz widze, że kiepsko z tym.
      To moze nawet pomóc co niektórym decydentom w ujrzeniu problemu, jakim jest
      znalezienie dobrej poradni (przy tak wielu działających parafialnych...).
      To może być wyzwanie- szczególnie dla pań z poradni. Zaznaczam, że nie chodzi
      mi o to, by wypisywac, gdzie nie warto (chociaz, kto wie?).
      Czekam na dyskusje w tej sprawie i ew. założenie watku- o ile gospodyni forum
      nie będzie miała nic przeciwko ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka