misia97 24.10.08, 10:58 zerknij na mój wykres login sancha, password: sancha. Strasznie mi się wydłużył niepokoi mnie to, czy dobrze dokonałam interpretacji? 28dni.pl/cycles/current Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bystra_26 Re: Bystra- P o m o c y 24.10.08, 11:05 1. zaraz sobie zmień hasło, bo jak je tak publicznie podałaś, to ktoś może przejąć Twoje konto 2. coś się w Twoim życiu nietypowego działo? jakie długie masz zazwyczaj cykle? 3. w tym cyklu widzę 2 niudane podejścia do owulacji - ok. 7-9 dc i 18-23 dc dopiero trzecia ścieżka śluzowa zakończyła się owulacją, co potwierdza poziom wyższych temperatur Odpowiedz Link
misia97 Jesteś wielka 24.10.08, 11:21 Tak szybko i już jasne? AD 1. Nie martw się to tylko konto na chwilę, zeby móc przedstawić wykres Tobie. Ad 2. Chyb araczej nic nietypowego się nie zdarzyło. Być może przepracowanie, jakie towarzyszy mi od paru miesięcy, zniekształciło mi cykl, myślisz, ze to możliwe, ze po pół roku intensywnej pracy (teraz też latam, jak nakręcona), może cykl tak się wydłużyć. Najdłuższy mój generalnie wynosi 26dni a najkrótszy 21, ale średnio 24. Co może znaczyć ten ból w podbrzuszu przypominający @ kilka razy w tym cyklu? Dzięki ogromne, rzeczywiście, powinnaś czerpać z tego poradnictwa jakieś konkretne sumki. Odpowiedz Link
bystra_26 Re: Jesteś wielka 24.10.08, 12:36 No cóż, jestem po prostu w tym dobra i chyba rzeczywiście pora nieco ograniczyć bezpłatną pomoc, bo za swój wysiłek i czas mam prawo oczekiwać korzyści też dla siebie. Masz nieaktywnego maila na gazecie. Podaj jakiś. Odpowiedz Link
misia97 Oto adres 24.10.08, 13:14 boeing747@op.pl Pozdrawiam i weź sobie do serducha myśl o zarabianiu. Odpowiedz Link