moreno150 Re: FC Barcelona 08.05.11, 12:03 Mam 1 wolny bilet (kolega się wykruszył) na finałowy mecz ligi mistrzów barca- mu w Londynie. może ktoś chce z nami jechać koszt biletu 520 euro + transport lotniczy.Zamierzamy być tam 1 dzień po meczu wyjazd- oczywiście musisz być kibicem BARCY Odpowiedz Link
moreno150 Re: FC Barcelona 09.05.11, 13:49 Możesz mi wyjaśnić co Cię fascynuje w Polonii Warszawa, czemu jesteś ich fanem, fanką. Pytam poważnie Odpowiedz Link
rypioze Re: FC Barcelona 09.05.11, 15:50 Polonia Warszawa jest obecnie najstarszym klubem piłkarskim w Warszawie.Mistrz Polski w 1946 roku.Do 1989 roku prawdziwie warszawski klub, w którym większość stanowili rodowici warszawiacy.Znienawidzony przez władze PRL za patriotyczną postawę kibiców.Wtedy Legia była uważana przez warszawiaków za zbieraninę z całej Polski.CWKS mógł do siebie powołać dowolnego, wyróżniającego się zawodnika.Z Polonii zrobiono klub kolejarski.Legię stać było na rywalizację z Górnikiem Zabrze,w Polonii następował regres.Mnie też podoba się gra FC Barcelony ale jednak pozostanę kibicem Polonii.Chyba mi wolno panie flancowany?Pozdrowienia dla Moreno150 z życzeniami dużych przeżyć na meczu. Odpowiedz Link
flancowany Re: FC Barcelona 09.05.11, 16:51 rypioze napisał: > Chyba mi wolno panie flancowany? Wolnoć Tomku w swoim domku. U mnie na osiedlu zawsze kibicowało się Legii i z polskich zespołów dalej im kibicuje, choć ostatnie zachowania kiboli i trzymanie z nimi sztamy przez trenera i piłkarzy bardzo mnie zniechęciły. Odpowiedz Link
kibicemazura Re: FC Barcelona 15.05.11, 19:23 Nie wiem ilu was tam jezdzi na mecze Groclinu na k6 ale z łaski swojej powiedz swoim śmiesznym kolegom żeby łaskawie nie zdrapywali vlepek Legijnego Radzymina pod osłoną nocy...;] jak chcą się wykazać to osoby które jeżdzą na Legię są na mieście bardzo dobrze znane i często można spotkać je w Legijnych barwach i jestem pewien że bez problemu sobie wszystko wyjaśnicie... RADZYMIN 100% LEGIA Odpowiedz Link
moreno150 Re: FC Barcelona 15.05.11, 21:29 Ale o co chodzi???????????????????????????????????? Odpowiedz Link
rypioze Re: FC Barcelona 15.05.11, 21:38 Kibice Mazura czy Legii?Też nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link
kibicemazura Re: FC Barcelona 23.05.11, 11:03 Kibice Mazura aktywnie udzielają się również na meczach Legii to ta sama ekipa działająca pod nazwą Fanatycy z miasta "Cudu nad Wisłą" Odpowiedz Link
radzyminiak255 Re: FC Barcelona 31.05.11, 23:25 No to mamy przykład dlaczego zamykają stadiony, Ci nasi kibice nie potrafią logicznego zdania złożyć i ja nadal nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link