julmac 04.10.11, 14:12 Witam. Poszukuję dobrego alergologa dla dziecka w Radzyminie lub okolicach. Jeżeli macie państwo jakieś sprawdzone poradnie to proszę o namiary. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta65 Re: alergolog 04.10.11, 16:09 Polecam dr Małgorzatę Głowacką. Z tego co słyszałam przyjmuje prywatnie i chyba w szpitalu na Niekłańskiej. Korzystałam z jej pomocy gdy jeszcze istniał szpital na ul.Leszno. Bardzo kompetentna i zarazem miła lekarka. Odpowiedz Link
flancowany Re: alergolog 04.10.11, 16:52 Dr Głowacka przyjmuje też w przychodni na ul. Szlenkierów 10. www.zozwola.pl/poradnia/17/przychodnia/39/Dermatologia-dla-dzieci/ Co prawda przyjmuje tam jako dermatolog, ale my chodzimy do niej jako do alergologa. W przychodni na Szlenkierów bywa tylko we czwartki. Odpowiedz Link
mathiola Re: alergolog 04.10.11, 23:02 Wojciech Tesla. W szpitalnej przychodni w Wołominie oraz w Promedzie, tez w Wołominie i chyba jeszcze w Zielonce. Wyprowadził mi z ciężkich przypadków trójkę dzieci. Odpowiedz Link