Dodaj do ulubionych

Dobry hydraulik poszukiwany

30.07.12, 09:21
witam,
poszukiwany hydraulik, który wykona sprawne odpowietrzenie grzejnika zasilanego z rozdzielacza i znajdujacego sie na poddaszu. Problem polega na tym, że grzejnik sciągle jest zapowietrzony, a znajduje sie w najwyzszym punkcie w domu. Zasilany bezpośrednia rurami pex z rozdzielacza. montaz automatycznego odpowietrznika bezpośrednio na grzejniku nie pomógł.
SMS na te 881436296 z hasłem HYDRAULIK. Oddzwonię.
Obserwuj wątek
    • fazero Re: NIE Dobry hydraulik poszukiwany 30.07.12, 09:30
      Przestrzegam przed Mikołajem Trębińskim, który ma sklep hydrauliczny w Radzyminie oraz przeprowadza roboty hydrauliczne.
      - umawia się i nie przyjeżdża
      - naciąga na kasę
      - ludzie pracujący u niego partaczą robotę

NIE POLECAM !!!
      • chajoma Re: NIE Dobry hydraulik poszukiwany 29.08.12, 08:49
        Potwierdzam. Mikołaj Trębiński wykonywał u mnie usługę, spartaczył robotę , poprawki nie wykonał a potem przestał odbierać telefony. Pracowników dobiera wśród rodziny i znajomych bez doświadczenia.
        • edyta.pszczolkowska2 Re: NIE Dobry hydraulik poszukiwany 24.09.13, 14:40
          To nie hydraulik tylko naciągacz Uważajcie na niego. Reklamacji nie przyjmuje
      • edyta.pszczolkowska2 Re: NIE Dobry hydraulik poszukiwany 24.09.13, 14:32
        Uwaga to nie hydraulik tylko naciągacz. Robił mi cała hydraulikę za co słono zapłaciłam w terminie a jak chciałam zareklamować to już nie miał dla mnie czasu nie odbierał telefonów. Co gorsza zabrał jedną z częśći i nie chciałoddać bo ponoć nie miał czasu na pojechanie do Warszawy by ją odebrać ten koszmar z nim trwa nadal ( już 6 tygodni )
      • oszukana1985 Re: NIE Dobry hydraulik poszukiwany 17.10.14, 22:03
        Szukam do pozwu zbiorowego ludzi ,których oszukał Mikołaj Trębiński -Sewero&Danielo!!!
        Witam.
        W pazdzierniku 2012 zleciłam firmie Sewero&Danielo zrobienie przyłącza wodno-kanalizacyjnego wraz z wszelkimi projektami,mapkami (dokumentami geodezyjnymi) . W dniu podpisania umowy-zlecenia Pan Trębiński zażyczył sobie od razu zapłatę całej kwoty za swoje usługi ,gdy chcieliśmy dać mu zaliczkę powiedział że musi kupić materiały,zapłacić geodecie,projektantowi a że robił już wcześniej podobną usługę u moich rodziców w kamienicy i nie było żadnych problemów,oraz że znamy członka jego rodziny,kompletnie uspało to naszą czujność i niestety przed wykonaną usługą zapłaciliśmy za "wykonaną usługę" . Dopóki Pan Trębiński nie otrzymał od nas pieniędzy był z nim super kontakt,był miły...potem wszystko zmieniło się o 360 stopni,owszem wykonanie przyłącza wodno-kanalizacyjnego odbyło się bodajże w 1-2 dni lecz fachowcy jak zdemontowali ogrodzenie w ogródku to tak je zostawili i dopiero po moich interwencjach łaskawie złożyli ogrodzenie lecz nie odzyskało już ono dawnego wygladu ;/ Natomiast najistotniejszą kwestią we "współpracy" z panem Trębińskim jest fakt iż do dnia dzisiejszego nie zostały nam przekazane mapki,projekty (papiery geodezyjne) gdyż ani Pani geodetka ani Pan projektant nie otrzymali zapłaty za swoje usługi od pana MIkołaja (a wykonali projekty,mapki) w związku z tym nie można zrobić inwentaryzacji i odbioru zrobionego przyłącza,dzięki Bogu iż Wodociąg Marecki poszedł nam na ręke w kwestii braku dokumentów geodezyjnych,po tym jak przedstawiliśmy im nasze perypetie z firmą Sewero&Danielo. Istotną również kwestią jest fakt iż również do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy od pana Trębińskiego Mikołaja ani faktury ani żadnego rachunku za w/w usługi a raczej pół usługi,nie wspomnę już o tym ile straciliśmy pieniędzy na paliwo jeżdżąc do Radzymina z nadzieja że zastaniemy tam pana Mikołaja i wywiąże się w końcu z usługi za którą wziął od nas pieniądze,lecz niestety zero kontaktu a wezwany w tej sprawie na policje stwierdził bezczelnie że był przez nękany telefonami i że nie może wykonać do końca zlecenia ponieważ nie ma na to pieniędzy... i śmieje nam się w twarz! A że wiemy iż nie jesteśmy jedynymi których pan Trębiński oszukał,prosimy o pilny kontakt pokrzywdzone-oszukane osoby do pozwu zbiorowego!!! By sprawiedliwości wreszcie stało się zadość!!!!
        • oszukana1985 Re: NIE Dobry hydraulik poszukiwany 18.10.14, 18:45
          Osoby pokrzywdzone-oszukane przez Mikołaja Trębińskiego ,firmę SEWERO&DANIELO proszę o kontakt w sprawie pozwu zbiorowego . Moj nail : zielony_162@wp.pl
          • artur-1973 Re: NIE Dobry hydraulik poszukiwany 22.11.14, 21:17
            Witam, w sprawie Pana Mikołaja i firmy Sewero proszę o kontakt pod numer 601272885, ponieważ bardzo mi zaszkodził i chętnie przyłącze się do każdego pozwu przeciwko temu indywiduum.
            Zamierzam zgłosić do Nadzoru Budowlanego działalność tej ( i kilku innych ) firm Mikołaja i chciałbym zebrać jak najwięcej dowodów przeciw niemu
    • fazero Re: NIE Dobry hydraulik 30.07.12, 09:31
      Przestrzegam przed Mikołajem Trębińskim, który ma sklep hydrauliczny w Radzyminie oraz przeprowadza roboty hydrauliczne.
      - umawia się i nie przyjeżdża
      - naciąga na kasę
      - ludzie pracujący u niego partaczą robotę

NIE POLECAM !!!
      • niechrzan Re: NIE Dobry hydraulik 04.09.12, 12:30
        Zgadzam się z przedmówcami. U mnie też spartaczył robotę niedawno i ani poprawek ani zwrotu kasy, bo "troszkę" za dużo sobie policzył. Szkoda że dowiedziałem się o tym po fakcie, bo nie ja pierwszy i szkoda że nie ostatni.
        Jedyny plus w tym, że coraz więcej osób o tym wie...
    • radzyminiak2 Re: Dobry hydraulik poszukiwany 07.09.12, 12:47
      Wiele (głównie z tego forum) negatywnych opinii słyszałem o tym hydrauliku. Mimo takiej wiedzy zdecydowałem się z wielu powodów zatrudnic go u siebie. Dawał na usługę dobry termin, atrakcyjną cenę i przy okazji robót na działce zero zniszczeń. Do zrobienia miałem przyłącze kanalizacyjne tzn w skrócie zrezygnowanie ze swojego szamba i przyłączenie do nowo powstałej kanalizacji miejskiej. I tu potwierdzam że ów p Mikołaj chyba z 5 razy przekładał termin, trudno było ustalic następny i często bywał nieosiągalny. Był moment że chciałem już zrezygnowac z jego usług ale byłem cierpliwy i się opłaciło. Robotę zrobili w jeden dzień. Bardzo fachowo, solidnie. Na koniec zapytano czy jestem zadowolony czy moze coś poprawic. Wszystko było ok. Za usługę zapłaciłem 2.400zł. Inni usługodawcy chcieli sporo więcej a najdroższy aż 3.400zł. Tak więc osobiście jestem zadowolony z jego prac i złego słowa nie powiem.
    • monart27 Re: Dobry hydraulik poszukiwany 27.09.13, 09:32
      Profesjonalny hydraulik z doświadczeniem to p. Sławek z Kobyłki. Nigdy nie miałam z nim żadnych nieprzyjemności. Pracuje bardzo sprawnie, a do tego jest sympatyczny.
      tel. 505-784-436
      • wyrak007 Re: Dobry hydraulik poszukiwany 08.10.13, 21:50
        polecam Pana Jurka, który świadczy usługi na terenie Warszawy i okolic tel.506-173-607
      • r-max Re: Dobry hydraulik poszukiwany 09.09.14, 11:09
        Ja ze spokojnym sumieniem mogę polecić Pana Marcina prowadzącego firmę Hydro-Prosper bodajże z Wyszkowa ,firma ta wykonywała u mnie przyłącze wody i kanalizacji po wykonaniu usługi od razu zleciłem wykonanie instalacji w domu i znów na szczęście się nie zawiodłem. Przy obserwacji tego człowieka podczas pracy odniosłem wrażenie że chyba bardzo mu się spieszy ,po rozmowie okazało się że to jego tępo pracy smile. Może usługa nie była najtańsza lecz wydaje mi się że jak najbardziej współmierna do ilości i jakości wykonanej pracy ,a po za tym oszczędzić można na terakocie a nie na instalacjach w domu smile. Jeżeli numer nie został zmieniony to polecam 792830568.
    • dietabalona Re: Dobry hydraulik poszukiwany 15.03.14, 13:00
      marketofertczashydraulika.pl/ tutaj masz mnóstwo ofert
    • kamila461 Re: Dobry hydraulik poszukiwany 24.04.14, 13:06
      Witam,
      Polecam Pana Michała - firma HYDROWENT. Wykonał w moim domu wszystkie instalacje, łącznie z solarami.
      Pozdrawiam,
      Kamila
      p.s. telefon - 792157581
    • kalafior.www Re: Dobry hydraulik poszukiwany 26.04.14, 20:11
      cytat.... Albert Camus
      Zło płynie niemal zawsze z niewiedzy, dobra wola zaś może wyrządzić tyleż szkód, co niegodziwość, jeśli nie jest oświecona. Ludzie są raczej dobrzy, niż źli, i w gruncie rzeczy nie o to chodzi...
      www.oferteo.pl/wizytowka/1468740_USLUGI-HYDRAULICZNE-I-OGOLNOBUDOWLANE-MIKOLAJ-TREBINSKI/opinie.html
      Pozdrawiam Mikołaj.
    • andrzejzsz Re: Dobry hydraulik poszukiwany - Radom 30.05.14, 14:10
      Witam,
      Tobie już nie pomogę ale innym może przyda się ten telefon. Otóż p. Mieczysław robił u mnie od podstaw domek jednorodzinny (ogrzewanie c.o., rozprowadzenie wody, kanalizacje, podłączenie do szamba, ogrzewanie podłogowe, podłączenie pieca i montaż wszystkich umywalek in.) to było 5 lat temu ale pamiętam jak dzisiaj, że wszystko robił bardzo dokładnie i widać było, że zna się na robocie. Po 5 latach nic mi nie przecieka a ogrzewanie chodzi super bo pomógł mi dobrać odpowiedni piec do mojego domku. Mało tego nawet wymienił nam dysze do kuchenki gazowej. Polecam gorąco bo takich ludzi już jest mało. Tel: 518-261-314
    • janeeyre67 Re: Dobry hydraulik poszukiwany 01.06.14, 15:47
      witam .mirek łukasik z mokrego.pracowity,dokładny.właśnie w piątek naprawiał u mnie pompę,ale robi całą hydraulikę.też jestem ze słupna.pozdrawiam.
    • s420 Re: Dobry hydraulik poszukiwany 19.03.16, 20:49
      Wykonał (byle jak) roboty ziemne, wziął 90% należności i zniknął. Od 8 miesięcy nie odbiera telefonów, maili, nie odpowiada na pisma. Zostało najgorsze: geodezja, badania wody, odbiory MPWiK. Straciłem sezon. Idę do sądu. Nie polecam nikomu.
      • s420 Re: Dobry hydraulik poszukiwany 19.03.16, 20:52
        Chodzi o Mikołaja Trębińskiego, Marki - Radzymin.
    • dany22a18 Re: Dobry hydraulik poszukiwany 21.06.18, 06:08
      Hydraulik Radzymin
      uslugihydrauliczne24.pl/instalacje-c-o/
      • dany22a18 Re: Dobry hydraulik poszukiwany 23.08.18, 21:10
        Hydraulik
        • dany22a18 Re: Dobry hydraulik poszukiwany 23.08.18, 21:11
          Hydraulik
          uslugihydrauliczne24.pl
    • dany22a Re: Dobry hydraulik poszukiwany 26.08.18, 08:24
      Hydraulik Radzymin
    • dany22a Re: Dobry hydraulik poszukiwany 26.08.18, 08:44
      Hydraulik Wołomin 507-701-878
      • dany22a Re: Dobry hydraulik poszukiwany 24.12.20, 11:35
        W sprawach awarii kanalizacji oraz cisnieniowego czyszczenia rur polecam Tekst linku poradzą sobie z każdym zatorem kanalizacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka