justiii87 10.03.10, 12:43 Albatros Palace – Hurghada Interesuje mnie wszystko na temat tego hotelu była bym bardzo wdzięczna Pozdrawiam J Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasian00 Re: Albatros Palace – Hurghada 10.03.10, 14:18 Ponad 1000 opinii Oprócz tego tu i tu No i tutaj Co jeszcze cie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
iwonapogo Re: Albatros Palace – Hurghada 21.03.10, 18:53 Dziewczyno, jedź w ciemno ! To jest najlepszy hotel w Hurgadzie!!!!!! Byłam tam w sierpniu 2009 i najchętniej już bym pakowała walizki. O turystę dbają na każdym kroku, pierwsza linia brzegowa do morza, po prostu BAJKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samturia Re: Albatros Palace – Hurghada 02.07.10, 22:04 Czy przy hotelu Albatros Palace są jakieś rafy? Pomost na zdjęciach na Holidaycheck widziałam, więc teoretycznie powinny być, ale na zdjęciach tylko kilka rybek widać, a ciekawa jestem, czy będzie co pooglądać. Lecimy tam we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_spike Re: Albatros Palace – Hurghada 20.07.10, 09:05 Rafami bym tego nie nazwała ale są takie namiastki rafy... Trochę rybek można tam pooglądać ale szału nie ma.. Najlepiej wybrać się na rejs 4 wyspy z 1,5 godzinnym plażowaniem na Giftunie albo nurkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
samturia Re: Albatros Palace – Hurghada 16.08.10, 22:36 alex_spike napisała: > Rafami bym tego nie nazwała ale są takie namiastki rafy... Trochę > rybek można tam pooglądać ale szału nie ma.. Najlepiej wybrać się na > rejs 4 wyspy z 1,5 godzinnym plażowaniem na Giftunie albo nurkowanie. Byliśmy na tej wycieczce w ubiegłym roku, nawet delfinki widzieliśmy po drodze Mnie chodziło bardziej o dodatkową codzienną rozrywkę plażową. Przy hotelu Grand Makadi była w miarę ładna rafa, jak na rafę przy hotelu, więc często pływaliśmy w morzu w maskach. Generalnie wydaje mi się, że i tak ładniejsze rafy są w Sharmie. Żeby chociaż mały ukwiał był Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_z_pancernych Re: Albatros Palace – Hurghada 08.08.10, 08:21 Jak już ktoś wcześniej napisał, najlepszy hotel w Hurghadzie.Obsługa bardzo miła nie wymuszająca napiwków ale po tym jak zostajesz obsłużona sama z wielką przyjemnością dzielisz się swoimi oszczędnościami)) Jedź bez obaw. Co do plaży.....to mieliśmy pecha bo często był odpływ. Rafa bardzo skromna ale zawsze coś ciekawego można zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś