Dodaj do ulubionych

Hotel Roma

19.08.11, 22:49
ma ktoś może jakieś doświadczenia z hotelem Roma w Hurgadzie? lecą tam znajomi i namawiają nas na towarzystwo. Był tam ktoś i może podzielić się swoją opinią?
Obserwuj wątek
    • karolinalkr Re: Hotel Roma 21.08.11, 22:16
      byłam w 2009 hotel ok, jedzenie w miarę ale zaletą hotelu jest to ze jest w centrum Sakkali ale na uboczu, wiec jak wiecozrem na spacery i sklepy idealny, plaża mała wygrodzona z pomostem, przechodzi się przez ulicę ale fajna rafa i co najwazniejsze mozna snurkowac czując grunt pod nogami(wazne dla srednich pływaków) mam zdjęcia wiec jak chcesz to daj znac. 2 baseny, jeden na terenie hotelu mały, duży na terenie plaży

tydzien temu wrócilismy z Sharm i osobiście wróce kiedys do Hurgady.

Roma jest hotelem dla osób którzy nie szukają bóg wie jakich luksusów.
      • szukam-szczescia Re: Hotel Roma 22.08.11, 08:15
        Dziękuję za odzew smile już myślałam że nikt tam nie jeździ. Nie jesteśmy ludźmi wybrednymi i wiemy, że za niewielkie pieniądze nie można się spodziewać "bóg wie czego" ale też nie chcielibyśmy wylądować w skrajnie złych warunkach smile Z tego co piszesz to nie jest najgorzej. Jeśli mogę, to poproszę o te fotki na ka_ro@o2.pl, z góry dziękuję.

Może ktoś jeszcze był w Romie?
        • deoand Re: Hotel Roma 22.08.11, 13:00
          To i ja się dołacze do opinii koleżanki z 2009 roku bo choć ja byłem jeszcze wcześniej to jak pisze koleżnka nic sie specjalnie nie zmieniło . Ja tam byłem zadowolony ale oczywiście nie jest to hotel Ritz .
          Plaża po przeciwnej stronie ulicy - tylko nie wiem czy oddali taki budynek przy plaży czy nadal jest w budowie . Obok plaży Romy była plaża publiczna egipska -ciekawe jak teraz .

Jedzenie było za moich czasów dobre a wieczorem zawsze spacer do miasta wśród miasta a nie wśród piasków . Z powrotem albo drugą stroną ulcy i mozna wejśc do któreś z knajpek albo w busika bo od " Syrenki " to jest kawałek drogi .
          Piwo kupowało sie w pobliskiej kawiarence za 6 funtów a nie w hotelu za 12 . ciekawie czy jest teraz podobnie
          Mozna było wziąc z lodówki zimne piwko ale do 10 trzeba było uzupełnic lodówke / własnie z knajpki obok / bo przychodził człowiek i sprawdzał co tam jest z lodówki wzięte !

Generalnie w wiekszych restauracjach alkoholu i piwa nie było ale w knajpakach obok Romy akurat Tak .

Wiem , że są negatywne opinie o Romie ale ja akurat nie narzekałem !
          • karolinalkr Re: Hotel Roma 22.08.11, 13:37
            mail ze zdjęciami wysłany.
    • szukam-szczescia Re: Hotel Roma 23.08.11, 21:47
      Bardzo dziękuję za odzew i zdjęcia smile Jeśli ktoś jeszcze chciałby się ze mną podzielić swoja opinią to serdecznie zapraszam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka