reniop 02.04.12, 15:36 Nie wiem dlaczego usunięto mój wątek (jest tyle powtarzających się) Proszę o opinie o w/w hotelu i ewentualnie o Africano Travel z góry dziekuję (także tym którzy odpowiedzieli zanim usunieto wątek) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ami.ra Re: Ali Baba Palace 02.04.12, 17:23 Byłam w tym hotelu hmm z 6 razy i uwazam go za super miejsce na imprezki i tygodniowe odstresowanko Leć śmiało.... Odpowiedz Link Zgłoś
reniop Re: Ali Baba Palace 02.04.12, 18:45 ami.ra napisała: > Byłam w tym hotelu hmm z 6 razy i uwazam go za super miejsce na imprezki i ty > godniowe odstresowanko Leć śmiało.... Dziękuję za opinię. Jeszcze jedno - w bp powiedzieli mi że buty do wody nie są potrzebne - to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ami.ra Re: Ali Baba Palace 02.04.12, 21:13 Buty z reguły są niezbędne w Egipowie....ja tam nigdy do wody bez nie wchodze Jezowiec długo z nózyska by wychodził Nawet jak zejscie jest łagodne a takie jest w Ali Babie to kamyczki są dosc ostre...a butki taniocha Odpowiedz Link Zgłoś