Dodaj do ulubionych

royal albatros moderna

09.07.12, 12:57
Czy ktoś może podzielić się świeżymi informacjami na temat tego hotelu?
Najbardziej zależy mi na informacji o pokojach, czy już wszystkie wyremontowane, czy powinnam włożyć kilka $ do paszportu, aby dostać fajny pokój ( czysty)?
Właściwie to każde info będzie dobre smile)
Obserwuj wątek
    • a1563340 Re: royal albatros moderna 09.07.12, 15:34
      byłam co prawda tam 2 lata temu, ale kasy do paszportu nie wkładałam, dostaliśmy fajny duzy pokój w spokojnej częsci - bo taki prosiłam ze względu na dziecko
    • aran-cia Re: royal albatros moderna 13.07.12, 09:33
      Wróciłam 3 dni temu. Nie wkładaliśmy nic do paszportu, pokój nam się podobał. Gdyby było inaczej, próbowałabym zamienić i wtedy można odpowiednio to "umotywowała".
      Hotel super smile
      • ares_72 Re: royal albatros moderna 14.07.12, 20:33
        Czy są jakieś pokoje, które są w trakcie remontu? Czy w hotelu odbywa się jakiś remont?
        • aran-cia Re: royal albatros moderna 17.07.12, 15:08
          Remontu żadnego nie zauważyłam a jeśli chodzi o pokoje to nie wiem czy jakieś odnawiają bo nie wchodziłam do żadnego oprócz naszego i naszych znajomych tongue_out
          • ares_72 Re: royal albatros moderna 17.07.12, 18:48
            Dziękuję. Za tydzień sam sprawdzę wink
            • lulka74 Re: royal albatros moderna 17.07.12, 19:20
              aran_cia, mogę rozumieć, ze miałaś ładny pokój z którego byłaś zadowolona? Jeśli mozesz napisz w jakiej czesci hotelu były wasze pokoje.
              Ares za tydzień zobaczymy ten hotelik, mam nadzieję, ze się nie rozczarujemy, lecimy 24 lipca z Wrocka
              • ares_72 Re: royal albatros moderna 17.07.12, 19:34
                My lecimy z Poznania. Do zobaczeniasmile
                • aran-cia Re: royal albatros moderna 20.07.12, 21:56
                  Mieliśmy pokój w "bungalowie" po lewej stronie,bardzo blisko plaży, niby dość daleko od restauracji i basenów ale to akurat był dla nas plus. Nie martwcie sie, hotel jest extra.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka