Gość: niezłykozak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.10, 14:39 Słyszeliście o tym filmie? Albo o tym, że z magazynu filmu ukradziono 6 milionów fałszywych dolarów? jeszcze nie wyszedł, a tu już afera... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasik Re: TRICK IP: *.chello.pl 04.03.10, 11:10 film zapowiada sie niezle!!! mega obsada i chyba pierwszy film polski od dawna, na jaki pojde do kina ;) ale z ta kasa to jakas wielka afera! czytalam w necie, ze falszywki sa nie do odrzonienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonyjakdolar Re: TRICK IP: 110.138.208.* 04.03.10, 11:20 TRiCK to jakaś komedio-sensacja, przynajmniej tak wnioskuję po zwiastunie. Chyra, Adamczyk i Więckiewicz będą podrabiać jakąś kasę, czy jakoś tak. A wogóle to podobno im wyczyścili magazyn z filmowych (dobrze podrobionych) 6 mln dolarów i szukają teraz tej kasy :):) Ciekawe kto im zrobił psikusa albo jak kto woli TRICK :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluska Re: TRICK IP: *.chello.pl 23.03.10, 11:28 Też coś o tej kasie słyszałam. Ciekawa jestem jeszcze czy my też tak załatwiamy sprawy w Polsce? Takie przekręty z kasą i politykami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolna Re: TRICK IP: *.sbmec.pl 26.03.10, 19:07 Ciekawe jak to z tą kasą było? Ale film wywarł na mnie pozytywne wrażenie. Nie uważam, żeby był nudny, albo nie ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to? Re: TRICK IP: 81.219.158.* 04.03.10, 14:17 tylko kiepska promocja filmu. bullshitter.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hattrick :) Re: TRICK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 20:33 moim zdaniem niepotrzebnie się czepiasz- TRICK zanosi się bardzo fajnie, napewno będzie lepszy niż (ob)Ciacho. Ciekawe tylko, jak dystrybutor wytłumaczy niebawem aferę z zaginioną filmową kasą, czyli 6 mln dolarów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trickoman Re: TRICK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 22:13 Zajawka filmu super, obsada też. Szykuje się kolejna dobra polska produkcja. Może się jednak okazać, że przez te 6 mln dolców, któe wyciekły z planu nie będzie nawet premiery... To znaczy będzie premiera ale za kratkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilovejack Re: TRICK IP: 82.177.10.* 04.03.10, 22:52 Oby dolary się jak najszybciej znalazły!!! Sprawdziłam obsadę, oglądałam zwiastun TRICKu i już nie mogę się doczekać premiery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boxer Re: TRICK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 18:34 CIągle jeszcze ta forsa z TRICKU się nie znalazła. Ja też mam nadzieję, że zdążą ją odnaleźć przed premierą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotnetii Re: TRICK IP: *.chello.pl 08.03.10, 07:14 A do premiery coraz mniej czasu. Dysrtybutor oczywiście zaprzecza że forsa zaginęła. Jak zawsze wszystko uczciwie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: TRICK 10.03.10, 10:26 o taaaak, słyszelismy pl.wikipedia.org/wiki/Trick_%28film%29 bardzo chwytliwy tytuł, szkoda że wcześniej nikt nie sprawdził... a może to tak specjalnie,taki TRICK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorowa Re: TRICK IP: *.chello.pl 29.03.10, 22:34 Może to specjalnie? A może przypadkowo? Kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: TRICK IP: *.retsat1.com.pl 16.03.10, 22:37 Ja słyszałam, a nawet byłam i bardzo mi się podobał. Na pewno sto razy lepszy niż te wszystkie komedyjki romantyczne. No i oczywiście fajnie aktorzy, zarówno po stronie męskiej jak i żeńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: TRICK IP: *.smrw.lodz.pl 19.03.10, 18:29 heh nie wiem czy kasa faktycznie zginęła, jesli tak to ktoś ma farta, bo robił ją najlepszy fałszerz w Polsce :DD A filmik spoko, podobał mi się, Adamczyk i Chyra fajnie zagrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluska Re: TRICK IP: *.chello.pl 20.03.10, 20:16 Ja tez jestem zadowolona z filmu. Podobal mi sie, bo nie jest nudny. Nie jest filmem tylko dla facetow, wiec kazdemu powinien sie spodobac. Polecam. Do tego fajni aktorzy ;) Ciekawe co z ta kasa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: TRICK IP: *.retsat1.com.pl 21.03.10, 10:38 Pewnie, że nie tylko dla facetów, bo grają tak fajni aktorzy, że z przyjemnością się na nich patrzyło :) Odpowiedz Link Zgłoś
premieryfilmowe Re: TRICK 21.03.10, 18:27 jak to często bywa w rzeczywistości dzieją sie ciekawsze rzeszy niż w filmach. Najlepszy TRICK to zrobił ten facet: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7672487,Wroclaw__Rusza_sledztwo_ws__kradziezy_5_5_mln_zlotych.html Czekam na film o tym:) Odpowiedz Link Zgłoś