Gość: Kasick Re: Vinci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 01:07 Film - to miła niespodzianka(dzisiaj oglądałam)Może fabuła nie powaliła mnie na kolana, ale film bardzo mi się podobał. Tak bardzo wszyscy przyzwyczaili się do tych samych twarzy (Linda, Pazura, Lubaszenko i tp.) że pierwsze co chwalą to ich brak w tym filmie i dobrze :) Może w końcu ustąpią miejsca innym, nowym czy mniej znanym aktorm i coś zacznie sie zmieniać w polskim kinie. A film warto obejrzeć, bo jest troszkę inny niż te do których nas przyzwyczajono, poprostu jest dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubu5000 Kolejny bullshit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:25 1. Nudny, przewidywalny, naiwny i niewiarygodny scenariusz 2. Niesmieszne dowcipy i gagi sytuacyjne (ostatnio w modzie) Poszedlem tylko dlatego, ze Wyborcza dala 5 gwiazdek. Mam nadzieje, ze to zwykla pomylka, a nie zmiana orientacji czy jeszcze cos gorszego... Odpowiedz Link Zgłoś
ceramz Re: Kolejny bullshit 07.10.04, 13:38 No wreszcie ktos normalny ! popieram 100% tez sie naciolem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Vinci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 18:53 Szczerze polecam Polacy jednak potrafią zrobić dobry film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik Re: Vinci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 13:34 kurcze naprawde świetny film. Relaks i przyjemność.Ci z depresją jesienną marsz do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mishqa Re: Vinci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:52 Świetny film, bardzo dobry scenariusz i można się śmiać praktycznie cały czas. Naprawde warto pójść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Vinci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 09:40 oj rozczarowalam sie i to bardzo po recenzji z wyborczej myslalam ze to b. dobry film cos w stylu zadla ale... dlugo sie rozkreca a pozniej wcale nie zaskakuje i jeszcze ten gornik... chyba z warszawskiego metra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hfur Re: Vinci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 10:15 ja pie....dole,ale ten film to żenada Odpowiedz Link Zgłoś