IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:44
ooooooooooooooooooooooo moze byc fajne :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Yaro Re: Dziwka IP: *.intertel.net.pl 21.01.05, 12:23
      Nie jest fajne . Możesz mi wierzyć , widziałem
    • Gość: Olor Film jest realistyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:49
      Wejść za kulisy najstarszego zawodu swiata.Mimo że jest go pełno na ulicy, w
      interneci, Tv to tak na prawdę nic o tych ludziach nie wiemy.
      • kasencja123 Re: Film jest realistyczny 28.01.05, 11:06
        czy to przypomina troszkę "Monster"??? ja zapewne obejrzę z ciekawości :)
      • Gość: LJ Re: Film jest realistyczny IP: *.aster.pl 29.01.05, 23:04
        rzeczywiście niewiele o nich wiemy. Ale po obejrzeniu tego filmu wcale nie wiemy
        więcej. Film powtarza wszytskie znane banały i stereotypy nt. prostytucji i
        naprawdę zupełnie nic nie wnosi do dyskusji. Nie mam pojęcia, po co ten film
        powstał. Chyba że tylko dla prowokacji. Ale w takim razie po co ta prowokacja?
        • Gość: mag Re: Film jest realistyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 20:03
          bylam...widzialam...ale tylko dla-tego ze to hiszpanski film;) najlepsza w
          filmie jest azjatka....boki zrywac;)
    • Gość: jerry Re: Dziwka IP: *.pkobp.pl 28.01.05, 12:27
      A dlaczego tylko jedna gwiazdke dali jaśnie panowie krytycy skoro film jest
      przebojem w hiszpanii. Pewnie dlatego, że jest o SEEEXIE i PROSTYTUCJI a takie
      filmy w gazecie dostają jedną gwiazdkę z urzędu.
      Ciekawe tylko czy oceniają strone artystyczna czy moralna świętoszki jedne.
      • Gość: mamoniowa Re: Dziwka IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:36
        Może dlatego, że film jest dosyć średni?Jedna gwiazdka to może przesada ,bo jak
        wtedy ocenić flmu pokroju "Gothiki"?Ale jest nudnawy i mimo "mocnego" tematu
        bardzo letni.Nie dla amatorów mocnych wrażeń.Uczciwie mówiąc, nie wiem, dla
        kogo i skąd te zachwyty w Hiszpanii.A moralnym świętoszkiem nie jestem.
      • Gość: Bartłosz Re: Dziwka IP: *.acn.waw.pl 29.01.05, 11:54
        Ja do świętoszków zdecydowanie nie należę, ale uważam że film jest naprawdę
        porażką, jakby reżyser nie mógł się zdecydować, czy nakręcić teledysk, czy film
        fabularny. Poza tym nie jest w żadnym stopniu odkrywczy. Nie polecam, chyba
        żeby pójść obejrzeć kilka nagich cipek na dużym ekranie.
    • Gość: Gkostek Wsadź i wyjmij! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.05, 14:13
      OOOtak! Mocniej szybciej,zaku..ście,pie..ni e za kasę! UAUA! Szykuje się
      beznadziejny film!
    • Gość: Nieznany Re: Dziwka IP: 213.17.199.* 29.01.05, 12:32
      Dlaczego nie ma zdjęć do filmu?Przez zdjęcia można stwierdzic czy film jest
      warty obejrzenia!
    • Gość: Dziwka Re: Dziwka IP: 213.17.199.* 29.01.05, 12:37
      oooooooo jeeea tak dobrze w prawo tak!jest oo mocniej oooo nieee nie tak szybko
      prosze onie wystarczy zostaw mnie oooo nieeeeeeee!!!Lepiej nie oglądajcie tego
      filmu z mamą!!
    • Gość: bo Re: Dziwka IP: *.dialup.nuria.telefonica-data.net 31.01.05, 23:29
      To nieprawda,ze film stal sie przebojem w Hiszpanii.Bywal pokazywany tu i tam
      ale przeszedl bez echa.I nie ma dziwne,bo film jest cienki.Autor wysila sie na
      oryginalnosc i film utrzymuje w formie niby dokumentu robi wstawki typu
      MTV,strasznie drazniace efekciarstwo.Rezyser wiecej pewnie myslal o formie
      przekazu jak o samej tresci jaka przekazuje.
      Nie wysiedzialam w kinie i wyszlam rozdrazniona.
      Nie polecam.
      Pozdr.
    • Gość: Ala Re: Dziwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 18:59
      kontrowersyjny-trzeba zobaczyć:)))
    • Gość: Ala Re: Dziwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 19:01
      Paweł Mossakowski który komentowal ten film najwyraźniej jest znudzony
      życiem...i nie tylko zyciem;/
      • Gość: fan Re: Dziwka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 18:46
        "Na czym byłeś ostatnio?"

"Na >>Dziwce<<"
        • Gość: aa Re: Dziwka IP: *.icpnet.pl 05.03.05, 17:26
          )))))))))))))))))