jajcool 25.08.05, 22:08 .. na ktory mozna pojsc z dziewczyna ;) Najlepiej aby wypowiadaly sie tez panie. Jesli jest tez dostepna jakas recenzja to prosze o podlinkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabriellka86 Re: Prosba o dobry romans .. 25.08.05, 22:39 chcesz z nią iść do kina?teraz chyba nie ma żadnych romansów w kinach. Będzie nowa wersja dumy i uprzedzenia, ale nie wiem kiedy, a tak poza tym to na prawdęnie wiem czy cockolwiek jest. Jeśli chcesz z nią oglądać film w domu, to chłopie jest ogromny wybór! Poleciłabym jakiśfilm Meg Ryan "bezsenność w seattle" czy "kate i leopold" lub "masz wiadomość". Jeśli wolisz jakieś starsze ilmy to "wichrowe wzgórza" czy "przeminęło z wiatrem"...klasyka:P pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: Prosba o dobry romans .. IP: *.ar.krakow.pl 25.08.05, 23:47 hmmm ja jestem facet ale odpal na kompie w domku "Miedzy słowami" dalsza czesc wieczoru gratis... p.s. a nie jakies glupie szłatmawce w stylu wichrowe wzgorza czy przeminelo z wiatrem, chyba ze chcesz zeby przeminelo bezpowrotnie z twoim chrapaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
jajcool Re: Prosba o dobry romans .. 26.08.05, 12:11 > Teraz chyba nie ma zadnych romansow w kinach. Haha. Zganie caly problem wybierania na nia. rotfl 'n lol :-) > Ja jestem facet, ale odpal na kompie w domku "Miedzy Slowami". Problem ze znalezieniem. > A nie jakies glupie szmatlawce w stylu "Wichurowe Wzgorza". O rany. Jeszcze tak glupi to nie jestem. > Chyba, ze chcesz zeby przeminelo bezpowrotnie z twoim chrapaniem. Chrapiac mi sie za czesto nie zdarza, wiec problem z glowy. Najwyzej zasne. :-) Dajcie tez moze jakis inny rodzaj filmu, niekoniecznie romans. Wazne, zeby sie dziewczynie podobal. Ja moge spac. :-) pzdr, Jajcol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss.didi Re: Prosba o dobry romans .. IP: *.netcity.pl / *.netcity.pl 26.08.05, 12:34 Moje chyba ulubione ostatnich paru lat: apartament ("wicker park"). Przesliczny, mojemu mezczyznie tez sie podobal a to duzy plus;),"lepiej pozno niz pozniej"("something's gotta give") z genialna diane keaton, a poza tym "to wlasnie milosc"("love actually")- usmial sie jak nie wiem ale nie pozwolil mi nikomu mowic ze tez mu sie podobal (ups..:P) Odpowiedz Link Zgłoś
masia27 Re: Prosba o dobry romans .. 26.08.05, 15:34 polecam Notatnik (Notebook) z pieknym Ryanem Gosslingiem :) Odpowiedz Link Zgłoś