Gość: Kubek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 11:33 Tu jest oficjalna strona scarletseries.tv/main.htm?lang=pl_pl&gclid=CJrQ6rG385ICFRZPMAodJgPgvw zapowiada się miodnie. Ciekawi mnie w jakiej stacji bedzie emitowany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Angel Re: Nowy serial Nuttera - Scarlet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 16:20 Tak, robi wrażenie...są wywiady na youtube, jakies urywki ,ale nie ma info o stacji, ktra bedzie ten serial emitowac. Jaka obstawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golis Re: Nowy serial Nuttera - Scarlet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 19:31 rzeczywiście robi wrażenie ,ja już nie mogę sie doczekać premiery , a co do stacji która będzie emitować, to tak sobie myślę że może TVN? Odpowiedz Link Zgłoś
carolinecat mogę się założyć, że to nowa kampania... 27.04.08, 20:49 moją uwagę zwróciła lipna zajawka. początkowo myślałam, że to znowu reklama jakiegoś dezodorantu. na temat rzekomego "serialu" nie ma żadnych informacji w necie, a jeszcze nie słyszałam o światowej premierze serialu. nawet takie hity jak "Lost" oglądaliśmy z opóźnieniem. dla mnie to na sto procent kampania reklamowa jakiegoś produktu, obstawiam branżę elektroniczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quad Re: mogę się założyć, że to nowa kampania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 09:28 No ale reklamowki sa juz na TVNie, wiec to chyba rzeczywiscie serial. A co do terminów, to może właśnie taka rewolucja żeby serial był wszędzie w tym samym czasie. Czemu my mamy czekać, a amerykańce mają od razu ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
carolinecat Re: mogę się założyć, że to nowa kampania... 28.04.08, 19:25 ha! poszperałam w necie na obcojęzycznych stronach i co się okazuje? LG wprowadziło już w Korei nową serię telewizorów XCanvas Scarlett TV, światowa premiera była przewidziana właśnie na koniec kwietnia. w sumie dość przewrotnie to wymyślili: TV series należy rozumieć nie jako serial TV, tylko a new series of TVs (Scarlett to 5 modeli). i co wy na to... Odpowiedz Link Zgłoś
carolinecat Re: mogę się założyć, że to nowa kampania... 28.04.08, 19:34 jeszcze jedna rzecz, jak się przyjrzeć reklamówce dokładnie (np. na youtubie), w scenie z wywiadem w studio (w wersji, którą widziałam, jest to 29 sekunda) pojawia się baardzo duży telewizor. ciekawe dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Nowy serial Nuttera - Scarlet IP: *.streamnet.pl 28.04.08, 00:14 Reklamy widziałam tylko w kinie i na tvnie, tyle że podano tylko datę premiery - 30.04, a nie nazwę stacji, co jest dziwne. W końcu gdyby serial miał lecieć tylko w Stanach, nie reklamowanoby go w Polsce i to z tą samą datą, a jakby tvn czy inna stacja wykupiła prawa, to na pewno, by się pochwaliła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokemon Re: Nowy serial Nuttera - Scarlet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 20:30 jestescie niezbyt dobrze doinformowani. 30 kwietnia byla premiera telewizora lg scarlett. Nikt nie mowil o filmie ale przeczytajcie to: www.scarletseries.tv/main.aspx?lang=pl_pl Z tego wynika ze serial musi wyjsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzialena Re: Nowy serial Nuttera - Scarlet IP: *.chello.pl 28.04.08, 21:31 A tu niestety potwierdzenie, że to niestety nie nowy serial, tylko reklama: vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=32594662 The amazing new LG Scarlet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scarlet Re: Nowy serial Nuttera - Scarlet IP: *.chello.pl 29.04.08, 19:20 dobra to dlaczego mówią że to najnowsze dzieło rezysera smallvile i supernatural ja znam te seriale i nie łapie o co chodzi z tym Odpowiedz Link Zgłoś
carolinecat Re: Nowy serial Nuttera - Scarlet 29.04.08, 21:45 a mało to reżyserów brało się już za reklamy? mój ulubiony przykład - reklama pewnego samochodu zrobiona przez Guya Ritchiego, z Clivem Owenem i Madonną, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Nowy serial Nuttera - Scarlet 29.04.08, 05:12 Heh, czyli nie serial tylko reklama? Dzięki Bogu, bo wyglądało to jak kolaż wszystkich najbzdetniejszych seriali z lat 80-tych. Za dnia modelka, w nocy megabohaterka - noo, tego to jeszcze nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka 30.04 IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.08, 22:52 Jutro , 30.04 ma byc premiera i sie przekonamy. Jakas impreza nawet kolo Zlotych Tarasów w Wwie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yrek Re: Nowy serial Nuttera - Scarlet IP: 79.175.219.* 29.04.08, 23:34 poczytajcie sobie - chodzi o telewizory LG: www.lge.com/about/press_release/detail/PRO%7CNEWS%5EPRE%7CMENU_20814_PRE%7CMENU.jhtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flame Re: Nowy serial Nuttera - Scarlet IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.08, 11:45 Piekna kampania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Nowy serial Nuttera - Scarlet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 11:24 Fakt, dałem się nabrać... ale ciekawe te telewizorki swoją drogą. www.worldlux.pl/newsy/Scarlet-LG,135.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nowy serial Nuttera - Scarlet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 21:17 Nie mogę w to uwierzyć:) Podziwniam ich za pomysłowość. A tak swoją drogą to co mają takiego fajnego te telewiozry Scarlet że tyle kasy na reklamę wydali?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowy serial Nuttera - Scarlet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 14:13 no bardzo ładny design maja te telewizory ,a reklama super bardzo mi sie podobała Odpowiedz Link Zgłoś
freeme Re: Nowy serial Nuttera - Scarlet 14.05.08, 22:56 no dobra: przyznam sie ze ja tez dałam się nabrać. całkiem serio nastawiłam sie ze to serial coś w stylu Tomb Rider będzie, eh naiwna jestem.... ale teraz siedze i ogladam te telewizorki LG i muszę wam powiedzić, że po początkowej irytacji i rozczrowaniu (że to nie serial tylko reklama) zaczynają mi się naprawdę podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loli Re: Nowy serial Nuttera - Scarlet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 18:20 zgadzam sie rewelacja ,the best Odpowiedz Link Zgłoś
piesior666 Kubek to wtyczka LG !!!!!!!!!! 12.05.08, 22:04 Gość portalu: Kubek napisał(a): > Tu jest oficjalna strona > > scarletseries.tv/main.htm?lang=pl_pl&gclid=CJrQ6rG385ICFRZPMAodJgPgvw > > zapowiada się miodnie. Ciekawi mnie w jakiej stacji bedzie emitowany. Odpowiedz Link Zgłoś