Dodaj do ulubionych

Las Vegas Parano

IP: *.cst.tpsa.pl 16.09.03, 15:27
superhipermegaczad
pozdro dla ekipy z tygrysa pł
Obserwuj wątek
    • iwo111 Re: Las Vegas Parano 10.11.03, 11:36
      film kultowy!
      • Gość: Jokasty Depp Rules! IP: 212.14.60.* 10.11.03, 11:55
      • Gość: rasta a moze by tak jakas sekte zalozyc??? IP: *.net / *.net 08.05.04, 11:22
        KULT zobowiazuje buahahahhahaha
    • Gość: BlueBerry Re: Las Vegas Parano IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.11.03, 18:08
      uwielbiam takie posty - 3 wypowiedzi z ktorych absolutnie nic nie wynika, no
      ewentualnie z 3-go wynika ze potencjalnie w tym filmie gra Deep. zawsze sie
      zastanawiam po co wpisywac sie na forum, jesli nie ma sie tak naprawde nic do
      powiedzenia poza "superhipermegaczad", "film kultowy" czy "deep rulez". a moze
      by tak sie wyslic (szczegolnie osoba ktora zaklada post) i napisac choc pare
      zdan o filmie? kto w nim gra, kto go wyrezyserowal i co powoduje ze jest
      superhipermegaczadem. chocby takich jak to ze film wyrezyserowal Terry Gilliam,
      a oprocz Deepa gra w nim Benicio Del Toro. to naprawde nie jest trudne.

p.s. niektorym naprawde przydalaby sie packa na nietoperze, zeby mogli sie sami
      nia walic po glowie.
      • Gość: Ernesto Re: Las Vegas Parano IP: 195.245.213.* 12.11.03, 14:00
        Mimo mocnej obsady i pana Gilliam'a na reżyserskim fotelu , film (moim zdaniem)
        marniutki. Bo niby o czym...
        Rozumiem że to atrakcja, dla tych, którzy zaznali chemicznego szczęścia. Być
        może bawi ich porównywanie własnych doświadczeń, z brakiem kontroli nad ciałem
        i umysłem bohaterów filmu. Jednak humor z gatunku "zjadanie własnych
        ekstrementów"(wrażliwych przepraszam)mnie nie bawi.
        Spdziewałem sie czegoś więcej, niż ciąg narkotyczno-pijackich scenek.
        I tylko proszę nie mówić o drugim dnie, tego nudnego filmu,bo po odjęciu
        drugiego zostaje niestety tylko dno

z pozdrowieniami

Ernesto Abril
        • Gość: bia|y Re: Las Vegas Parano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:56
          Nie zgodze sie, ze film marniutki, choc rozumiem, ze moze sie nie podobac. Ja
          akurat go uwielbiam, trafne spostrzezenie z "porownaniem do wlansego
          chemicznego szczescia", ale poza tym... moze po prostu niebanalna komedia o
          niespotykanym klimacie i swietnej muzyce (NA MARGINESIE WIELKA PROSBA: wie
          ktos moze jak nazywa sie kawalek ktory rozbrzmiewa podczas napisow
          poczatkowych?? jesli tak to napiszcie.)?
    • Gość: Patricio Re: Las Vegas Parano IP: *.udn.pl 11.01.04, 19:41
      okropny film - gdzies po 40 minutach moj kredyt zaufania dla Terry Gilliama
      sie wyczerpal
    • Gość: Mati Re: Las Vegas Parano IP: *.elomza.pl / 80.51.183.* 03.05.04, 01:19
      hmmmmmmmm film ok, odsada ok, reżyser: Monty.......??? ok :D Tylko blancik i do
      kina :DDD
      • Gość: rasta OK IP: *.net / *.net 08.05.04, 11:30
        aktorzy ok, rezyser ok, zdjecia ok, obsluga techniczna ok, hostessy ok, hotele
        ok, samochody ok, siedzenia ok, okulary ok, musztarda ok, kisiel ok, monty
        pajton ok, dupa ladnej maryny ok, cycki kasi ok, nogi agi ok, slonce ok, wisla
        krakow ok, real madryt ok, pielewin ok, makroekonomia David Begg ok, akademik
        ok, klawiatura ok, internet ok, klucze ok, fisz ok, piwo ok, trawa ok, ok is
        ok....
    • Gość: aero Re: Las Vegas Parano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.04, 02:29
      komedia, na ktorej sie bardzo dobrze bawie, co chwile smieje, moge spokojnie
      nazwac : bardzo dobra komedia :)
      To ze niektorych nie bawi, nie zmienia faktu, ze wg mnie LVP jest super! Mam
      gdzies tych, ktorym sie nie podoba, bo oni maja z kolei inne filmy, ktore ich
      bawia, raduja. Kazdy ma swoje filmy, a o Parano warto wspomniec na forum -
      chocby komentarzem typu: superhipermegaczad.. lepsze to niz przemilczenie.
      Zawsze moze sie znajdzie dzieki temu watkowi ktos, kto obejrzy film o ktorym
      nie slyszal, no i nie pozaluje.
      pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka