Dodaj do ulubionych

Kraina Czarów Burtona

• Gość: chujciwdupe@hmamai Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 00:57
      zajeboza!! filmy Burtona zawsze są wyjebane. to będzie hit na 100% ostatnie zdjęcie najwyraźniej inspirowane grą American McGee's Alice
    • Gość: Gość Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 03:08
      Nie spodziewam sie po nim zbyt wiele. Wizualnie wszystko pięknie a historia i sam film pewnie będzie taki sobie.
    • czarnekowboje Re: Kraina Czarów Burtona 23.06.09, 08:18
      Helena i Johnny idealnie pasują do tych ról! i zgadzam się z Tutorem - ten żółty kwaitek na ostatnim zdjęciu to wypisz-wymaluj nasz Jaśnie Panujący :-)))
    • Gość: hubertus1960 Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 10:24
      szkoda tylko ,że nie napisał nikt , że rolę Alicji gra australijka pochodzenia polskiego Mia Wasikowska / jej mama urodziła się w Szczecinie/ ,że nasze dziewczyny odnoszą sukces w Hollywood,to powód do dumy !!!!!!!!!!!
    • Gość: @lekcewzka Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.bas504.dsl.esat.net 23.06.09, 11:39
      to juz jest totalna ignorancja w temacie, a nie pamietasz "Neco z Alenky" Svankmajera? Pewnie nie pamietasz, moze jestes za mloda. W swiecie anglojezycznym znane to jest jako "Alice" i jeszcze niedawno bylo dostepne na DVD na amazon.com. Polecam kazdemu. Fragmenty, a moze nawet calosc, mozna tez znalezc na You Tube. Jak dla mnie to Burton moglby stanac na glowie, a i tak tego nie przebije.
    • Gość: A Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.09, 21:41
      Fantastyczne charakteryzacje! Szkoda, ze nie ma wiecej zdjęc Krainy Czarów... Czekam na film z niecierpliwością!
    • Gość: Nitho Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 11:09
      CO JAK CO..ALE ALICJA W KRAINIE CZARÓW W WYKONANIU BURTONA POWINNA BYĆ NAJLEPSZĄ EKRANIZACJĄ TEJ KSIĄŻKI JAKA WOGÓLE POWSTAŁA I MIEJMY TAKĄ NADZIEJE..Z PEWNOŚCIĄ NIE POWINNIŚMY BYĆ ZAWIEDZENI DZIEŁEM MISTRZA..
      NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ
    • haloowaw Re: Kraina Czarów Burtona 01.09.09, 16:29
      A widzieliście trailer "9" Burtona? Jest na www.eksperyment9.pl

Gość portalu: Rotor napisał(a):

> Ciccolina?
    • tenzwarszawy Kraina Czarów Burtona 01.09.09, 16:46
      Ma chyba swoj najlepszy czas, bo sądząc po zwiastunie
      www.eksperyment9.pl też zapowiada się niesamowicie - to jego nowa
      produkcja animowana.
      • Gość: Gareter Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.chello.pl 05.09.09, 18:09
        To jest nic w porównaniu z "9"! Widzieliście www.eksperyment9.pl?
    • Gość: Gość Re: Kraina Czarów Burtona IP: 217.76.120.* 23.02.10, 09:43
      Czy to prawda, że jedną z piosenek do tego filmu będzie nagrana przez Tokio Hotel.? Mam nadzieję że tak :DD
    • Gość: erewr Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 18:15
      tenfilmjest zajebisty
    • Gość: Gość Re: Kraina Czarów Burtona IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.10, 17:11
      Ten film był poprostu wspaniały! Ale ten reżyser musi mieć wielką wyobraźnię! Moja wersja w porównaniu do tej to pikuś!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka