Dodaj do ulubionych

ostra dieta!!!!!!!

05.05.04, 11:33
niedlugo wychodze za maz i musze schudnac:)))))))))))
Obserwuj wątek
    • madge_w_k Re: ostra dieta!!!!!!! 05.05.04, 14:55
      Przede wszystkim gratuluje!!! Ja wychodziłam za maz w zeszłym roku i tez ostro
      sie odchudzałam - kupiłam wczesniej suknie i musiałam do niej schudnąc, i udało
      sie:) To była najlepsza motywacja. Tobie tez na pewno sie uda!!! Trzymam mocno
      kciuki :)
      • kasienka80 Re: ostra dieta!!!!!!! 06.05.04, 12:14
        Tylko za mocno nie schudnij, bo bedziesz szkapa :-)
        czesc Waterfallko !!
        • _waterfall_ Re: ostra dieta!!!!!!! 06.05.04, 23:05
          czesc Kochana Kasienko:)))))))))hehe chyba sie juz nieco znamy:)
          No musze ograniczyc kalorie ale niestety nie moge chodzic na aerobik:(buuu
          chyba teraz tylko basen pozostal

Madge-kiedy wlasnie jak ja zamowie sukienke to bedzie w obecnym rozmiarze:(((a
          do slubu chce schudnac gdzies conajmniej jeszcze z 6 do 8 kilo:)cmokam Was:)
          • kasienka80 Re: ostra dieta!!!!!!! 07.05.04, 10:25
            8 kilo???
            To duzo przeciez!
            Wez pod uwage, ze kobieta powinna miec ladny ksztalt, a jak jest za chuda to
            nawet najpiekniejsze suknie kiepsko leza...
            • _waterfall_ Re: ostra dieta!!!!!!! 07.05.04, 11:18
              tylko ,ze ja mam grube rece...i bede sie odchudzac dopoki mi te rece nie spadna
              grrrrrrr nie cierpie ich-mam ramiona jak zapasniczka:(((a Tyłas to nawet w
              miare w miare.

Ja nie wiem jak Wy ale zawsze najbardziej tyje w rekach i w pasie...no potem
              biodra, nogi ale o brzuchu i ramionach najbardziej widac-a i na twarz mi idzie:
              (a tak to jak chudne to najbardziej widze po twarzy:)bo pierwsza spada:)
              • kasienka80 Re: ostra dieta!!!!!!! 07.05.04, 11:40
                Sluchaj, a dlaczego nie mozesz chodzic na aerobik, silownie? ze wzgledu na
                stawy? jesli na stawy i tylko w nogach, to przeciez mozesz wykonywac cwiczenia
                na ramiona, plecy i brzuch....
                a jesli nie to rob cos w domu...ramiona ci sie ladnie wyrzezbia
                • _waterfall_ Re: ostra dieta!!!!!!! 07.05.04, 17:35
                  własnie miałam cos ostanio z miesniami tułowia-tzn. pleców-dostałam cos takiego
                  jak postrzał i wyladowałam w szpitalu:((((((po tym pani neurolog zabroniła mi
                  chodzic na aerobik i skakac-mam tylko na rechabilitacje!a co do cwiczen w domu
                  to mam czasem za malo motywacji:(a Ty?
                  • kasienka80 Re: ostra dieta!!!!!!! 07.05.04, 20:07
                    Ja dlatego zapisalam sie do klubu fitness, bo w domu to mi nie szlo...a tam jak
                    najbardziej :-))
                    Poza tym jest sie tez w centrum zainteresowania przychodzacych tam panow hihi
                    to kazda kobiete motywuje i lechcze jej ego hihihi
                    Dzieki Bogu Sebek ich zna i JUZ nie jest zazdrosny
                    • _waterfall_ Re: ostra dieta!!!!!!! 08.05.04, 12:31
                      Juz?hehehehe dobre:)ze juz:)
                      Ja na razie nie moge wlasnie a tak to chodzilam prawie codziennie!!!
                      ale mam nadzieje,ze kiedys znowu bede mogla!
                      • kasienka80 Re: ostra dieta!!!!!!! 08.05.04, 19:56
                        Juz, bo na poczatku ciezko mu bylo sie przyzwyczaic, ze gadam z samymi
                        facetami, ktorzy mnie pozerali (wole to napisac hihi) wzrokiem- tak mowil Sebek.
                        Teraz sie przyzwyczail, a poza tym zobaczyl, ze traktuje ich zupelnie
                        aseksualnie!

Nie idz teraz w zadnym wypadku na aerobik, oszczedzaj sie, lepiej nie zrobic
                        sobie kuku!
                        Schudniesz ze stresu przed slubem :-))
                        • _waterfall_ Re: ostra dieta!!!!!!! 08.05.04, 23:18
                          Schudne mam nadzieje:)a ja czasem ze stresu to jem:(((((((no coz:(
                          a w dodatku wiesz ile ja mam formalnosci do zalatwienia!
                          cmoki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka