_waterfall_ 05.05.04, 11:33 niedlugo wychodze za maz i musze schudnac:))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madge_w_k Re: ostra dieta!!!!!!! 05.05.04, 14:55 Przede wszystkim gratuluje!!! Ja wychodziłam za maz w zeszłym roku i tez ostro sie odchudzałam - kupiłam wczesniej suknie i musiałam do niej schudnąc, i udało sie:) To była najlepsza motywacja. Tobie tez na pewno sie uda!!! Trzymam mocno kciuki :) Odpowiedz Link
kasienka80 Re: ostra dieta!!!!!!! 06.05.04, 12:14 Tylko za mocno nie schudnij, bo bedziesz szkapa :-) czesc Waterfallko !! Odpowiedz Link
_waterfall_ Re: ostra dieta!!!!!!! 06.05.04, 23:05 czesc Kochana Kasienko:)))))))))hehe chyba sie juz nieco znamy:) No musze ograniczyc kalorie ale niestety nie moge chodzic na aerobik:(buuu chyba teraz tylko basen pozostal Madge-kiedy wlasnie jak ja zamowie sukienke to bedzie w obecnym rozmiarze:(((a do slubu chce schudnac gdzies conajmniej jeszcze z 6 do 8 kilo:)cmokam Was:) Odpowiedz Link
kasienka80 Re: ostra dieta!!!!!!! 07.05.04, 10:25 8 kilo??? To duzo przeciez! Wez pod uwage, ze kobieta powinna miec ladny ksztalt, a jak jest za chuda to nawet najpiekniejsze suknie kiepsko leza... Odpowiedz Link
_waterfall_ Re: ostra dieta!!!!!!! 07.05.04, 11:18 tylko ,ze ja mam grube rece...i bede sie odchudzac dopoki mi te rece nie spadna grrrrrrr nie cierpie ich-mam ramiona jak zapasniczka:(((a Tyłas to nawet w miare w miare. Ja nie wiem jak Wy ale zawsze najbardziej tyje w rekach i w pasie...no potem biodra, nogi ale o brzuchu i ramionach najbardziej widac-a i na twarz mi idzie: (a tak to jak chudne to najbardziej widze po twarzy:)bo pierwsza spada:) Odpowiedz Link
kasienka80 Re: ostra dieta!!!!!!! 07.05.04, 11:40 Sluchaj, a dlaczego nie mozesz chodzic na aerobik, silownie? ze wzgledu na stawy? jesli na stawy i tylko w nogach, to przeciez mozesz wykonywac cwiczenia na ramiona, plecy i brzuch.... a jesli nie to rob cos w domu...ramiona ci sie ladnie wyrzezbia Odpowiedz Link
_waterfall_ Re: ostra dieta!!!!!!! 07.05.04, 17:35 własnie miałam cos ostanio z miesniami tułowia-tzn. pleców-dostałam cos takiego jak postrzał i wyladowałam w szpitalu:((((((po tym pani neurolog zabroniła mi chodzic na aerobik i skakac-mam tylko na rechabilitacje!a co do cwiczen w domu to mam czasem za malo motywacji:(a Ty? Odpowiedz Link
kasienka80 Re: ostra dieta!!!!!!! 07.05.04, 20:07 Ja dlatego zapisalam sie do klubu fitness, bo w domu to mi nie szlo...a tam jak najbardziej :-)) Poza tym jest sie tez w centrum zainteresowania przychodzacych tam panow hihi to kazda kobiete motywuje i lechcze jej ego hihihi Dzieki Bogu Sebek ich zna i JUZ nie jest zazdrosny Odpowiedz Link
_waterfall_ Re: ostra dieta!!!!!!! 08.05.04, 12:31 Juz?hehehehe dobre:)ze juz:) Ja na razie nie moge wlasnie a tak to chodzilam prawie codziennie!!! ale mam nadzieje,ze kiedys znowu bede mogla! Odpowiedz Link
kasienka80 Re: ostra dieta!!!!!!! 08.05.04, 19:56 Juz, bo na poczatku ciezko mu bylo sie przyzwyczaic, ze gadam z samymi facetami, ktorzy mnie pozerali (wole to napisac hihi) wzrokiem- tak mowil Sebek. Teraz sie przyzwyczail, a poza tym zobaczyl, ze traktuje ich zupelnie aseksualnie! Nie idz teraz w zadnym wypadku na aerobik, oszczedzaj sie, lepiej nie zrobic sobie kuku! Schudniesz ze stresu przed slubem :-)) Odpowiedz Link
_waterfall_ Re: ostra dieta!!!!!!! 08.05.04, 23:18 Schudne mam nadzieje:)a ja czasem ze stresu to jem:(((((((no coz:( a w dodatku wiesz ile ja mam formalnosci do zalatwienia! cmoki Odpowiedz Link