Dodaj do ulubionych

Dietetyk - Łódź

02.05.07, 22:15
Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego dietetyka w Łodzi?Nie zależe mi wyłącznie
na skomponowaniu diety, ale przede wszystkim na kompleksowych badaniach. chcę
wiedzieć skąd wzięła się moja nadwaga...

Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • paniwiosna1 Re: Dietetyk - Łódź 09.05.07, 23:05
      Godny polecenia jest dr Sławomir Mrzygłód, (Kopernika 67/69, tel. 504 54 94
      92). Jest lekarzem i zajmuje się dietetyką na Uniwersytecie Medycznym.
      Korzystałam z jego usług i zanim ustalił mi dietę bardzo dokładnie wypytywał o
      moje nawyki, przeanalizował mój sposób odżywiania i dopiero udzielił wskazówek,
      dzięki którym schudłam 6kg w ciągu 3 m-cy!!! I to bez wielkich wyrzeczeń i bez
      efektu odbicia do tej pory tj. od 2 m-cy. Cieszę się, bo wcześniej mimo wielu
      prób nigdy mi się nie udawało aż tyle schudnąć i utrzymać wagę. Poleciła mi go
      koleżanka, której też pomógł więc chyba warto spróbować. Powodzenia !!!
    • robert0t Re: Dietetyk - Łódź 11.10.13, 16:42
      Hej,
      jeśli nadal szukasz, to polecam Ci dobrą specjalistkę w tych oto sprawach :)
      www.kusowska.pl - diabetolog, łódź
    • wicia690 Re: Dietetyk - Łódź 13.10.13, 14:49
      Udaj sie do Naturhouse Silver Screen. Obie dietetyczki sa świetne, na pewno Ci pomogą.
    • 123siara Re: Dietetyk - Łódź 16.10.13, 20:51
      ja osobiście polecam Poradnię Dietetyczną Multi-Diet, można umawiać się na wizyty w Łodzi lub Bełchatowie, tel 730 600 005
      • robert0t Re: Dietetyk - Łódź 22.11.13, 14:41
        Ja polecę doktor Kusowską, przyjmuje w Łodzi, b. dobry specjalista w swoim fachu. Dietetyk ale i kardiolog, także mało spotykana łączność specjalizacji :)
        Poniżej podaję Wam linka do szerszych informacji forum.gazeta.pl/forum/s,36066,61731111,147475435.html?rep=1&from=2 - odchudzanie,Łódź.
    • maniekpi Re: Dietetyk - Łódź 21.11.13, 13:35
      Witam serdecznie!
      Jestem bioenergoterapeutą,i zajmuję się doradztwem żywieniowym.
      Choroby,z którymi nie radzą sobie lekarze,są niemal w każdym przypadku wyleczone przeze mnie.Mówiąc "niemal",mam na myśli np.chorych na nowotwory,których organizmy są na tyle spalone chemią,że nie są już w stanie podjąć walki.
      Natomiast np.ALERGIA,której doświadcza coraz więcej dzieci,jest w brew opinii lekarzy,W PEŁNI WYLECZALNA.
      To samo tyczy się cukrzycy.
      "Wiedza wyklucza możliwość popełniania błędów",jak mawiał Hipokrates.
      Co do nadwagi,to spadek masy ciała jest możliwy tylko w tedy,gdy przestaje się mieszać paliwa,i już nigdy nie dochodzi do ponownego tycia.
      Zainteresowanych zapraszam.

maniekpi@interia.pl
      tel.533 919 695

Opole.
    • sprzedmonitora Re: Dietetyk - Łódź 14.12.13, 09:22
      Jeszcze można zdążyć na spotkanie z panią Margarettą Białas - jedna z najlepszych w Łodzi dietetyczek:
      margaretta.pl/warsztaty-dietetyczne-lodz-margaretta-bialas
      - albo po tym terminie umówić się z nią na konsultację - srawdzona osoba, polecam
    • dietetyk.beata Re: Dietetyk - Łódź 19.01.14, 15:06
      Dieta bez cudów, czyli profesjonalne porady świeżo-upieczonej dietetyczki!!!

Obecnie jestem na urlopie wychowawczym, szukając dla siebie zajęcia, które pozwoli mi jednocześnie być matką i realizować się zawodowo jako dietetyk, wymyśliłam – udzielanie porad dietetycznych on-line.

Proszę się nie bać słów „świeżo-upieczona”, bo to akurat gwarancja, że podchodzę do sprawy poważnie i profesjonalnie – nie chcę narobić sobie kłopotów na początku kariery zawodowej. Ponadto dietetyka to moja pasja i sama również staram się zdrowo odżywiać, choć nie jest lekko, gdy jest się uzależnionym od czekolady ;-)
      Moje doświadczenie?? zajęcia i praktyki w takich placówkach jak: szpitale, zakład gastronomiczny, ośrodek pomocy społecznej, żłobek/przedszkole. Ponadto bezpłatna pomoc moim znajomym, którzy byli chętni poddać się moim zaleceniom – ale tutaj niestety potrzebna jest cierpliwość i konsekwencja pacjenta, a z tym gorzej. Może jakby zapłacili to by się stosowali ;-)
      Napisałam dwie prace dyplomowe na podstawie badań:
      1. „Aktywność ruchowa a nadwaga w opinii kobiet”
      2. „Żywienie dzieci do 3 roku życia”

Dość o mnie, teraz cos na temat mojej usługi!
      Jak to wygląda??
      Na początek wysyłasz do mnie maila o treści np. „Jestem zainteresowana/’ny poradą dietetyczną. Pozdrawiam, Imię i Nazwisko.”
      W odpowiedzi otrzymasz ankietę, kilka dodatkowych pytań i wszelkie niezbędne informacje o naszej relacji „pacjent – dietetyk”.
      Otrzymane dane, załączniki, informacje – zweryfikuję, ocenię – jeżeli będę w stanie Ci pomóc wyślę maila akceptującego zlecenie, jeżeli będzie potrzeba poproszę o kolejne dane.
      I dopiero tutaj zaczynają się koszty – wysyłasz 50zł na moje konto.
      W odpowiedzi otrzymujesz:
      - analizę stanu odżywiania,
      - analizę stanu zdrowia,
      - wyliczenia (BMI, WHR, Wskaźnik wagowo-wzrostowy Mw)
      - plan działania (założenia, zmiany) – i tutaj od Ciebie zależy jak dalej potoczy się nasza relacja)

Jeżeli jesteś zainteresowana/’ny mailowaniem ze mną zapraszam i proszę o kontakt na maila: dietetyk.beata@interia.pl
    • karolina.karola81 Re: Dietetyk - Łódź 18.10.14, 21:04
      Ja również poszukuję dobrego dietetyka, proszę o namiary.
      • ewcia_motyl Re: Dietetyk - Łódź 26.04.18, 13:39
        Ja miałam przyjemność schudnąć 18kg u Pani Anny Chrzanowskiej. Sympatyczna, osoba znająca się na tym co robi. Jest DYPLOMOWANYM dietetykiem . Miałam duży wybór produktów w diecie, dieta była bardzo prosta, szybka w przygotowywaniu. Poza tym mogłam sama zdecydować czy chcę dodatkowo stosować suplementację czy nie. Super!Polecam-> Projekt Zdrowie , ul. Felińskiego 2 lokal 3!
    • kingapolek_90 Re: Dietetyk - Łódź 24.07.18, 09:21
      Bardzo dobre jest Centrum Dietetyczne Projekt Zdrowie, są też w Łodzi. Korzystam z ich pomocy i jestem zadowolona. Mam nadwagę, z którą walczyłam już sama od jakiegoś czasu. Dopiero pod ich opieką widzę efekty, moje ciało się zmienia. Za tym idzie lepsza kondycja, więcej energii każdego dnia. Już nie czuję się tak ociężała jak kiedyś. Myślę, że oni Ci pomogą. To doświadczeni specjaliści. Pomagają też osobom z różnymi chorobami, dolegliwościami, czy to cukrzycą, tarczycą czy cholesterolem. Pozdrawiam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka