03.09.12, 22:15
Dziwnym trafem otwarłam tą stronę.... nooo i zaintrygowało mnie na maxa!!! Właśnie zakupiłam książkę i mocno zastanawiam się nad tą - kolejną dietą. Już się tak nie napalam, staram się być realistką. Mam sporo do zgubienia, dużo diet za sobą / ostatnia proteinowa przyniosła niewielkie efekty/ . Jak przeczytam książkę i podejmę decyzję dam znać.
Obserwuj wątek
    • niebieskaa4 Re: Witam 08.09.12, 21:17
      Książkę przeczytałam. Teraz zacznę ją dokładnie analizować ;-) . Decyzję podjęłam ale dietę zacznę dopiero w październiku. Czeka mnie wyjazd i nie chcę cudować z menu. Czyli mam miesiąc żeby się dobrze przygotować. Mam nadzieję ,że ktoś się odezwie bo puki co to puchy tutaj.
    • niebieskaa4 Re: Witam 09.09.12, 18:23
      Ma takie pytanie do osób które były na tej diecie: jak dbaliście o skórę? Z książki wynika ,że nie wolno używać kosmetyków. Przy mojej suchej skórze to zabójstwo! Jakieś patenty?
      • kaludyna Re: Witam 11.09.12, 00:50
        Możesz używać kosmetyków ale tylko beztluszczowych (sprawdz sklad czy nie ma zadnych olejkow wsrod pierwszych 6-8 skladnikow na liscie), ewentualnie z tluszczami ale takimi które się nie wchlaniaja czyli olej mineralny, czyli np. oliwke dla dzieci można.
        • kaludyna Re: Witam 11.09.12, 00:58
          I powodzenia w diecie Ci życzę! :)
          • niebieskaa4 Re: Witam 11.09.12, 11:41
            Dzięki za odzew ;-). Gdzieś czytałam, że olej kokosowy jest ok. Na razie czytam o diecie i z przykrością stwierdzam że mało jest informacji na jej temat.
            • kaludyna Re: Witam 11.09.12, 18:29
              tak, olej kokosowy niby tez, ale to raczej nie dla wszystkich, niektorzy nie moga bo nie chudna, ale zawsze mozna sprobowac.
              Fakt, po polsku bardzo niewiele jest, ale po angielsku jesli czytasz to tysiace stron sa. Naprawde mnostwo. Jesli chcesz podam Ci linki, tylko nie wiem czy czytasz po ang czy nie :)
              • niebieskaa4 Re: Witam 11.09.12, 19:40
                Tak masz rację po angielsku jest bardzo dużo niestety ja analfabetka totalna jestem :-(! No cóż muszę sobie radzić z tym co mam po polsku. A Ty stosowałaś tą dietę? Jak efekty?
                • kaludyna Re: Witam 12.09.12, 14:08
                  Efetkty bym powiedziala przecietne, ale jestem zadowolona i tak :)
                  • kaludyna Re: Witam 12.09.12, 14:19
                    p.s wyslalam Ci maila na gazetowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka