lublinianka1 25.09.03, 11:44 Witam, jestem juz po sniadanku ( owsianka) i porannej gimnastyce. Oby tak dalej!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna_mickiewicza Re: ZACZEŁAM!!!!- dzien pierwszy 25.09.03, 11:48 kurcze, ale fajnie tak czytac, jak kazda z nas kolejno zaczyna - od razu mi sie lepiej robi na mysl o jutrzejszym bieganiu, hehehe... zycze powodzenia Odpowiedz Link
kajsko Re: ZACZEŁAM!!!!- dzien pierwszy 25.09.03, 11:54 dziewczyna_mickiewicza napisała: > kurcze, ale fajnie tak czytac, jak kazda z nas kolejno zaczyna - od razu mi sie > > lepiej robi na mysl o jutrzejszym bieganiu, hehehe... > zycze powodzenia bedziesz biegac??? podziwiam! to chyba ostatni rodzaj sportu, do ktorego bym sie zmusila:) Odpowiedz Link
dziewczyna_mickiewicza Re: ZACZEŁAM!!!!- dzien pierwszy 25.09.03, 12:08 biegam od wczoraj... na razie 20 minut dziennie, bo inaczej rozplaszczylabym sie na chodniku z wysilku, hehehe... tez nie przepadam za bieganiem, ale dobrze poprawia kondycje i sile nog, a tego mi trzeba:) Odpowiedz Link
lublinianka1 Re: ZACZEŁAM!!!!- dzien pierwszy 25.09.03, 12:11 Ja tez biegam!!! Z bratem. Bieganie jest naprawde ok tylko najlepiej jest miec osobe, ktora bedzie nas do tego dopingowac. Odpowiedz Link
frutelka Re: ZACZEŁAM!!!!- dzien pierwszy 25.09.03, 12:21 ja nie biegam a to dobry rodzaj wysilku fizycznego:) za to jezdze na rowerze jak tylko to mozliwe:) moze i bym biegala ale moj facet uwielbi aorwer a samej mis ie beigac nei usmiecha:) Odpowiedz Link