Dodaj do ulubionych

Kto chętny na odchudzanie razem?:D

07.10.08, 18:28
Od jutra zaczynam dietę 1000kcal, trochę zmodyfikowaną. Zamierzam przez 2 tyg
schudnąć 4-5 kg. To chyba realny cel? :D Mam zamiar oprócz stosowania diety
brać tabletki Turbo Slim 24+ i ruszać się minimum 30min dziennie. Kiedy uda mi
się to osiągnąć chcę się przerzucić na inną dietę żeby do lutego schudnąć
10-12kg (moje wymiary : 60kg przy 165cm wzrostu)
Razem łatwiej więc piszcie!! :):*
Obserwuj wątek
    • milena2004 Re: Kto chętny na odchudzanie razem?:D 08.10.08, 12:37
      cel realny, a co to za tabletki?? ja z zeszłym roku stosowałem herbatki slim
      figura I,II, III i źle to sie skończyło, moja wątroba wysiadła :( teraz
      odchudzam się inaczej staram się jeść 1200-1500 kacl dziennie i ćwiczyć godzinę
      dziennie. od 1 wrześnie do niedzieli schudałam 1,5 kg i ubrania stały się mniej
      opięte, ja ma jeszcze do zrzucenia 7 kg, mam152 cm wzrostu i mój cel to 50 kg a
      co potem zobaczę
      • ag-ft Re: Kto chętny na odchudzanie razem?:D 08.10.08, 18:20
        Te tabletki to kuracja na 2 tygodnie jedną tabletkę bierze się na dzień a drugą
        na noc, reklamują je czasami, że "chudniesz i w dzień i w nocy" ;) zobaczymy co
        z tego będzie bo opinie czytałam podzielone. A masz jakąś konkretną dietę czy
        sama sobie układasz jadłospis? Pozwalasz sobie na chwile słabości? ;) Ja dzisiaj
        pierwszy dzień z 1000 kcal i jest nieźle, nie czuć głodu. Dzisiaj pół godziny
        robiłam ćwiczenia i biegałam no i robiłam zakupy, przez 4 godziny łaziłam xD a
        ty jak ćwiczysz?
        • ag-ft Re: Kto chętny na odchudzanie razem?:D 11.10.08, 15:11
          halo jest ktoś jeszcze ze mną? ;>:D
          • milena2004 Re: Kto chętny na odchudzanie razem?:D 11.10.08, 18:55
            jestem tyle że nie zawsze mam dost. do netu :) u mnie jakoś idzie, choć dziś
            troche sobie dogodziłam, mam nadzieję że nie wiejdzie mi to w krew niby wszystko
            pod kontrola ale.....
            • ag-ft Re: Kto chętny na odchudzanie razem?:D 12.10.08, 20:01
              ja na razie nie ulegam pokusom ale to dopiero czwarty dzien ;) ale dzięki temu
              ze czuje się coraz lepiej to nawet nie mam ochoty na dogadzanie sobie :D. myślę
              że już z 1-2 kg zleciały czuje po ubraniach ale zważę się dopiero po tygodniu.
              Musimy się trzymać!:D
              • milena2004 Re: Kto chętny na odchudzanie razem?:D 13.10.08, 07:15
                ja wczoraj się zważyła i chyba znowu schudłam 300 gram wiem że mało(tydzień) i
                nie powinnam się ważyć, bo ważę sie raz na miesiąc ale zrobiłam to i bardziej
                mnie to mobilizuje to ćwiczeń i diety:) pozdrawiam
                • ag-ft Re: Kto chętny na odchudzanie razem?:D 14.10.08, 19:40
                  ja mam tak samo :) nawet minimalny spadek wagi mnie mobilizuje, to dobrze moim
                  zdaniem :D. Nie wierzę, że już jutro minie pierwszy tydzień diety! szybko mi
                  zleciało. dzisiaj tylko się skusiłam na kawałek ananasa po 18.00 mimo ze
                  założyłam sobie iż nie jem po tej godzinie no ale cóż to chyba nie taki
                  najgorszy grzeszek :]. Jutro może się zważę chyba że wytrzymam ciekawością
                  jeszcze ten tydzień :D
    • nikotyn1111 Re: Kto chętny na odchudzanie razem?:D 25.11.08, 19:29
      witaaaam ;)
      może jesteś jeszcze raz chętna na zrzucanie kilogramów?
      mnie dzisiaj naszła ochota na zrobienie coś ze sobą w sumie to już
      jakiś czas temu chciałam się odchudzać,ale samej to ciulowo.
      Gdybyś była chętna albo miała kogoś znajomego kto chciałby troche
      się pobawić to proszę o kontakt.
    • darkowski50 Re: Kto chętny na odchudzanie razem?:D 11.09.13, 09:21
      Ja sie odchudzam sam, znaczy sie pod okiem dietetyczki, ale chyba się nie obrazi jak polecę jej bloga Pysznie & Zdrowo, bo sobie można podkraść super przepisy.

Darek,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka