magia7 Re: czy ocet jabłkowy odchudz? 25.10.03, 20:39 please o wiecej info z gory dzieki Odpowiedz Link
kacha222 Re: czy ocet jabłkowy odchudz? 27.10.03, 07:49 Proszę o więcej informacji!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
coffee1 Re: czy ocet jabłkowy odchudz? 28.10.03, 11:38 Co Wy tu za herezje wypisujecie? A jak niby ma odchudzac? Nie wypisujcie takich bzdur, bo ktos uwierzy i sobie zrobi kuku. Odpowiedz Link
vistirss Re: czy ocet jabłkowy odchudz? 29.10.03, 16:21 Hheh, widac ,ze ktos się tu nie zna na rzeczy. Ocet jablkowy odchudza! Należy go pić 25min. przed posilkiem- 3lyzki wlac do pól szkl.letnej wody. Kto nie wierzy moze olac ten wpis! Odpowiedz Link
stara.baba Re: czy ocet jabłkowy odchudz? 31.10.03, 09:25 Moja ciotka zmarła w wieku lat 40 po kuracji odchudzającej octem, zniszczyła sobie nerki, a wtedy, w latach 50-tych jeszcze nie było przeszczepów ani dializ. Piła ocet po pół szklanki przed jedzeniem. Weźcie to pod rozwagę jesli jesteście w stanie. Odpowiedz Link
vistirss Re: czy ocet jabłkowy odchudz? 01.11.03, 18:56 chcialam przypomnieć ze mowa jest o OCCIE JABLKOWYM,którego nie pije się pól szkl.dziennie! Odpowiedz Link
coffee1 Re: czy ocet jabłkowy odchudz? 03.11.03, 11:15 jablkowy czy nie i tak uwazam, ze piszecie straszne bzdury. Zamiast siegac po watpliwe metody, ktorymi mozna sobie zaszkodzic, lepiej popatrzcie w lustro czy na pewno musicie sie odchudzac, bo jak czytam, ze ktoras wazy 50 kilo i ma 170 cm i twierdzi, ze jest gruba, to mi sie smiac chce. A jesli macie kilka kilo do zgubienia, to zamiast sie opychac slodyczami, rozczulac nad soba i spedzac godziny przed kompem, ruszcie tylki i zacznijcie sie wiecej ruszac. Mysle, ze to przyniesie oczekiwany efekt, a nie trucie sie octem!! Odpowiedz Link
exodus774 Re: czy ocet jabłkowy odchudz? 04.11.03, 14:16 www.polki.pl/wiadomosc.html?wid=293371&kat=1691&katn=Diety&widn=%3Cb% 3E11+sposob%F3w+na+udane+odchudzanie%3C%2Fb%3E w każdym razie potwierdzone gazetowo więc chyba nie aż zabijający jest ten ocet jabłkowy Odpowiedz Link
coffee1 Re: czy ocet jabłkowy odchudz? 06.11.03, 11:02 Nie mozna wierzyc wszystkiemu, co jest napisane w internecie. Uwazam, ze picie octu przed kazdym posilkiem (nawet jablkowego) jest szkodliwe. Mozna zrobic sobie krzywde. Jeszcze raz powtarzam, ze zeby schudnac nalezy podniesc siedzenie z kanapy i sie zaczac ruszac. Slodycze, drogie panie, pozeracie z nudow. Zajmijcie sie czyms pozytecznym, a przestaniecie o tym myslec. Wiem to z wlasnego doswiadczenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
deczi Re: czy ocet jabłkowy odchudz? 06.11.03, 17:33 coffee1 napisała: > Nie mozna wierzyc wszystkiemu, co jest napisane w internecie. Uwazam, ze picie > octu przed kazdym posilkiem (nawet jablkowego) jest szkodliwe. Mozna zrobic > sobie krzywde. Jeszcze raz powtarzam, ze zeby schudnac nalezy podniesc > siedzenie z kanapy i sie zaczac ruszac. Slodycze, drogie panie, pozeracie z > nudow. Zajmijcie sie czyms pozytecznym, a przestaniecie o tym myslec. Wiem to z > > wlasnego doswiadczenia. Pozdrawiam. Ocet jabłkowy nie ma (poza nazwą) nic wspólnego z octem spirytusowym sprzedawanym w każdym sklepie spożywczym, którego picie faktycznie nie jest mądrym pomysłem. Do jabłkowego nie dodaje się spirytusu. Jest to po prostu cydr, powstaje w wyniku fermentacji. Może usprawnić trawienie i przez to wpłynąć na wagę, ale nie jest cudownym eliksirem. I nie pije się go szklankami, tylko po kilka łyżeczek dziennie. Z drugiej strony masz, Coffee1, rację, jeśli chodzi o ruszenie tyłka z krzesła. Jak się nie ma prawdziwej nadwagi tylko masę wyobrażeń o tym, jak się powinno wyglądać i ile ważyć, to ruch, silna wola wobec słodyczy i rozsądna dieta są jedynym słusznym wyjściem;-) Pozdrawiam D. Odpowiedz Link
coffee1 Re: czy ocet jabłkowy odchudz? 12.11.03, 11:34 Deczi, dzieki za zdrowy glos w dyskusji :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link